IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By efLatun

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ocak 2012, 21:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Canlı Renklerin Hakim Olduğu Rahat Kıyafetler




Kırmızı, mavi, yeşil, sarının kullanıldığı dantel ve taşlarla süslenen kıyafetler, 2011/12 sonbahar-kış sezonunda vitrinleri süsleyecek.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Avrupa modasından esinlenen Ankara’daki modaevleri, yeni sezon kıyafetlerde kırmızı ve mavinin canlılığı, yeşilin ve sarının sakinliğini kıyafetleri giyenlere yansıtacak. Kırmızı ile morun, pembe ile mavinin zıtlığının bir arada kullanıldığı ekose baskılı kıyafetlerde, saten, keçe, kupra, flanel kumaşlar tercih edilecek.
Kadınlarda salaş ve rahatlığın ön plana çıktığı kazaklar ve gömleklerin altına rengarenk taytlar ya da dizüstü etekler kullanılacak.
Ankara Giyim Sanayicileri Derneği (AGSD) Genel Sekreteri Fulden Güney, 2012 Sonbahar-Kış sezonunun, canlı renklerin hakim olduğu rahat kıyafetlerden oluşacağını belirterek, "Rengarenk ekoseler, gelecek sene yeniden moda olacak" dedi.
Avrupa modasına göre şekillenen sezonda, kırmızı-mor, pembe-mavi gibi zıt renklerin kombine edildiği kıyafetlerin yeni sezona damgasını vuracağını bildiren Güney, canlı renklerin hakim olacağı kadın kıyafetinde ve erkek gömleklerinde, ekose üzerine rengarenk baskıların bulunduğunu söyledi.
Rahatlığı tercih eden kadın, salaş giyinecek
"Giyimde rahatlığın ön plana çıktığı yeni sezonda, geçmişte anne ve babalarımızın tarzlarının yeniden revaçta olacağı bir sezon yaşayacağız" diyen Günay, 2012 sezonunda, saçlarını kabartan ve bant takan genç kızların, hippi tarzındaki rahat giyimlerin dikkati çektiğini söyledi.
Satenvari ve dökümlü gömleklerin yer aldığı sezonda, uzun kazakların altına rengarenk ve desenli taytların vitrinleri süsleyeceğini anlatan Güney, siyah, kahverengi ve siyah renklerin hakim olduğu taytların artık puanlı ve çiçekli olmasının yanında taşlarla süslenen cepli olacağını kaydetti.
Pantolondan çok tayt ve eteklerin daha çok kullanılacağını bildiren Günay, boyları uzayan kazakların altına taytların tercih edildiğini ifade etti.
Günay, hem şık hem spor olan rengarenk kazak ve tayt kombinesinden oluşan modanın, insanlara enerji verdiğini belirtti.
Dizüstü ve diz altı eteklerin altına dizüstü ve kısalan dolgu topuklu çizmelerin kullanılacağını bildiren Güney, "İnsanlar, tarzlarına göre kıyafet ararken artık zorlanmayacak. Çünkü her renk ve modelde giyim, bu sene mağazalarda tüketicilerin zevkine sunulacak" diye konuştu.
Erkeklerde, kısa paçalı renkli pantolonlar
Erkek giyiminde ise farklı renklerden oluşan ceket ve pantolonların tercih edildiğini anlatan Günay, "Paça boyları kısalan ve canlı renklerin kullanıldığı pantolonlar, gelecek senenin erkek modasını oluşturuyor. Avrupa’da çok talep gören bu giyim tarzının Ankara’da gençlerin tercih edeceğini tahmin ediyorum. Onun dışında resmi kurumlarda bu tarz bir giyimin kullanılacağını sanmıyorum" dedi.
Günay, erkek giyimde, klasik ile spor arasında bir çizginin kullanılacağı söyledi.
Çözgü Giyim Genel Müdürü Hüsrev Eryıldırım da kadın giyiminde ön plana çıkan Ankara modasında, kırmızı, taba, bordo ve tarçın renklerinin kullanıldığını belirterek, "Keçe, saten, kupra ve flanel kumaşların kullanıldığı kadın giyimde, dantel ve taşlarla süslenmiş kıyafetler ön plana çıkıyor" diye konuştu.
Eryıldırım, ekose ve puantiyeli kıyafetlerin tercih edileceği yeni sezon eteklerin boylarının dizüstü olacağını ifade ederek, "Taş, dantel ve simlerin kullanıldığı kıyafetler, sezonu da canlandıracak" dedi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
canlı, hakim, kıyafetler, olduğu, rahat, renklerin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bireyselliğin Hakim Olduğu Toplumda Kilisenin Yeni Rolü Kalemzede İslamiyet 0 05 Ağustos 2011 02:07