IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Mayıs 2009, 23:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkekleri Mıknatıs Gibi Çekin'''




Erkekleri Mıknatıs Gibi Çekin

Mutlusunuz. En yakın arkadaşlarınızIa buluştunuz ve dışarı çıktınız. Dans etmek gülmek eğlenmek ve şımartılmak istiyorsunuz. Fakat yolunda gitmeyen bir şeyler var. Gece boyunca hiçbir erkek sizinle ilgilenmedi göz temasında bile bulunmadı. Hemen moralinizi bozmayın. Sizin için derlediğimiz küçük ipuçlarıyla erkekleri her ortamda etkilemek ve şaşırtmak elinizde.

Kalabalık grupla dışarı çıkmayın.

Yeni erkeklerle tanışmak için can mı atıyorsunuz? Kabalık gruplar dikkat dağıtır. Bu nedenle sadece en yakın iki arkadaşınızı planınıza dahil edin. İki-üç kişilik arkadaş grupları en eğlenceli olanlarıdır. Birbirine bağlı küçük grubunuz emin olun yabancıların dikkatini çekecek ve onların sizinle tanışmak istemesini sağlayacaktır. Arkadaşlarınız yalnız kalmayacağı için tüm flört önerilerini gönül rahatlığıyla kabul edebilirsiniz.

Kendinize içki ısmarlayın.

Dışarı çıktığınızda kendi içkinizi kendiniz ısmarlayın. Hatta gözünüze kestirdiğiniz yakışıklıya da. Kendilerinden faydalanılmasından hoşlanmayan erkekler bu sayede sizin bir bardak içki peşinde olmayan güçlü bir kadın olduğunuzu düşünecekler ve size yaklaşmak için fırsat kollayacaklar. Bizden söylemesi.

Gülümseyin

Her şeyden önce sorunlarınızı evde bırakmaya çalışın. Onların da katılacağı bir
ne kadar eğlenceli olabilir ki? Kafanızı kurcalayan her şeyi birkaç saatliğine de olsa unutun ve gülümseyin. Gülümseyen doğal kadınlar her zaman fark edilirler aklınızdan çıkarmayın.

Göz temasından kaçınmayın

Başı önüne eğik utangaç bakışlarla etrafta neler olup bittiğini anlamaya çalışan kadınlardan biri olmak yerine kendine güveni tam çekici bir kadın olmayı tercih edin. Pistin kenarında duran yakışıklı dikkatinizi mi çekti? Gece boyunca onunla göz teması kurmaya çalışın. Unutma! Her şey bakışarak başlar.

Gereksiz sonular sormayın

Sizinle ilgilendiğini belli etti yanınıza geldi. Konuşmaya başlayacaksınız. Eğer karamsar bir insansanız bu doğrultudaki düşüncelerinizi bir kenara bırakın. Hayatın anlamsızlığına politik ve ekolojik sorunlara dair fikirlerinizi daha sonraki buluşmalara saklayın. Kendinizi olduğunuzdan farklı göstermeye gerek yok ama bu tür konuşmalar ilk tanışıklıkta karşı tarafın kaçmasına ya da hakkınızda olumsuz şeyler düşünmesine sebep olabilir. Konuşmuş olmak için klişe cümleler kurmayın. Ona ne iş yaptığı ya da ne kadar para kazandığına dair sıkıcı sorular sormayın. Unutmayın eğlenmeye çıktınız. Dünyayı veya ülkeyi kurtaracak sözler tüketmeye gerek yok. Bırakın gevezeliği müziğin ve gecenin tadına varın.

Doğallıktan uzaklaşmayın

Her zamanki gibi kendiniz olun. Ne yapmak istiyorsanız onu yapın. Samimiyetsiz tavırlardan ve yalan söylemekten kaçının. Karşınızdaki yabancıya içinizden geldiği gibi davranın. Beğenilmek adına rol yapmanın hiç anlamı yok.

Erkekleri Anlama Kılavuzu

Sevdikleri şeyler

* Başları sıkıştığında ve yardıma ihtiyaçları olduğunda sizin şefkatli kollarınızı neredeyse en işe yarar çözümlere tercih ederler.

* Küçük ve şımarık bir çocuk gibi konuşarak kendinizi hasta hissettiğinizi ve ateşinizin olduğunu söylemeniz onun çok hoşuna gider.

* Eski ilişkilerinden nadir de olsa bahsettiklerinde yüzünüzde beliren merak ve kuşku dolu ifadeleri görmekten çok keyif alırlar.

* Sevdikleri kadından bir bebek sahibi olmak onları müthiş mutlu eder.

Sinir oldukları

* Üst üste çarpık ya da sivri dişler. Erkekler inci gibi dişlere ve mükemmel bir gülüşe sahip kadınların hayalini kurarlar. Sizin de bu konuda probleminiz varsa bir ortodontiste gitmenizde yarar var.

* Kuaförden çıkmış fönlü saçlar. Yataktan yeni kalkmış bir saç görüntüsü her erkeğe tahmininizden çok daha fazla seksi ve çekici gelir.

* Akmış gibi gözüken siyah göz makyajı. Karşılarında rock yıldızları gibi makyaj yapan bir kadını görmeye dayanamazlar.

* Küçük göğüsler onları her zaman hayal kırıklığına uğratır.

Hayret ettikleri

* En detaylı düşünülmüş planları bile mahveden o meşhur kadın içgüdüleri erkekleri çok şaşırtır.

* Kadınların onlara çok gereksiz olan kuşkuları ve paranoyakça davranışları karşısında erkekler nasıl hareket etmeleri gerektiğini bir türlü bilemezler.

* Bir yolculuğa çıkmadan önceki bitmek bilmeyen bavul hazırlıkları.

