IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Kasım 2008, 12:46   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nasıl Seksi, Zengin ve Ünlü Olunur?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ivanka Trump, istediği şeye ulaşmak için soyadını değil cesaretini, zekasını ve cazibesini kullanıyor. Aynı başarıyı elde etmeniz hiç de zor değil. İşte İvanka'nın önerileri.

Ünlü ailesini mutlaka tanıyorsunuz ama Ivanka Trump'ın başarılı olmak için nasıl sıkı çalıştığını bilmiyor olabilirsiniz. Wharton School, İşletme Bölümü mezunu olan Ivanka Trump, 26 yaşında ve Trump Organization'da İş Geliştirme ve Yatırımlar Bölümü Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. Aynı zamanda kendi mücevher koleksiyonunu da kısa süre önce satışa sunan Trump, gerçekten stil sahibi bir genç kadın: İnanılmaz bir yaşam tarzı ve sıkı bir çalışma temposu içerisinde her şeyin üstesinden gelirken hem güçlü hem de seksi tarzını korumayı başarıyor. Sizlerle paylaştığı sırlarını izleyerek kendi şık tarzınızı yaratabilirsiniz.

1) 7 gün 24 saat cazibenizi koruyun

"İş ortamında, söz konusu kendini ifade etmek olduğunda, 'fazla feminen' diye bir kavram olamaz" diyor Trump. İş ortamlarında dişiliğinizi ortaya çıkarmak sizi daha cazip kılar ancak bu konuda akıllıca davranmalısınız. Hatta dekolte giymek veya potansiyel bir müşteriyle flört etmek uygun davranışlar değildir" diye uyarıyor. Bunun yerine ses tonunuzu alçak tutarak, karşınızdaki kişiyi etki alanınıza çekecek şekilde "projeye tutulduğunuzu" ve "sektörünüz ile ilgili özel bilgilere sahip olduğunuzu" söyleyin.

2) Sizi hafife alanları, önemsemeyin

"Benim, babasının kanatları altında var olan biri olduğumu düşünenler veya beni 26 yaşında bir sarışın olarak görenler var" diye anlatıyor Ivanka Trump ve onu hafife alanların bu zayıf noktasını kendi avantajına kullanmayı bildiğini ekliyor. "Birini yanlış" değerlendirdiğinizde genelde bu kişi durumdan faydalanacaktır" diyor. Unutmayın, farklı yönlerinizi öne çıkarmak size avantaj sağlayacaktır. "Güçlü bir yapım var ama huzuru korumak veya insanları yönetebilmek için feminen yönlerimi kullanmaktan kaçınmam" diye devam ediyor Trump. Zamanı gelince gösterilen güç çok daha etkili olacaktır.

3) İsteklerinizde rica eden değil talep eden olun

Bizim yaşımızdaki kişilerin fazla otoriter olması pek de hoş olmayabiliyor. Ancak lafı dolaştırmak benim tarzım değil, konuyu süslemeden, net bir şekilde dile getiriyorum" diyor. İş hayatında üstünüze saygı göstererek veya iş arkadaşınızın fikrini destekleyerek daha fazla güç kazanırsınız. Aynı zamanda hemfikir olmadığınızda, biraz diplomasi kullanarak ("Harika bir noktaya değindin, ancak ben bu durumu biraz farklı değerlendiriyorum" gibi bir tavırla) daha güçlü bir duruş sergilemiş olursunuz.

4) Nabız yoklamayı öğrenin

Saygılı davranmanın yanı sıra karşınızdaki kişinin nabzını yoklamayı da öğrenmeniz sizin açınızdan çok önemli. "Karşınızdaki kişiyi iyi tanıyın" diye öneriyor Ivanka ve ekliyor: "Karşınızdakinin, agresif biri mi, uyumlu mu ya da dost canlısı mı olduğunu anlamınız gerekir." Herhangi bir konuda bir sohbet başlatarak, örneğin bu yılki tatil programı veya ailesi hakkında basit bir soru sorarak karşınızdaki kişinin tavrı hakkında fikir edinebilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tutumlu ve gösterişli olma sanatı

Çocukluğumdan beri annemi daima ihtişamlı mücevherler içinde görerek büyüdüm" diyor Ivanka. Bir Trump tarzında parıltı yaratacak düzeyde paraya sahip değilseniz bile, sizi gösterişli kılacak vurgulu bir detaya odaklanabilir veya benzer bir görünüm yakalayabilirsiniz. Ivanka, "Portofino'dan aldığım imitasyon çantalarım var" diye itiraf ediyor. "Alışverişe büyük bütçe ayırmak konusu bence abartılıyor. Zaten kıyafete sizi rahatsız edecek kadar çok para yatırmış olduğunuz anlaşılır. Kaliteli ürünler alırken, daha klasik parçalara yatırım yapmanız gerekir. Örneğin gündelik ve modası geçecek bir parça yerine kaşmir, dik yakalı, klasik bir modeli tercih edin" diyor.


