IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ekim 2009, 07:51   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Teninize hangi renk uygun




Renkler görünümümüzü tamamen değiştirir. Hangi renk sizi solgun, hangisi zayıf gösteriyor bilmeniz gerekir. Renklerin üzrerinizdeki yorumları neler merak ediyor musunuz?

Beyaz vepembenin tüm tonları sizi daha dolgun gösterir. Siyah, lacivert, koyu kahverengi, koyu gri tonları daha uzun ve zayıf gösterir.

Sarı,
turuncu, yeşil gibi göz alıcı renkler hatları daha çok ortaya çıkarır.

Solgun açıkmaviler
, pastel onları gibi natural renkler kusurları gizler. Parlak renkli kumaşlar daha kilolu ve dolgun gösterir, bununla berabermat kumaşlar kusurları gizler.

Çelikmavi
tonları her ten rengine uyumsağlayabilirler.

Kırmızının
tümtonları solgun, beyaz tenler için idealdir.

Siyah
ve beyaz en çok tercih edilen renkler arasında, ancak mavi, pembe ve kırmızıyı en azından aksesuvarlarınızda kullanabilirsiniz.

Kıyafetinizi tamamladığınız renk tonlarını birbirine uyduramadıysanız üzülmeyin; uyumsuzlukların yarattığı uyumda güzel.
SEZONUN RENKLERİ

Sezonun renk trendleri arasında klasik siyah, beyaz ve grilerin yanı sıra gözalıcı parlak renkler de var. Mücevher tonları, asit renkler, gece mavileri, turuncu ve mor tonları, fuşyalar ve sarılar sezonun iddialı renkleri arasında. Sezonun iddialı renklerini denemekten korkmayın. Seçtiğiniz renk, ten renginizi ve genel olarak görünümünüzü
tamamlıyorsa bir problem yok demektir.

VÜCUT TİPİNE GÖRE

Her renk her vücut tipinde farklı durur, bazı renkler toplu gösterir bazı
renkler ise daha ince gösterir. Önemli olan vücudunuza uygun, size yakışan renkleri seçebilmek. Vücudunuzdaki kusurları koyu renklerle kapatabilirsiniz aynı zamanda en güvendiğiniz hatları açık renklerle ortaya çıkarabilirsiniz. Bu şekilde kontrastı sağlayabilirsiniz.

TEN RENGİNİZE GÖRE

Teninize uygun renkleri belirlemek için gün ışığının iyi olduğu bir yerde aynaya bakın ve rengi yüzünüzün yanına koyun. Sizi yorgun mu gösteriyor veya ekstra makyaja ihtiyacınız gerekiyor mu bir bakın. Ancak unutmayın ki teninize uygun renklerle ekstra yardıma gerek kalmaz. İki kural var; beyaz tenliyseniz soluk tonlardan, bej, devetüyü ve pastel
tonlarından uzak durmalısınız. Yeşil, mor, kırmızı gibi renkler size daha çok yakışır. Ten renginiz koyuysa pastel tonları, açık gri ve kahverengiyi deneyin.

SİYAHIN CAZİBESİNİ UNUTMAYIN

Siyah rengi asaletin rengidir. Siyah renginin kadınlara verdiği cazibeyi başka hiçbir renk veremez. Siyah rengi hiçbir zaman out olmaz, modası geçmez.Modern, şık, stil, gözalıcı aynı zamanda her renge ve ortama uyumsağlayabilen siyah ve siyahın tonları zayıf ve ince bir görünümü de garantiler.

Siyah rengindeki en büyük handikap kalitesiz kumaşlarla kötü ve ucuz görünmesi. Siyah rengi kaliteli ve düzgün kesimlerle kendini gösterir. Siyah rengi ve koyu tonlar vücuttaki kusurları kapatırken daha ince bir görünüm sağlar.

Siyahla kırmızı, pembe,mor ve sarı gibi sıcak ve canlı renklermükemmel kombine olurlar. Hatta son trendlere göre lacivertle siyahı birbirleriyle tamamlamak sofistike ve cool bir görünüm oluşturuyor.

Beyazla siyahı karıştırıp simsiyah bir görünüm engellenebilir; siyah kalem etekle tamamlanan siyah süveter ve onun içine giyilen beyaz tişört renk dengesini sağlar. Koyu gri veya açık gri renklerdeki trençkotlarla siyahmini bir elbise veya tayt çok şık bir görünüm oluştururlar.

Habertürk

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hangi, renk, teninize, uygun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Teninize Uygun Saç Rengini Nasıl Seçebilirsiniz? Estela Saç Modelleri ve Bakımı 0 11 Ağustos 2013 12:43
Dudak makyajında hangi renk, hangi ton? Zen Makyajın Püf Noktaları 0 22 Mart 2013 14:11
Hangi Tene Hangi Renk Saç Boyası Yakışır ? Zen Ah Kadınlar 0 30 Kasım 2012 18:44
Teninize En Çok Hangi Saç Rengi Yakışır? Burce Saç Modelleri ve Bakımı 0 10 Mayıs 2012 23:31
Hangi renk hangi duyguyu uyandırır* Sihir Genel Paylaşım 0 27 Mart 2011 16:13