IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By N999

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Mart 2012, 14:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eski Erkek Arkadaşınızı Geri Kazanmanın Yolları




Erkek arkadaşınız bir ara vermeniz gerektiğini söyledi ve gitti ama siz o olmadan bir geleceği hayal bile edemiyorsunuz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Hüzün, depresyon, panik ve benzeri pek çok duyguyu aynı anda hissetmektesiniz. Korkunuz, şimdilerde eski olan erkek arkadaşınızı tamamen geri kazanamamak, onun bir başkasına aşık olması ve sizin de onu sonsuza dek kaybetmeniz. Böylesi zamanlarda böyle düşüncelere kapılmanız normal ama duygularınızın hareketlerinizi yönlendirmesine izin vermeyin. Onun sevgisini gururunuzu kaybetmeden veya yalvarıp yakarmadan da elde edebilirsiniz. Bu sandığınızdan çok daha kolaydır. Tüm bu olumsuzlukların yanı sıra onun sevgisini tekrar nasıl kazanacağınızı, hangi basit ve etkili yöntemi kullanacağınızı en iyi bilen yine de sizsiniz. Sadece bildiğinizin farkında değilsiniz.

HEDEFE ULAŞAN ERKEK SIKILIR


Eski erkek arkadaşınızı geri kazanmanın yolu biraz erkek psikolojisini anlamaktan geçer. Elbette üzerinde doktora yapmanızı gerektirecek derinikte bir araştırmanın için girmenize gerek yok. Sadece aşk ve romantizme kadın ve erkeklerin daha farklı baktığını anlamanız yeterlidir. Kadınlar daha henüz küçük bir kızken bile peri masalını andıran bir romantizmin hayalini kurarlar. Onlar hayatlarının sonuna dek mutlu yaşayacakları beyaz atlı prenslerini beklerler. Beyaz atlı prenslerini bulduklarına inandıkları anda ise problem başlar, çünkü bu keşfedişle birlikte rahatlama dönemine eren kadın, erkek için ulaşılmış bir hedef anlamına gelir. Bir süre sonra bu hedefe ulaşmış olan erkek sıkılır ve yeni heyecanlara ihtiyaç duyar. Erkek kendisini zorlayacak yeni bir hedef ister, peki bu yeni hedef neden yine siz olmayasınız?

DÖNECEĞİNİZDEN EMİNDİR


Hayallerinizin erkeği ile ilk tanıştığınız zamanı hatırlayın. Ağlayıp, sızlayarak sizi sevmesi için yalvaran siz değildiniz. İlk adımı da siz atmamıştınız… Öylese hatırlatmakta fayda var o zamanlarda işe yarayan yöntem bu olmadığı gibi şimdi de olmayacaktır. Onun ilgisini çeken sizin ulaşılmaz olmanızdı. Neşeli bir kovalamacaydı yaşadığını ve erkek arkadaşınızın da hoşuna giden bu çekişmeydi. Şimdi yine aynı sisteme dönme zamanı. Tekrar yapmanız gereken: Ulaşılmaz olmak… Bunu hayata geçirmenin en kolay yolu ise onu reddetmek. Onun için tekrar sırlarla dolu gizemli kadın olmak. Bir kaç hafta içinde sizden haber alamadığında bu onun meraklandırmaya yetecektir. Bu dönemde onu arayıp, ikinci bir şans için yalvaracağınızdan o kadar emin olan erkek arkadaşınız bunu yapmadığınız için şaşıracaktır. İşte bu sağlam duruşla rolleri değişmiş oldunuz. Araması için yalvarıp telefon başında zaman geçiren olmak yerine bu hamle ile araması beklenilen kişi oldunuz ve emin olun ki sıradan ve alışılageldik davranışı sergilemediğiniz için şimdi artık erkek arkadaşınız hayal kırıklığı yaşıyor. Sergiediğiniz bu tavır, ara vermek isteyen kendisi olsa da erkek arkadaşınızın bu isteğini bir kere daha gözden geçirmesine ve sizi aramasına neden olacaktır.

Beklediğiniz bu telefon geldiğinde hemen yelkenleri suya indirmeyin. Meşgul olduğunuzu gösterin. Ne de olsa onsuz bir hayatınız olduğunu görmeye ihtiyacı var. Eğer konuşmanız gerektiğini söylerse, ona bir kaç gün içinde konuyla ilgili geri döneceğinizi şu anda müsait olmadığınızı, başka planlarınız olduğunu söyleyin. Tabii bu arada onu çok da bekletmeyin. Aramayı vaadettiğiniz gün mutlaka onu arayın ve buluşmak için bir gün ve yer belirleyin. Buluştuğunuzda sakin olmaya ve duygularınızı belli etmemeye çalışın, kendiniz ya da duygularınızı anlatmak yerine konuşmayı tamamen onun üzerine yönlendirin. Bırakın ne düşündüğünü ya da ne yaptığını anlatsın. Ardından tam da gözlerinin içine bakın ve koluna yumuşakça dokunun. Bu dokunuş sevdiğiniz erkeğin duyguları üzerinde, elektrik akımı göndermeye benzer şok etkisi yapacaktır. Basit ama etkili bu yöntemle hayallerinizin aşkını hayatınıza tekrar geri kazanmış olacaksınız.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
arkadaşınızı, erkek, eski, geri, kazanmanın, yolları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
online para kazanmanın yolları(her türlü) bey_muhendis İnternetten Para Kazanma Yolları 0 22 Haziran 2009 08:38
Eski Sevgilinizden Kurtulmanın Yolları Rehin Ah Erkekler 0 10 Temmuz 2008 17:57
Erkek ve Kadınların Birbirini Mutlu Etme Yolları (; Kan Komedi ve Mizah 0 13 Eylül 2007 23:51