IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By N999

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Şubat 2012, 20:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kadınlar Erkekleri Neye Göre Seçerler




Bu insan doğasında olan, yadsınamaz bir gerçek.

Peki kadınlar, erkekleri hangi kriterlere göre seçerler? Buna vereceğimiz cevabı, insanın bilinçaltındaki, kendisinin dahi farkında olmadığı içgüdülerini göz önünde bulundurarak cevaplamalıyız. Her ne kadar eğitimli ve çağdaş olursa olsun, her insanın içerisinde kontrol etmesi çok zor olan doğal içgüdüleri vardır ve verdiği kararlarda bu içgüdüler ağır basacaktır. Bu bilimsel bir gerçektir.

İnsanların en temel içgüdüleri hayatta kalma ve üreme içgüdüleridir. Birincil ihtiyacı olan hayatta kalma ihtiyacını güvenceye alan bir insan, üreme ve diğer ihtiyaçlarını gidermek peşindedir.

Erkek bireylerin genelde anlık hazlar peşinde koştuğu konusunda genel bir kanı vardır. Bu bir bakıma doğrudur. Erkek bireylerin üreme içgüdüleri, onları soylarını mümkün mertebe genişletmeye iter. Mümkün olduğunca farklı ve çok dişi bireyden evlatları olsun isterler. Bu isteği dizginleyebilmek oldukça zordur; dediğimiz gibi: doğal içgüdüler bilinçdışı gelişirler.

Dişi bireyler ise uzun vadeli düşünürler ve seçici davranırlar. Anlık hazlara düşkün değildirler. Dişi bireylerin üreme içgüdüleri, onları en sağlıklı erkek bireylerden evlat sahibi olmak ve bu evlatlarının ve kendisinin en güvenli ve rahat koşulda yaşamasını sağlayacak erkek bireyleri aramaya iter.

Kadınların meşhur zengin ve yakışıklı eş arama gayreti işte bu iki özelliği bir arada istemelerindendir. Yani yakışıklı erkek, sağlıklı erkek demektir. Zengin erkek, yavrularına ve eşine güvenlik ve rahatlık sağlayacak erkektir. Bütün olan biten budur aslında.

Kadınların bu temel içgüdüleri birçok durumda kendini gösterecektir. Örneğin bir kadına ilgili davranırsanız, iltifat ederek ona karşı cömert olursanız, ne kadar sorumluluk sahibi ve güvenilir olduğunuzu, çocukları ne kadar çok sevdiğinizi anlatırsanız ve en azından sağlıklıysanız (ki kadınlar içgüdüsel olarak erkeklerin sağlıklı olup olmadıklarını kokularından ve yüzlerinden dahi anlayabilirler) şansınız çok yüksektir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Doğal içgüdülerimizin gücünü kabullenmek elbette ki kendimizle barışmamızı sağlar. Ancak şunu unutmayınız: her ne olursa olsun insanları hayvanlardan ayıran, onların ahlaki değerleri, fikirleri ve empati yetenekleri vardır. Kendi doğamızla çelişmeden, insanlığımızın bilinciyle, ilişkilerimize derinlik kazandırmalı ve onları yüceltmeliyiz.

Alıntıdır ..

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
erkekleri, göre, kadınlar, neye, seçerler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Alexa Sıralaması neye göre yapılıyor. Emre Alexa 1 01 Eylül 2011 16:23
Kadınlar ve erkekler plajda neye bakıyor? Biricik123 Ah Kadınlar 0 05 Mayıs 2010 22:03