IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Nisan 2011, 20:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Her Kadının Sahip Olması Gereken 30 Şey.




Görünümünüze özen gösteriyor, her sezon başında alışverişe çıkıp dolabınıza yepyeni parçalar ekliyorsunuz. Peki, stilinizi kısa yoldan güncelleyecek pratik adımları uygulayarak çok daha çabuk sonuca ulaşabileceğinizi söylesek? İşte her kadının sahip olması gereken, hiç eskimeyen tüyolar...

1. Yüksek Topuklar
Bacaklarınızı uzun gösteren yüksek topuklu ayakkabılar harika aksesuarlardır. Sizi bir anda bir stil tanrıçasına dönüştürebildikleri gibi kendinize olan güveninizin de artmasını sağlarlar.

2. Rahatlatıcı Banyo Yağı
Stres cildinizi büyük ölçüde yıpratır. Kendinizi daha zinde ve rahat hissedebilmek için muhteşem kokulu bir banyodan daha iyisini düşünemiyoruz.

3. İyi Bir Saç Stilisti
İstediğiniz kadar pürüzsüz bir cilde sahip olun, kötü bir saç kesimi tüm iyi özelliklerinizi silip atmaya yetebilir. Güzel bir kesim ise bambaşka bir insan olmanızı sağlar. Başarılı bir saç stilisti bulduğunuzda onu elinizden kaçırmamaya özen göstermelisiniz.
4.Ten Rengi Oje
Bazen maniküre gidecek zamanınız olmayabilir. Ancak yine de bakımlı görünmeyi tercih edersiniz. Ölü derilerinize uygulayacağınız peeling'den sonra tek kat oje sürerek her türlü ortama hazır olabilirsiniz.
5. Pürüzsüz Cilt
Yıl boyunca cildinizi korumanız çok önemlidir. Kaliteli bir serum sayesinde cildinizi koruyabilir, yenileyebilir, besleyerek daha dinç ve sağlıklı görünmesini sağlayabilirsiniz..

6. Opak Çorap
Solgun renkli bacaklarınızı kamufle edebilmek için harika bir yöntemdir. Özellikle de tüylerinizi alacak vakit bulamıyorsanız! Giydiklerinize göre hafif parlak veya tam mat olanları tercih edebilirsiniz.

7. Renkli Portföy Çanta
Böyle bir aksesuar gittiğiniz tüm davetlerde ilgi çekecektir. Tüylü, taşlı ve farklı kumaşlara sahip çantalar şık oldukları kadar flörtöz mesajlar verirler.

8. İnce Dokulu Bir Pudra
Mat cilt bu sezonun başta gelen makyaj trendlerinden. Özellikle makyaj sabitleyici özelliği bulunan renksiz bir pudrayı yüzünüzün orta kısmına bir parça sürüp sonra her bölgeye eşit olarak dağıtabilirsiniz.

9. Kırmızı Ruj
Rujunuzun çok koyu olmasından mı korkuyorsunuz? Ten tenginize yakışacak olan kırmızı tonunu bulduktan sonra gerisi size kalmış. İster bir parlatıcı ile rengini daha ışıltılı yapın, ister kat kat uygulayarak mat bir görünüm elde edin.
10. Görkemli Kirpikler
Bir anda feminen bir görünüme kavuşmanızı sağlayan takma kirpikler yüzünüzde kayda değer bir fark yaratır. Takma kirpik kullanmaktan hoşlanmıyorsanız aynı etkiyi yaratan maskaraları tercih edebilirsiniz.

11. Çanta Boyu Saç Fırçası
Acil bir görüşmeye veya davete katılmanız gerektiğinde saçlarınızı 15 saniyede şekle sokabilirsiniz. Bunun için çantanızda lastik uçlu ve katlanan bir saç fırçasını rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

12. Mizah Anlayışı
Kendinizi ve stilinizi çok ciddiye almayın; fazla "uğraşmış" görünmeyin. Aksi takdirde dünyadaki tüm tasarımcı markaları bile sizi stil sahibi yapmaya yetmez.

13. Büyük Güneş Gözlükleri
Kullanıcısına gizemli bir hava katan bu aksesuar tam bir stil sahibinin zevkine uygun.

14. İkinci El
Eski ve yeniyi bir arada kullanmak yeni bir akım. İkinci el kıyafetler genel görünümünüze benzeri olmayan bir farklılık katabilir ama dozunda kullanmak şartıyla.

15. Korse İç Çamaşırları
Bu toparlayıcı modeller mükemmel hatlara sahip olmanızı sağlar. Dünyaca ünlü yıldızların her zaman zinde görünmelerinin bir sırrı da işte bu tip ürünlerde yatıyor.

16. Kendinize Has Bir Stil
Kişiliğinizi giyiminize yansıtın. Michelle Obama'nın klasik inci kolyesini veya Lady Gaga'nın elinden düşürmediği aksesuarları olan rengarenk kahve fincanlarını gözünüzün önüne getirin.

