IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Mart 2009, 17:37   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çalışan Kadının Şıklığı




Çalışan Kadının Şıklığı


İş hayatında bilgi birikiminiz, iş tecrübeleriniz ne kadar önemliyse ofis ortamına ve katıldığınız toplantılara uygun giyinmek de önemlidir. Doğru renk seçimleri, vücut tipinize ve cilt renginize uygun kıyafetlerle çalışırken de şıklığınızı koruyabilirsin


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kıyafet seçiminizi yapmadan önce ten ve saç renginize uygun tonları belirlemelisiniz. Sarı saç ve buğday ten kombinasyonuna sahipseniz toz pembe, açık mavi, açık mor ve açık yeşil tonlar en uygun renklerdir. Beyaz ten ve kızıl saçlarınız varsa açık yeşil tonları, gri mavi tonları en uygun görünümü sağlayacaktır. Beyaz tenli ve siyah saçlıysanız siyah, pembe ve mavinin açık tonlarını tercih edebilirsiniz. Buğday tenli ve kahverengi saçlarınız varsa bej ve açık yeşil tonları ile hoş bir uyum yakalayabilirsiniz. Pembe, mavi gibi renk tonlarını kıyafetlerinizin tamamında değil aksesuarlarınızda kullanmalısınız.
İş dünyasının kadınları bazen kendilerini pantolon - ceket takımı giymeye mecbur gibi hissederler. Oysa ki iyi kesimli elbiseler, diz altı etekler, korse kemerli kumaş pantolonlar ile tarzınızı zenginleştirebilirsiniz. Kıyafetinizin bir parçası sade görünüyorsa gömlek, hırka gibi üstlerle farklılık yaratabilirsiniz. Elbiselerinizin içine giyeceğiniz dik yakalı beyaz gömlekler ile hem ciddi bir görünüm kazanır hem de beyaz renk yüzünüzün güzelliğinizi ortaya çıkarmış olursunuz.
Giyim tarzınızı yenilerken istenmeyen durumlara yol açmamak için özellikle kaçınmanız gereken kıyafetler de vardır. Bulunduğunuz pozisyon ve ofis ortamının duruşuna bağlı olarak aşırı dekolte kıyafetleri, mini etekleri ve abartılı aksesuarları tercih etmemelisiniz.
Şıklığınızın en önemli tamamlayıcılarından biri de ayakkabıdır. Ayakkabı seçiminizde rahatlık ve şıklığı bir arada yakalamalısınız. Topuklu ayakkabı giymek daha dik yürümenizi sağlarken, yanlış seçim yapıldıysa akşam üzerine doğru ayağınızda ağrılar oluşmasına neden olacaktır. Bu nedenle yeni aldığınız ayakkabıları ofis dışında bir kaç gün giyip, rahatsız etmediğinden emin olduktan sonra işe giderken giymeye başlayın.
Çanta seçiminizi klasik formlarda ve ayakkabı renginizle aynı tonlara olmasına dikkat edin. Çok sevdiğiniz boncuklu ya da hasır çantalarınızı kullanmak için hafta sonlarını bekleyin.
Küpe, bileklik, kolye gibi aksesuar kullanmak istiyorsanız tercihinizi abartısız ve gümüş renkli takılardan yana kullanın. Büyük taşlı yüzük ve mücevherlerinizi kullanmak için özel hayatınızda oldukça vaktiniz olacaktır.
Temizlik, tarzınızın vazgeçilmezi olmalıdır. Kıyafetlerinizin iyi ütülenmesine ve ayakkabılarınızın temizliğine büyük önem göstermelisiniz.
Yoğunluk içinde koştururken olumsuz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Paniğe kapılmadan hemen çözüm üretmek için kendinize küçük bir acil yardım çantası hazırlayın. Bu çantada; ince çorap, küçük ayakkabı süngeri, iplik ve dikiş iğnesi, diş fırçası ve macunu, törpü, ıslak mendil bulundurmaya gayret edin.
Kendinizi sevin, nazik gülümseyişler etrafınıza pozitif enerji yayın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
calisan, Çalışan, kadinin, kendi, sikligi, tarzinizi, yaratin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkeklerin yanında çalışan kadının kazandığı haram mıdır? xena İslamiyet 0 18 Mayıs 2014 21:10
Çalışan kadının iki azılı düşmanı Lucifer Kadın Sağlığı 2 14 Mart 2013 15:01
Çalışan kadının suçluluk duygusu Cry Ruh Sağlığı 0 28 Nisan 2012 11:00
Tarlada çalışan genç kadının inanılmaz değişimi Süslü Esrarengiz Olaylar 0 01 Nisan 2010 17:53