IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Mart 2009, 14:58   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gladyatörler Geri Geldi!




Gladyatörler Geri Geldi!

Ünlü ayakkabı markaları birbirinden güzel gladyatör modelinde ayakkabıları görücüye çıkarmışken, 2009 yazında nasıl ve nerede giyeceğinize dair püf noktaları.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sarah Jessica Parker'ın *** and City filminde gelinliğin altına giydiği yüksek topuklu gladyatör ayakkabılar yeni bir moda akımının habercisi gibiyidi. Beklenen oldu ve 2009 yazının resmi ayakkabı modası gladyatör olarak ilan edildi.
Doğal renklerle rahat ve şık bir görünüm yakalamak istiyorsanız, başvuracağınız ilk parça gladyatör ayakkabılar olabilir. Yazın en güzel rengi beyaz ile kombinleyeceğiniz ayakkabılar ile trende uygun giyinirken özgür ruh halinin de keyfini yaşayabilirsiniz. Beyaz etekleri uçuşan elbiseler, bol kesimli spor pantolonlar, dizin hemen altında biten kapriler yaz sezonunun modasını yakalayabileceğiniz en güzel kıyafetler.
Renk seçiminde yalnızca beyazla kısıtlı değilsiniz. Yeşilin tüm tonlarıyla kahvrengi gladyatör ayakkabıları giyebilirsiniz. Doğanın renklerini üzerinizde taşıyıp, dingin duygular hissedebilirsiniz.Kıyafetlerin tamamlayıcısı aksesuarları kullanırken naturel deriden yapılmış olanları kullanmaya özen gösterin. Bütünlük yakalamak için ayakkabınızla aynı tonda kemer ve çanta tercih etmenizde fayda var.
Gladyatör ayakkabıların sadece düz tabanlı değil, yüksek topuklu ve platform topuklu modelleri de bulunuyor. Bu sayede topuk boyu alışkanlığınızı değiştirmeden stilinize uygun gladyatör seçme imkanı sağlıyor.
Hafta sonu gezileri, arkadaş toplantıları için gladyatör ayakkabılarla kombinlediğiniz kıyafetleri rahatlıkla giyebilirsiniz. Eğer resmi kıyafet giyme zorunluluğu olan bir iş yerinde çalışıyorsanız, yeni stilinizi uygulamak için mesai saatleri dışına kadar sabredin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
geldi, geri, gladyatorler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kış geri geldi, Bolu'da kar başladı JosephiNe Haber Arşivi 0 06 Mart 2010 18:14
Pantolonlar Gladyatörler İçine Heidi Ah Kadınlar 0 28 Temmuz 2008 17:28