IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ekim 2011, 11:48   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Saç Kesim Önerileri




Kısa saç modasını takip etmek için üç modelimizin saçlarını kuaförümüz Marco Santini'nin hünerli ellerine teslim ettik. Onların çarpıcı değişimleri belki size ilham verebilir ve bu sayede saçlarınızı kestirerek en az onlar kadar seksi bir stile sahip olabilirsiniz.

Son zamanlarda yükselişe geçen kısa saç modası (ki Scarlett Johansson, Brooklyn Decker ve Dianna Agron da sıkı takipçilerinden), kişi için tam anlamıyla stil dönüşümünü vaat ediyor. Dergimiz için modellerin saç kesimlerini gerçekleştiren kuaför Marco Santini, kısa saçın 90'ların başında bile bu kadar revaçta olmadığını söylüyor. Sonuç, sizi seksi göstermenin yanı sıra dış görünüşünüze fark edilebilir bir yenilik katıyor. Tam Gizlilik (Complete Confidence) kitabının yazarı Sheenah Hankin, "Ayrılık ya da iş değişikliği gibi büyük olayların ardından bedenimizde çeşitli değişiklikler yapmak isteriz.
Saçlar ise çevremiz tarafından en fark edilebilir seçenektir" diyor. Eğer böyle iddialı bir kesim için kendinizi hazır hissediyorsanız, sizin için hazırladığımız üç alternatiften birini deneyebilirsiniz. Kullanışlı bu üç saç kesimini, iki ayrı şekillendirme önerisiyle örnekliyoruz.

Küt Kesim
Öneri 1: Hafif Dalgalı
Omuz hizasının biraz üzerinde kesilmiş saçlar hem yüz şeklinizi daha ön plana çıkaracak hem de daha hacimli duracak. Hafif dalgalar ve derince ayrılmış bir yiv ise ekstra ateşli bir görünüm elde etmenizi sağlayacak. Öncelikle sıcak bigudileri tutam tutam ayırıp sardığınız saçlarınızda 15 dakika bekletin. Açtıktan sonra parmaklarınızda dağıtıp biraz kabartın ve saçlarınızı hangi tarafa ayırmak istiyorsanız kaşınızın tam ortasının hizasından bir tarak yardımıyla düzgünce ayırın. Sürekli kullandığınız yönün aksine ayırdığınız saçlarınız çok daha hacimli duracaktır. Verdiğiniz şekli korumak için saç spreyi kullanabilirsiniz.

Pixie Kesim
Öneri 1: Geriye Doğru
Saçın üst kısımları uzun (12-15 cm), arka kısımları kısa (5-8 cm) olan bu kesim çok rahat kullanılabiliyor. Bu görünümü elde etmek için, bolca jöleye ihtiyacınız olduğunu bilmelisiniz. Islak saçlarınızı yuvarlak fırçayla diplerden yukarıya doğru çekerek fönleyin. Sonra saçlarınızı avuçlarınıza yaydığınız saç jölesi ile geriye doğru yatırın. Unutmayın işin püf noktası üst tarafların kabarık olması!

Katlı Kesim
Öneri 1: Dışa Fönlü
Eğer saçlarınızın fazla kısalacağı düşüncesi sizi korkutuyorsa omuz hizasında bir kesim sizin için ideal. Bu örnekte, hepsi tek boy görünen saçlar aslında farklı boylarda onlarca kata sahip. Dolayısıyla bu da saçlara ekstra hacim kazandırıyor. Nemli saçlarınıza şekillendirici jel sürün ve kuruyana kadar yuvarlak fırçayla diplerinden yukarıya doğru çekerek fönleyin. Uç kısımlarını ise fönlerken dışa doğru kıvırın. Parmaklarınızı saç spreyi ile ıslatarak alnınıza düşen saçları yaklaşık iki buçuk santim kadar geriye atın ve yüz hatlarınızı açıkta bırakan bu saç modeline sahip olun.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kesim, sac


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Havuç Kesim Pantolonlar Dilara Ah Kadınlar 2 10 Ekim 2010 18:39