IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Aralık 2010, 15:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kadınlar erkeklerden neleri saklar ?




Bayanların bazı alışkanlıkları o derece muamma ki bazen kendilerine bile bunu niçin yaptıklarını açıklayamıyorlar.



Erkeklerin Bayanların anlamamalarına şaşmamalı, evet bazen erkek cinsi de inanılmaz derece düz düşünebiliyor, ama problem konusu da bu kadar çetrefilli olunca gerçekten hallerine biraz acımak lazım. İşte meraklısına Cosmotürk'den kadınlara dair süper tüyolar...

1. Bayanlar hemen hemen herşeyi, ayakkabı,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], eczaneden ilaçları bile kendilerini mutlu etmek için alır. Ödeme miktarını da her zaman daha az söylerler. Çoğu zaman eşinizden masrafları saklamanın doğru olmadığı söylenir. Ancak bazen kadınlar eşlerinin söylenmesine katlanamadıkları için, bu tür yalanlar söylemenin yanlış olmadığını düşünür..

2. Bayanlar kocalarına onlarla sık sık seks yapmayı düşündükleri söylemez. Bunun nedeni ise, özellikle çalışan kadınların yorgun oldukları zamanlarda eşlerinin bu konuda ısrar etmelerini önlemek ve dinlenmektir...

3. Bağlılık ve sorumluluk konusunda en az
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kadar titizdirler. Bayanlar için eşleri evleninceye kadar beyaz atlı prens olsalar da sonrasında kızdıkları, öfkelendikleri durumlar olabilir. Ancak çoğu zaman bu yönlerini eşlerine yansıtmazlar..

4. Modern ve özgür olsalar bile hala eşlerinin erkek olarak hayatın sorumluluklarını daha çok taşımasını isterler.. Erkekler üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiğinde, hassas davrandıklarında, bu Bayanları daha çok kadınsı yapar.. Gün sona erdiğinde eşinin kollarında dinlenen
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] için özgürlüğün bir anlamı yoktur..

5. Eski erkek arkadaşlarının yatakta çokta kötü olmadığını düşünürler. Fakat eşlerine her zaman onun daha iyi ve başarılı olduğunu söylerler. Eşinin de istediği budur zaten..

6. Bayanlar annelerine benzemekten çok korkarlar ancak eşlerinin anneleri hakkında olumsuz birşeyler söylemesine, 'annen gibi davranıyorsun' demesine de asla katlanamazlar.. Bu nedenle eşlerinin yanında annelerinin hatalarını anlatmazlar, görmezden gelirler.

7. Eşlerinin kendilerini biraz da olsa kıskanmasını, üzerine titremesini isterler. Fakat çoğu zaman bunu eşlerine söylemez, onların bunu farkedip göstermesini ister.

8. Seksi ve yakışıklı ünlü yıldızlarla fantazi hayalleri kurarlar. Bu onlarla birlikte olmak istedikleri anlamına gelmez. Eşlerine kesinlikle bunu paylaşmazlar.

9. Bayanlar erkeklerin arkadaşlarıyla paylaştıkları itiraflarından daha fazlasını kız arkadaşlarına anlatırlar. Esas olan paylaşılanların aile arasında kalmasıdır tabi..

10. Eşlerinin yaptığı ıvır zıvır işlerin farkındadırlar fakat bunu çoğu zaman görmezden gelirler. Teşekkür ettiklerinde eşlerinin işleri yapmayacağını veya kendilerini suçlayıcı şekilde söylenmeye başlayacağını düşünürler. En iyi seçenek ise, evde iş bölümü yapmak ve herkesin sorumluluğunu üstlenmesidir..

11. Bayanlar erkeklere tüm kalbiyle aşıktırlar ama bir daha ilk başlardaki gibi kalplerinin cızırdayacağını veya çarpmayacağı hüzünlü gerçeğinin de farkındadırlar. Çoğu kadın
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a aşıktır çünkü. Eşlerine ilk günkü gibi aşık olmadıklarını asla söyleyemezler.


__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
erkeklerden, neleri, saklar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kadınlar bu erkeklerden vazgeçemiyor. Düş Aşk ve İlişkiler 0 29 Aralık 2014 16:24
Erkekler Kadınlar sinirliyken neleri söylememeli? Rhytia Ah Erkekler 0 13 Şubat 2014 15:21
Kadınlar Eşlerinden Neleri Gizler? oneofgirl Aile Evlilik ve Çocuklar 0 28 Ağustos 2013 17:23
Erkekler Kadınlar sinirliyken neleri söylememeli? Zen Ah Erkekler 0 30 Aralık 2012 14:25
Kadınlar eşlerinden neleri gizler? Heidi Aile Evlilik ve Çocuklar 0 12 Mayıs 2008 10:30