17. Dudak Balsamı
Kendinize ne kadar özen gösterirseniz gösterin soyulan ve çatlamış dudaklar yüzünüzde ilk göze çarpan özelliğiniz haline gelebilir. Bu yıpranmış görünümü yok etmek için dudak renginizle aynı tonlara sahip bir dudak kalemi ve bir miktar dudak balsamı kullanabilirsiniz.

18. Deri Cüzdan Cüzdan kadar sıklıkla kullandığınız ve yanınızdan ayırmadığınız bir eşyanız olabildiğince şık ve işlevsel bir tasarıma sahip olmalı. Zamanla derisi yumuşadıkça, cüzdanınız daha da hoş bir görünüm alacaktır.,

19. Klasik Bir Parfüm
Herkesin bildiği ve insan hayatında yer etmiş olan klasik bir parfüm kendinizi muhteşem hissetmenizi sağlayabilir. Geçtiğiniz her yerde izinizi bırakarak parfümün sizinle özdeşleşmesi de bu kokunun getireceği avantajlardan bir diğeri. Buna neredeyse bir yatırım gibi bakabilirsiniz.
20. Deri Ceket
Tercihen biraz yıpratılmış görüntüye sahip bir model satın alabilir veya birkaç yılda bir eski kıyafetlerinizin arasından çıkardığınız, lise yıllarınızdan kalma deri ceketinizi tekrar keşfedebilirsiniz.

21. Babet Ayakkabılar
Her ne kadar yüksek topuklar feminen görünümün garantisi olsalar da, bazı zamanlarda canınızı sıkabilirler. Özellikle uzun süre kullanmak için daha pratik olan babet ayakkabılar aslında tahmininizden daha şık bir 10 görünüme sahiptir.

22. Yoga Pantolonu
Özellikle rahatlığı seven biriyseniz, bu hafif parça üzerinizden çıkaramayacağınız bir kıyafet olacak. Bu pantolona sahip olmak için illa yoga yapıyor olmanız gerekmez. Ev ortamında rahat bir akşam geçirmek için en şık giysiniz yoga pantolonunuz olabilir.

23. Payetli Eşarp
Günlük kıyafetlerinizi gece bile kullanmanızı sağlayan bu tamamlayıcı aksesuar mutlaka pahalı olmak zorunda değil. Özellikle metalik payetlerle süslenmiş bu eşarplardan mutlaka edinin.
24.Saç Aksesuarı
Saç bantları, süslü taç ve tokalar son dönemin en gözde aksesuarlarından. Artık neredeyse her markanın tasarladığı bu saç aksesuarları, görünümünüze tazelik katarak en kötü ruh halinizi bile iyileştirebilir.

25. Seyahat Boyu Bakım
Makyaj çantanızın içine rahatça sığdırabileceğiniz ve evden uzakta geçireceğiniz günlerde ihtiyacınız olan tüm kozmetik malzemelerinizi içine sığdırabileceğiniz seyahat boyu şişeler hayatınızı kurtarabilir.

26. Vintage Elbise
Önceki yılların modası tekrar gündemde. 1960'larda kullanılan elbiseler öyle hoş çizgilere sahip ki onları bu yüzyılda da kullanabilmek büyük nimet. Vintage kıyafetler aynı zamanda tüketim çılgınlığınızı da frenleyebilir!
27. Makyaj Fırçaları
Tüyleri öbek öbek dökülen makyaj fırçalarınızdan kurtulun. Başarılı bir makyaj için cildinize bir profesyonel gibi bakmalısınız. Kaliteli fırçalar tercih edin ve cildinize hak ettiği gibi davranın.

28.Vücut Peelıng'i
Stil sahibi olmak yumuşak bir cilt gerektiriyor. Haftada en az iki kere vücudunuza uygulayacağınız peeling ile ölü deri hücrelerinizden arınabilir, hoş aromaları ile kendinizi ferahlamış hissedebilirsiniz.
29.Seksi İç Çamaşırları
Etrafınızdakiler yüzünüzdeki gülümsemeye anlam veremeyecekler. Tabii gerçek sebebin göstermezseniz! Özellikle dantel tasarımlar kendinize olan güveni artıracaktır.
30.Altın Kolye
Abartılı mücevherler üzerinizde emanet gibi durabilir. Sade altın renkli ve ince zincirli bir kolye ile giysinizin havasını bir anda değiştirebilirsiniz. .

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
30, gereken, kadının, olması, sahip, Şey


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir kadının helal olması için namuslu olması mı gerekir xena İslamiyet 0 12 Mayıs 2014 16:17
İyi Bir Konuşmacıda Olması Gereken Özellikler Amelia Kişisel Gelişim 0 14 Şubat 2014 00:21
Yöneticide Olması Gereken Özellikler Sue Kişisel Gelişim 0 27 Temmuz 2012 12:06
Her kadında olması gereken 100 şey pyracantha Ah Kadınlar 0 03 Eylül 2011 20:19