IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Ocak 2009, 19:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başkasıyla yattım ama onu seviyorum




Doğru zamanda doğru yerdeydi sadece sanırım,dedi...Hıçkırıklara boğulup,başını omzuma koyup onu kaybetmek istemiyorum..Onu çok seviyorum diye ekledi..

Onlar gördüğüm en güzel çiftti..Lisenin başlarında başlamış üniversiteye aynı şehir aynı üniversite tercihi yapmış ve kazanmış.Üniversitede de herkesin gıpta ile baktıkları bir çift olmuşlardı..İkiside fiziki olarak çok güzeldiler ancak dahsı da vardı..Sanki ilahi bir çift gbydiler..Herşey olması gerektiği gbydi..Hani edebiyatta yer bulan ilahi aşklardaki gb..Eksilmeyen gülümsemeler,beraberken hiç eksilmeyen gözlerdeki parıltılar,asla kabalaşmayan dialoglar, içten ama sulandırılmamış sevgi gösterileri ve daha neler neler..Ama ideal çift gb gözükme ilginç sonuçları da doğurmuştu..Okulun bile dikkatini çeken bu ilginç mükemmel aşk sanırım diğer kişilerde de bu aşkı yaşama isteği doğurmuş,okuldaki kızlar erkeğe,erkekler kıza tüm taleplerini sunmaya başlamıştı..Bu olağandışı talepten zararsız sıyrılmış gb gözükürken birden ufak tartışmalar yaşandı..Kız barlara, konserlere,eğlence toplantılarına katılmak istiyordu ama çocuk bundan rahatsızdı..Daha sakin,daha özel yerlerde yaşamak istiyordu birlikteliklerini..Sıklaşan tartışmalar ve barışmalardan sonra yine böyle dışarıya gitme isteği ile süre vermişlerdi ilişkilerine..Aslında herkes emindi beraber devam edeceklerine ama pek beklendiği gb olmadı...O bar eğlencelerinin birinden sonra kız birisiyle beraber oldu.. Üstelik sadece o gecelik bir şeydi..Üstelikte kızın ilk ilişkisiydi bu..Erkek bunu öğrendiğinde şok falan geçirmedi.. Çok kızgındı onca yıl ona verdiği önem ve zarar vermeme hissi için kendisine kızgında değildi..Sadece anlamadığı bir yıkıntının önünde bulmuş hissediyordu kendini..Onu en azından diliyle suçlamadı hiç çünkü artık o ona adlettiği yerde değildi artık..Kız bir çok defa geldi konuşmaya çalıştı ama konuşulabilecek yada açıklanabilecek bir şey değildi açıklayamadı da..Bunu sakarlıkla tökezlemek gb açıkladı ama tepki alamadı...

Bir süre sonra benimle konuşmak istedi..herşeyi bildiğimden belkide,,Belkide onun bir tek beni dinleyeceğini ve benim karşımda daha rahat konuşacağını düşündüğü için..Ben sordum..Neden o çocuk?? Sadece doğru zamanda doğru yerdeydi sanırım dedi.. Sonra inanılmaz bir ağlama tufanı başladı..Hıçkıra hıçkıra onu çok sevdiğini kaybetmek istemediğini,her an onu yanında istediğini söyledi..

Aradan yıllar geçti..Çocukla hala çok iyi dostuz,kız ilede arada sırada görüşüyoruz.. Kız son görüşmemizde hala o ilişkinin etkisinde olduğundan ve bunun bir lanet olduğundan bahsetti.. Keşke bu kadar güzel olmasaydı dedi..Her başlayan ilişkinin o ilişkinin yanında çok soluk kalmasından dolayı bir türlü yürümediğinden bahsetti..Ama hala yaşadığı o gecelik ilişkiden en azından diliyle pişmanlık duyduğunu söyleyemedi.. Gerçekten kendisinin sevdiği gb sevilseydi bunun üstesinden gelmeleri gerektiğini söyledi..

Ah bu kadınlar...İnanılmaz bencil olabiliyorlar..Sevdiğim ve doğru olduğuna inandığım bir söz var bu noktada aklıma gelen..'' Bir kadının haklı olmaktan anladığı tek şey tüm suçun onda olmamasıdır..''

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 03 Ocak 2009, 16:09   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Başkasıyla yattım ama onu seviyorum




hımmm enteresan

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 03 Ocak 2009, 17:52   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Başkasıyla yattım ama onu seviyorum




enteresan ötesi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
ama, baskasiyla, başkasıyla, onu, seviyorum, yattim, yattım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mario Falcone 500 kadınla yattım PassioN Haber Arşivi 0 18 Nisan 2012 21:42
'Cesedin yanında yattım' Cemalizim Haber Arşivi 0 09 Eylül 2008 17:51