5) Kötü niyetli kişileri idare edin

Bazen karşınıza, birinci hedefi sizi zorda bırakmak olan kişiler çıkabilir. "Taktik olarak etrafınızdaki bazı kişilere biraz daha sert davranabilirsiniz. Böylece diğerleri de size saygı duyar ya da sizden çekinirler" diyor Ivanka. "Ben genelde, böyle kişilerle karşı karşıya kaldığımda esprili şekilde agresif bir yapıları olduğunu dile getiririm." Unutmayın ki bu tip kişilere, aynı şekilde karşılık verdiğinizde kazanma şansınız yoktur. Bunun yerine karşınızdakini esprili, cesur ve kendinden emin tavrınızla etkisiz hale getirebilir ve bu kişilerle vakit kaybetmeden, kendi yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

6) Size pazarlık gücü verecek bir sırrınız olsun

Ivanka, rakipleri ile karşılaştığında, genç olduğu için genelde hafife alındığını söylüyor ama onların karşısına ev ödevini yapmış olarak çıktığı için genelde kazananın kendisi olduğunu belirtiyor. "Her zaman öncelikle karşınızdaki kişinin ilk teklifi vermesini bekleyin. Genelde siz, durumu iyice tartmış ve konu hakkında fazla bilgi yüklü olabilirsiniz ve kendinizi göstermek için fazla şey paylaşmaya hazır durumda olabilirsiniz" diye uyarıyor. Örneğin patronunuzdan maaşınıza zam isteyecekseniz ve sizden daha az tecrübeli bir kişinin sizden fazla ücret aldığını biliyorsanız bile bırakın bu konuda önce patronunuz konuşsun ve "Üzgünüm ama bütçede buna olanak yok" diyecekse desin. "Kozlarınızı gerçekten paylaşmanız gerektiği ana kadar onları kendinize saklayın" diye hatırlatıyor Ivanka.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Daima başarılı görünün

Ivanka'ya göre, karşınızdaki kişide iyi bir izlenim bırakmak için kaliteli bir takıma sahip olmalısınız. Üzerinize bir eldiven gibi oturacak, çok pahalı olmayan bir takım da aynı etkiyi yaratacaktır. Diğer sırrı ise, bir çift topuklu ve sivri burunlu ayakkabı. "Annem yüksek topuklularla yapamayacağı hiçbir şey olmadığını söyler" diyor. Bu modeller işe giymek için de uygun. Ivanka, her gün işe giderken Stuart Weitzman imzalı ayakkabılarını giydiğini söylüyor. "Aynı modelde farklı renklerde yedi çift ayakkabım var. Bu model, insana farklı bir güven veriyor. Göreceksiniz, karşınızdakiler sizi başarılı bulmaya başladığında, sizin de kendinize inancınız artıyor ve çok daha cesur kararlar almaya başlıyorsunuz" diye açıklıyor.

7) Kendinizi komik duruma düşürmekten korkmayın

"Çalıştığım sektörde bazen etrafımdaki kişiler taleplerimde gösterdiğim cesaret karşısında şoke oluyorlar ama öte yandan da bu sırada karşımdaki kişiden 'onay' aldığımda daha büyük bir şok yaşıyorlar" diyor Ivanka ve ekliyor: "Yeri geldiğinde insanların size gülmelerine neden olacağını düşündüğünüz şeyleri bile dile getirmekten çekinmeyin." En güzelini istemek gibi abartılı görünebilecek bir talep bile, karşınızdakiler tarafından, abartıdan arındırılmış hali ile kendi özel çalışma alanınıza ihtiyaç duyduğunuz şeklinde algılanabilir ve bu da anlaşılabilir bir istek olarak değerlendirilebilir.

8) Yaptığınız işi sevin

Trump şirketi devam edebilir ya da günün birinde yok olabilir, ama ailenin prensibi şöyle: Ivanka, "Babamın bana en iyi tavsiyesi 'Yaptığın işi sev' oldu" diye anlatıyor ve ekliyor: "Aslında bu kadar basit. Siz bir dahi olabilirsiniz ama sizinle aynı noktada sizden daha az zeki ama o işi sizden daha fazla isteyen biri ile karşı karşıya kalırsanız, bu kişi sizden bir adım önde duruyor demektir. Başarı için fark yaratacak tek unsur, diğerlerinden daha fazla motivasyona sahip olmak olacaktır."

Cesaret neden önemli

Ivanka, bulunduğu noktaya babasının ona proje vermesini bekleyerek ulaşmamış. Babası Donald Trump, seyahat etmeyi çok sevmezmiş. Bunun üzerine Ivanka, Hawaii ve Duba'deki büyük projeleri üstlenmiş. Ivanka, "Daha fazla sorumluluk alıp kendinizi ve cesaretinizi denemek istiyorsanız bunu etrafınızdakilerle paylaşmalısınız" diyor. Patronunuzun ilgisini çekmek için onu şaşırtmayı bilin, mesela masasına aklınıza gelen fikri bir not kağıdına yazıp bırakın. "Hayır derse ne olabilir ki? Görevlerinize ek bir iş talep etmiş olmanız size saygınlığınızdan bir şey kaybettirmeyecektir" diye belirtiyor genç iş kadını.

ekolay...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
nasıl, olunur, seksi, Ünlü, zengin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Online Flört Nedir? Nasıl Yapılır? Nasıl Başarılı Olunur? SunShine Ah Erkekler 1 23 Aralık 2013 08:25
Ünlü Yıldızlardan 3 Seksi Makyaj Stili Zen Makyajın Püf Noktaları 0 06 Haziran 2013 20:04
Nasıl Zengin Olunur? Afrodit Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 08 Şubat 2013 20:07
Gemi adamı Nasıl Olunur Ve Liman Cüzdanı Nasıl Alınır Liaaa Ödev ve Tezler 0 02 Kasım 2012 14:36
Seksi, Zengin + ÜnLü NasıL OLunur?.. Sevda Ah Kadınlar 1 24 Ağustos 2010 15:51