IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Kasım 2008, 14:12   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
65 Bin Mağazada İndirim Var!






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Dünya çapındaki ekonomik kriz en çok tekstil sektörünü etkiledi. Mağazalarda dal kıpırdamazken yılbaşı indirimini bir ay önceye çekmek sektördeki kanı hızlandırdı.

Krizin etkilerinden kurtulmak isteyen perakendeciler, İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve Büyükşehir’in desteğiyle ‘Alışveriş için gün bugündür’ kampanyasını başlattı. Normalde yılbaşında indirim yapacak olan 65 bin noktada yüzde 70’i bulacak indirimler şimdiden başladı.

Perakendeye nefes aldıracak ‘Alışveriş için gün bugündür’ kampanyası yarın start alıyor. Alışveriş tarihinin en kapsamlı kampanyası kapsamında İstanbul’da 14 bin şirket ve 65 bin noktada indirim yaptı.

Mağazalar ‘İhtiyaçlarınızı ertelemeyin, alışverişi kesmeyin’ çağrısı yapacak. 24 sektör derneğinin bir araya geldiği, İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) liderliğinde ve Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle başlatılan kampanya, talep süresince devam edecek.

"Ertelemeyin"

Konuya ilişkin toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte basının karşısına çıkan İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, piyasanın durmasının herkesi olumsuz etkilediğini söyledi. Yalçıntaş ‘Biz krizden etkilendiğimizden daha çok kriz dedikodusundan etkileniyoruz. İç talebi durdurmamamız lazım. Ekim ve kasımda iç talep düştü. Bu, krizden daha büyük bir tehlike. Piyasalarda yaprak kıpırdamaz duruma gelirsek kendi krizimizi oluştururuz. İstiyoruz ki insanlar kriz kaygısıyla ihtiyaçlarını ertelemesinler’ diye konuştu.

"İşsizliğe çare için burdayız"

Kampanyanın geçerli olduğu işyerlerine stiker’ların asılacağını belirten İTO Başkanı Yalçıntaş, ileride İstanbul’u bölgesel bir alışveriş merkezi haline getirerek, ülkelerin İstanbul’da alışveriş yapmalarını sağlamak istediklerini söyledi. Kampanyanın işsizliğe olumlu katkı sağlayacağının da altını çizen Yalçıntaş ‘Firmalar, mecbur olduklarında işçi çıkarır. İnsanlar alışveriş yapar, firmalar satarsa bu sorun ortadan kalkar. Reel sektöre krizin bulaşmaması isteğimizdir. Bunun için buradayız’ dedi.

MOL yüzde 90 indirimle açılıyor

Merter, Osmanbey ve Laleli’deki üreticiler bir araya gelerek MOL (Merter, Osmanbey, Laleli) adında bir marka yarattı. MOL marka ürünlerin satılacağı ilk mağaza 12 Aralık’ta yüzde 90 indirimli olarak Kurtköy’deki Atlantis Alışveriş Merkezi’nde açılacak. Türkiye’nin yanı sıra yurtdışında da toplam 56 MOL mağazası açacaklarını ve 7 binden fazla kişiye istihdam sağlayacaklarını söyleyen Merter Markalar Birliği İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir ‘İsviçre’de, Almanya’da ve Finlandiya’da da mağazalar açacağız. Mağazalarımızın vitrinine koyacağımız ‘Haydi İstanbul’a logolarıyla hem bu kampanyayı hem de İstanbul’u tanıtacağız’ açıklamasını yaptı.

Bankalar son anda devre dışı kaldı

Kampanyanın sadece mağaza indirimleriyle sınırlı kalmaması ve taksit ötelemesinin de dahil edilmesi için bankacıların da devreye girmesi söz konusuydu. Ancak dünyayı kasıp kavuran ve Türkiye finans sektörünü de huzursuzluğa iten krize karşı, kredi konusunda tedbirler almaya çalışan bankacılar, ilk etapta kampanyaya dahil olamadılar.


ekolay...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
65, bin, indirim, mağazada, var, İndirim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ünlü Markalar İnternet Fiyatlarının Altına Mağazada Desmont Haber Arşivi 0 07 Şubat 2015 17:47
Secret istemcisi 6cret uygulaması mağazada. Luthien Windows 0 15 Eylül 2014 13:45
Flipboard uygulaması mağazada göründü fakat henüz aktif değil. Luthien Windows 0 15 Eylül 2014 13:40
Levent Erden mağazada sızdı kaldı PassioN Haber Arşivi 0 23 Nisan 2012 21:15