* Erkekler kadınların en ufak bir şeyi abarttıkları ve pire için yorgan yaktıkları konusunda hemfikirdirler. Bu gereksiz alınganlıklara bir anlam veremezler.

* Yıllar önce sıradan bir konuşma sırasında erkeklere söylenmiş bir sözün unutulmayıp yıllar sonra tekrar açılması onları hayretler içinde bırakır.

* Kadınların yüzlerindeki kırışıklıkları ve aldıkları birkaç kiloyu büyük sorun haline getirmelerini anlamakta zorlanırlar.

* Bir türlü bitmek bilmeyen uzun telefon konuşmaları! Bunu her ne kadar gereksiz görseler de kendilerinin de aynı şeyi yaptıklarının farkında değildirler.

* Erkekler kadınların ayna karşısında çok fazla zaman harcadıklarını bir tutam saçın havada olmasının ne gibi bir önemi olacağını düşünürler.

Erkeklerin Dilini Çözün

Araştırmalara göre erkekler incinmekten ve zayıf görünmekten korktukları için kaçış yolu olarak susmayı ya da umursamaz görünmeyi tercih ediyor. Peki sorunun kaynağında neler yatıyor? Sebebini bilmeniz çözümünü bulmamıza yardımcı olur. Önereceğimiz yöntemleri siz de deneyin ve erkeğinizin dilini çözün.

Doğru kelimeleri seçin

Sevgilinize en iyi arkadaşınızla yaşadığınız tartışmayı ya da annenizin rahatsızlığını anlatmak istiyorsunuz. O ise konuya hiç bulaşmadan "Telaşlanma zamanla düzelir" diye geçiştiriyor. Erkekler bir kadın için dert ortağı olma yönünde fazlasıyla aciz kalıyorlar. Kadın acılarından bahsederken erkek bırakın yorum yapmayı dinleyemiyor bile. O zaman ona içinizden geçenleri doğru kelimelerle ve eksiksiz olarak anlatın. Ancak bunu yaparken temkinli davranın. Örneğin: "Hakemin yanlış kararı yüzünden doğru düzgün uyuyamadım. Bunun nasıl bir şey olduğunu sen bilir misin?" diye söze başlarsanız kendi deneyimlerinden bahsetme fırsatı bulur.

Ciddiyetten kaçının

Çöpü dökmesini istersiniz o ise bu duruma nükleer atık muamelesi yapar. Tuvalet temizliği çamaşır ve bulaşık gibi konulara ise hiç girmeyelim. O yine kabuğuna çekilirken kadın artık dayanamayıp patlar. Ne kadar haklı olursanız olun cümleye "hep" ya da "hiç" gibi bir sözle başlamayın. Esprili bir girişle başlamalısınız. "Hadi biraz da çöplerden bahsedelim" gibi. Çocuk temizlik ve ev işlerinin bir kişi için fazla bir yük olduğunu belirtin. O güçlü omuzların sadece yaslanmak için var olmadıklarına inandırın onu.

Sinirlendiğinizi göstermeyin

Kadının sinirleri bozulmuştur ve artık dayanamaz hale gelir. Erkek ise soğukkanlılığını korumaya çalışır. Olan olur ve kadın ağlamaya başlar. Erkek "Ağlamanın bir faydası yok" diye bağırır. Bakar ki değişen bir şey yok "Ağlasın bana ne" deyip bay buz kalıbı modunda yine sessizliğine çekilir. Sesinizi yükseltmek tabakları duvarlara fırlatmak kapıları çarpmak belki size ağlamaktan daha rahatlatıcı gelebilir. İyisi mi kendinizi dışarı atın ve şöyle bir dolaşıp gelin. Döndüğünüzde onun ne kadar sessiz ve çözülmeye hazır olduğunu göreceksiniz. Böyle sus pus olmasının sizde nasıl bir tesir yarattığını ona anlatın. "Sessizliğin beni fazlasıyla kırıyor. Bu durumda ne istediğini anlayamıyorum" diyebilirsiniz. Bir şey söylemeye başlarsa "Bunu gerçekten doğru mu anladım?" diye söze başlayıp söylediği cümleyi tekrar edin.

İltifat etmiyorsa

Hangi kadın istemez ki eşinin ya da sevgilisinin ona iltifatlar etmesini. Ama erkeğinizin ruhuna yapışan o konuşmama içine kapanma inadı sizi iltifatlardan mahrum ediyor. Bu doğal olarak sizin ruh halinizi de etkiliyor. Erkeğinizin ağzından iltifat sözcükleri duymak istiyorsanız hareketlerinizi biraz gözden geçirin. Erkekler aynanın karşısına geçip "Bu bana çok yakıştı. Böyle çok güzel görünüyorum" diye kendi kendisine konuşan kadınlar karşısında susmayı tercih eder. Kıyafetinizle sessizce yanından geçin. İşte o zaman cazibenize dayanamaz ve ağzından kelimeler dökülür. Mutfaktaki hünerinizle de iltifat alabilirsiniz. Örneğin ona uzun zamandır pişirmediğiniz en sevdiği yemeği yapın. Hangi erkek en sevdiği yemeği yapan kadını iltifatsız bırakır ki.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cekin, erkekleri, gibi, miknatis


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mıknatıs Telefon Tutacağı Desmont Aksesuarlar 0 24 Aralık 2014 22:35
Vücudu mıknatıs gibi Seth Haber Arşivi 0 13 Kasım 2014 13:07
Mıknatıs Neleri Çeker Lcia Fizik 0 02 Ekim 2014 17:43
Bütün Kalpleri Mıknatıs Gibi Çeker (dua) Swat İslamiyet 0 13 Mart 2012 22:00