IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Aralık 2011, 15:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Siren Ertan Çarmıklı Defilesi




TESYEV'in (Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı) her yıl geleneksel olarak düzenlediği iki organizasyon önce Çırağan Sarayı'nda, ardından da bahar yemeği konseptinde Sunset Restaurant'da gerçekleşti. 22 Kasım'da Çırağan'da yapılan gecenin sürprizi ise Siren Ertan Çarmıklı'nın bu geceye özel olarak hazırladığı defile oldu. Çarmıklı, özel defilesinin ayrıntılarını Şamdan Plus'tan Gülru İncu'ya anlatmıştı. İşte defile öncesi yapılan röportaj;


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


El nakışında iddialı
Ben çok sık defile yapmayı sevmiyorum çünkü defile müşteri randevularımı ve teslimatlarımı yavaşlatıyor. Oysa ben onlarla kurduğum dünyamı çok seviyorum ve bana yaşattıkları güzel duygular beni fazlasıyla tatmin ediyor. Ayrıca atölyem tüm sene boyunca tam kapasite çalıştığından da çok fazla defile yapmaya ihtiyaç hissetmiyorum.

Bu zamana kadar tüm defilelerimi sponsorlardan gelen tekliflerle yapmıştım ama bu sefer durum farklı! TESYEV'deki vakıf arkadaşlarımla, bu yılki baloya nasıl farklı bir lezzet katarız ve konuklarımızı eğlendiririz diye konuşurken gecenin defile ile başlamasının hoş olacağına karar verdik.

Yılın çoğu zamanında olduğu gibi bu ara da çok az uyuyor, gece-gündüz çalışıyorum. Ama çok sevdiğim işimi, en az işim kadar ciddiye aldığım ve bir yaşam tarzı olarak gördüğüm sosyal sorumluluk bilinci ile birleştirdiğimden dolayı çok mutluyum.

Defilenin geneli; sekiz yıldır yaptığım çalışmalardan esinlenerek hazırladığım bir retrospektif aslında. Bunların üzerine yeni denemelerimi ekledim. Özellikle el nakışları konusunda çok iddialıyımdır.

Defile bize kışı anımsatan kumaş, renk ve modellerle başlayacak. Siyah ve lacivertin ardından ise ilkbahar-yaz renklerim olan ten renkleri, pembeler, somonlar ve yeşiller izleyenlerin içini kıpır kıpır edecek.

Bu yıl farklı bir kumaşı da çalışmalarıma kattım. Geçtiğimiz Haziran'da Gaziantep'den aldığım ve kullanmaya kıyamadığım kutnu kumaşlar bana son derece heyecan veriyor. Onlarla çalışmalarımı sürdürmeyi hedefliyorum.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Hayata renk katar
İşimin en güzel yanı; bir kadını olabilecek en güzel hali ile gösterme şansınızın olması.
Moda, aklınıza gelebilecek her alanda hayatlarımıza renk katar. Bu nedenle modayı severim, desteklerim. İyi, doğru ve yerine göre giyinmek hayatınızı çaktıramadan öyle bir etkiler ki... Her zaman derim; bir anlık yanlış seçilmiş bir kıyafet sizi hayatınızın kariyerinden ya da aşkından edebilir!

Koleksiyon satışa sunulacak
Koleksiyon defile sonrası satışa sunulacak. Bu koleksiyondaki her bir parçanın satış bedelinin yüzde 10'unu, alan müşterimiz adına TESYEV'e bağışlayacağız, yani 31 Aralık'a kadar aldıkları her elbise ile vakfa katkıda bulunacaklar.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sık görülmeyen mankenler
Kaç parçalık bir defile bu?
Elli parçaya yakın çıkarma hayalim var. Çünkü bir defile demek sadece gece kıyafeti demek değildir. Günlük elegan ve sofistike parçalardan, en ihtişamlı ama rafine bir zevki barındıran gece kıyafetlerine bir yolculuk planlıyorum.

Kıyafetlerinizi podyumda kimler taşıyacak?
Artık arkadaşlarım olan ve podyumlarda pek sık göremediğimiz mankenlerimiz Demet Kutluay, Ebru Şallı Tan, Sinem Güven ve Şenay Akay heyecanımı paylaşmak ve vakfımıza destek olmak için podyumumda olacaklar. Özge Ulusoy da çekimlerinden yana bir sorun çıkmazsa bizimle olacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Siren Ertan Couture adlı yeni bir marka
Daha önce Punto Leather & Fur için hazır giyim koleksiyonu hazırlamıştık ve koleksiyon çok büyük bir ilgi görmüştü. İki yıldır o kadar çok talep alıyoruz ki önümüzdeki ilkbahar-yaz için tekrar bir çalışma yapmayı konuşuyoruz bugünlerde.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ã‡armä±klä±, Çarmıklı, defilesi, ertan, siren


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ali Erol Ertan (1945 - .... ) Aze Sporcular 0 07 Eylül 2011 18:58
My Name ERTAN `3rTaN Hey Sen! Beni Tanıyor Musun? 2 08 Mayıs 2007 18:58