IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Eylül 2009, 17:00   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sonbahar-Kış Trendleri




Sonbahar-Kış Trendleri

Moda tutkunları için heyecanlı bir dönem başladı. 2010 sonbahar-kış sezonunun birbirinden güzel kıyafet ve ayakkabı modelleri vitrinlerdeki yerini aldı. Alışverişe çıkmadan yeni sezonda neler moda merak ediyorsanız, cevabı burada!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Dikkat çekici ayakkabılar, zincirli çantalar, leopar desenleri gibi favori parçalardan bahsetmeden önce ekonomik alışveriş önerilerinde bulunmak isterim. Elinizde çantalarla mağazalardan çıkıp eve geldiğinizde aldıklarınıza şaşkınlıkla bakmamak için dolabınızı gözden geçirin. Nelere ihtiyacınız var, yeni sezon için en fazla ne kadar bütçe ayırabilirsiniz gibi sorulara doğru yanıtlar verirseniz verimli ve ekonomik alışverişin tadını çıkabilirsiniz.
Şimdi gelelim 2010 sonbahar-kış modasında neler olduğuna. Biz, kadınların ayakkabı tutkusunu göz önünde bulundurarak ilk sırayı ayakkabılara veriyorum.
İlgi Çekici Ayakkabılar
Yeni sezonda pek de alışık olmadığımız ayakkabı modellerini göreceğiz. Yüksek topuklu ayakkabılar, bacağı çorap gibi saran diz üstü süet çizmeler, bilekte biten yüksek topuklu botlar, metal ve fermuar detaylı ayakkabılar 2010 sonbahar-kış sezonunun öne çıkan modelleri arasında yer alıyor.
Dişi kadın stiline sahip olanlar, bu yıl tam anlamıyla istedikleri gibi giyinecek, büyük küçük mağazalarda tarzlarına uygun ayakkabılar bulabilecek.
Zincir Detayı
Yaz başında zincir askılı çantalar moda olmuştu. Kadınların severek kullandığı aksesuarların yankısı sonbahar-kış sezonuna da ulaştı. Bu yıl, her yerde zincir detayının kullanıldığı çantalar göreceğiz.
Leopar Deseni
Kadınlar kedileri sever, kediler de kadınları! Bu sezon modacılar, kadınların kedi sevgisini kıyafetlere taşıdı. Hem klasik formda leopar desenli hem de farklı renk kombinlerinden oluşan leopar desenli kıyafetler giyeceğiz. Şimdilik gözünüze ürkütücü gelebilir ama etrafınızdaki kadınlarda görünce siz de giymek isteyeceksiniz.
El Örgüsü
Yeni sezona kendi elinizden çıkan aksesuarlarla eşlik edebilirsiniz. El örgüsü çanta, şal ve bereler her zaman olduğu gibi bu yıl da moda!
Erkeksi Kıyafetler!
Yaz başında moda tutkunlarını etrafında toplayan boy friend kesimli kıyafetler yeni sezonun da gözdesi. Özellikle boy friend gömlekler 2010 sonbahar-kış modasının olmazsa olmazları arasında!

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
sonbaharkis, sonbaharkış, trendleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2015 Sonbahar Kış Trendleri Zen Moda Trendleri 0 02 Haziran 2014 18:05
H&M 2013 Sonbahar/Kış Trendleri oneofgirl Moda Trendleri 0 29 Ağustos 2013 13:20
2012 Sonbahar oje trendleri Lady Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 1 10 Eylül 2012 12:33
Sonbahar Kış 2010 TrendLeri YapraK Ah Kadınlar 0 19 Eylül 2009 04:59
GAP 08-09 Sonbahar/Kış Trendleri Kralice Ah Kadınlar 0 24 Ekim 2008 08:34