IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Nisan 2010, 04:47   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İlk Akşam Yemeği!




Kaçamak bakışmalar, muzur gülüşmeler, mesaj göndermeler, zamansız aramalar… Hoşlandığınız erkekle aranızda flört sinyalleri başlıyor ve beklediğiniz an geliyor: ilk akşam yemeği daveti!

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Büyüklerimizden öğrenmişiz:” ilk intibah çok önemlidir” … Öyle zarif öyle güzel olmalıyız ki daha ilk görüşte aşka inandıracağız hoşlandığımız erkeği… Peki, nasıl giyinmeliyiz, görüntümüz olmalı? Büyük gün için hazırlıklara başlıyoruz!
Kıyafetinize karar vermeyi kolaylaştırmak için akşam yemeğinde nasıl bir mekânda olacağınızı öğrenmeye çalışın. Sadece yemek yiyebileceğiniz şık bir restoran mı yoksa yemek sonra dans edebileceğiniz bir ortam mı? Koparabileceğiniz her ipucu “nasıl giyeceğim” sorusuna alternatif yanıtlar doğurur.
Canlı renkler pozitif enerji yaratır ancak ilk görüşmelerde olabildiğince kaçınmak gerekir. Tabii bu durum baştan aşağı siyah giyinmeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Yeşil ve pembe açık tonları; siyah ve grilerle kombinlemek için ideal renklerdir. Mavi ve beyaz karşınızdaki kişide güven duygusu yaratır. Her dönemin modası beyaz gömlekler hem şık hem de güven verici görünmenizi sağlayacaktır. İddialı giyinmeyi seviyorsanız ayakkabı ve aksesuarlarınızda kırmızı rengi tercih edebilirsiniz.
Baş başa yemek yiyebileceğiniz bir mekânda olacaksanız sade, pastel tonlarında bir elbiseyi ilgi çekici aksesuarlar ve yüksek topuklu ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Elbise giymek istemiyorsanız şık kesimli bir kot pantolon üzerine bluz tercih edilebilirsiniz. Gömleklerle kombinleyebileceğiniz diz hizasında etekler ilk akşam yemekleri için uygundur.
Yemek sonrası dans edebileceğiniz bir mekânda bulunacaksanız ayaklarınızın rahatlığına önem vermelisiniz. Şık babet ayakkabılar, dolgu topuklar ya da en fazla 5 punto yüksekliğinde topuklu ayakkabılarla gece boyunca dans edebilirsiniz.
Genel görünüşünüzde hem şık hem de sade olmayı hedeflemelisiniz. Rahat hissedebileceğiniz kıyafetler seçmek gece boyunca kendinize olan güveninizi artırır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
yemedi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ailece akşam yemeği yediler Seth Haber Arşivi 0 03 Ocak 2015 17:05
Akşam Yemeği Yarım Kaldı Seth Hayvanlar Alemi 0 21 Ekim 2014 22:11
Son Akşam Yemeği ya da Son Yemek Kalemzede Hristiyanlık 0 20 Ağustos 2011 17:25