IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Mart 2012, 12:34   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bahar mevsimi kadınlar için çok önemli!




Bahar mevsimi nedir?

YENİLENMEK.

TAZELENMEK..

CANLANMAK...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yılın en güzel mevsimindeyiz. Malum, zaman, bahar temizliği yapma, tazelenme zamanı… Kendini yenileyen doğaya bizler de hayatımızda yenilikler yaparak ayak uyduruyoruz. Peki ya ilişki durumumuz? Size ilişkinin de bahar temizliğine ihtiyacı olduğunu söylesek? Biraz yadırgayabilirsiniz başlarda… Ama yazımızı okuyunca bize hak vereceksiniz, eminiz. Öncelikle şununla yüzleşmek gerekiyor: Evlilik ve uzun süreli ilişkide, zamanla heyecan kayboluyor. Dolayısıyla ilişkinin dinamiğini, tazeliğini ve mutlu cinselliğini korumak için çaba harcamanız gerekiyor.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


1. Eski aktiviteleri yenileriyle değiştirin!
Çoğu çiftin ortak sorunudur, sürekli ama sürekli aynı şeyleri yapmaktan şikayet ederler. Bu, eşler arasındaki romansı ve yakınlığı negatif etkiler. Örneğin, eşinizle birlikte birbirinize sarılarak film izlemekten çok zevk alıyorsunuzdur. Ama bu, her akşam istisnasız aynı şeyi yapmanızı gerektirmiyor. Aksi takdirde belli bir zamandan sonra bu aktivite size zevk vermemeye başlar. Oysa arada sırada, bazı akşamlarınızı oyun akşamları olarak ilan edip tavla, kağıt, dama gibi oyunlarla zamanınızı zevkli bir şekilde geçirebilirsiniz. İlişkinizi rutinlikten kurtarmış olursunuz böylece.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


2. Birbirinizle tekrar tanışın!
Evet, bir ilişkiye başlarken karşı tarafı enine boyuna tanımaya çalışırız. Hele birlikteliğin şekli, uzun süreli bir ilişkiye ya da evliliğe dönüşmüşse, artık onu tamamen tanıdığımıza inanırız. Bunun bir gerçeklik payı var tabii. Ama göz önünde bulundurmadığımız bir şey var: İnsan değişir! Evet, insan değişir ve gelişir. İçine düştüğümüz hata, bunu görmezden gelip, yeni sorular sormaktan kaçınmak. Ya da “iş yerinde günün nasıl geçti?”, “Çocuklar ne yaptı?” gibi gündelik soruların dışına çıkıp partnerimizin ruhsal durumuyla ilgili sorular sormayı ihmal etmek. Oysa ilk tanıştığınızda onun ruhsal dünyasını çözmeye çalışırken yaptığınız gibi sorunlarına dair konuşmaya çalışmak ve onu yeniden tanımaya çaba göstermek ilişkinizin ve aranızdaki iletişiminizin güçlenmesine yardım eder.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


3. Yatak odanızın görünümünü değiştirin!
Bazı çiftler aralarındaki tutkuyu yeniden ateşlemek için ara ara otelde bir gece geçirebiliyorlar. Bunun işe yaradığı kesin! Ama illa ki otele gitmeniz gerekmiyor, bunu evdeki yatak odanızı değiştirerek de yapabilirsiniz. Neticede yatak odası evin en önemli iki kişisinin, sizin paylaştığınız bir yer. Yatak odanızı küçük bir aşk yuvasına çevirebilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


4. Evlilik danışmanlığı alın!
Çoğu insan için psikolog desteği almak korkulacak bir mesele. Ya da sadece boşanma aşamasıyla ilişkilendirilen bir şey. Oysa bu kötü imajın arkasına gizlenmeden ilişki terapisi almak, çiftler için oldukça yardımcıdır. Terapistler, sizin ilişkinizdeki sağlıksız noktaların farkına varmanızı sağlamak üzere eğitim almış kişilerdir. İlişkiniz konusunda gözünüzü açarak görmedikleriniz görmenizi sağlarlar. Her zaman çok eğlenceli olmasa da evlilik terapisinin sağlıklı bir şey olduğu tartışmasız. Çünkü zaman zaman ilişkiler kötü bir yola girebilir. İşte bu zamanlarda bir profesyonelle konuşup sorununuzu çözmenize yardım etmesini beklemek en doğrusu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


5. Seyahat organize edin!
Mekan değişikliği sıkıntılı rıhlara iyi gelir. Siz de ilişkinizin monotonlaştığını, sizi sıktığını düşünüyorsanız eşinizle birlikte çıkacağınız güzel bir seyahat planlayın. Hep hayalini kurduğunuz ülkeye düzenlenen iki kişilik bir tur satın alabilirsiniz.

Emek ürünüdür, saygılarımla...

__________________

English Preparatory Department
School of Foreign Languages
Assistant English Teacher
Ankara Baskent University
2017-18

“Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...”
C.A - 31.12.2010 - ∞

English Language and Literature
Faculty of Humanities and Letters
Ankara Bilkent University
2010-15
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bahar, cok, mevsimi, önemli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bahar için kıyafet kombinleri Ruj Ah Kadınlar 1 09 Mayıs 2011 04:41
Bahar Için pyracantha Ah Kadınlar 1 12 Haziran 2010 18:35
Kadınlar bu bahar bu modelleri giyecek Feronia Ah Kadınlar 0 10 Mart 2010 10:50
Yapılan araştırmalar, kadınlar hakkında çok önemli bir gerçeği su yüzüne çıkardı. FataLity Haber Arşivi 1 12 Mart 2007 09:26