IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
3Beğeni(ler)
  • 1 Post By Liaaa
  • 1 Post By Galatasaray
  • 1 Post By esekherif

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mayıs 2012, 18:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Jartiyer Hakkında Herşey ve 2012 Jartiyer Modelleri





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Jartiyer Hakkında Herşey ve 2012 Jartiyer Modelleri

Jartiyer; erkeklerin ilgisini çeken bir aksesuar olarak bilinmesinin yanında aslında alt kısmınızın hava almasını sağladığı için daha sağlıklı. Her kadının sorunu olan külotlu çoraplarının ve diz altı çoraplarının aşağı kayma sorununu ortadan kaldırdığı için aynı zamanda rahat bir gün geçirmenizi sağlayan iç giyim aksesuarınızdır. Jartiyer üç kısımdan oluşur. Birincisi bel kısmına giydiğiniz veya üstünüze giydiğiniz büstiyerler, ikincisi çoraplara bağlanan stripler, üçüncüsü çoraplarınız. Bazı modellerde kolluklar da bulunmaktadır. Bu yazımda sizlere jartiyer hakkında merak ettiğiniz her şeyi anlatmaya calışacak ve jartiyer kullanmanın avantajlarından bahsedeceğim. Neden jartiyer kullanmalısınz ? Günlük hayatta jartiyer kullanılır mı, rahatsız eder mi? Jartiyer satın alırken dikkat etmeniz gerekenler? Jartiyer giymenin avantajları? Hangi kadın hangijartiyer modelini tercih etmeli? Jartiyer Nasıl Giyilir?

Neden jartiyer kullanmalısınz?

Öncelikle jartiyer kullanmaktan çekinen ve ilk defa kullanacaklar için birkaç öneriyle başlamak istiyorum. Jartiyer kullanımı zor bir aksesuar olarak bilinmektedir ama tam aksine giyimi ve kullanımı diğer ürünlerden daha kolaydır. Jartiyerin tek farkı bel kısmınıza giymeniz ve çoraplarınızı striplerle korsajlara tutturmanızdır. Bununda size avantajı vardır. Çoraplarınız aşşağı kaymaz ve gün içinde rahat edersiniz. Bir başka korkuda jartiyer striplerinin belli olmasıdır. Buda çok dar bir elbise giymediğiniz sürece tayt gibi size bir sorun teşkil etmeyecektir. Jartiyerler fazla kilolarınızı kapatmanıza yardımcı olacaktır ve bu sayede kendine güveninize güvenmenizi de sağlayacaktır. Kilolu bayanlarda jartiyer kullanabilir ama onların jartiyer seçerken rengine ve bedenine daha çok dikkat etmeleri gerekmektedir. Bu konuyu diğer başlıkta ayrıntılı anlatacağım. Birde erkekler bölümü var tabi.. Erkeklerin çoğu jartiyeri isminden dahi çekici bulurlar. eğer bir erkeği etkilemek istiyorsanız bunu jartiyer kullanarak çok rahatlıkla yapabilirsiniz. Ayrıca erkek arkadaşınıza veya eşinize bir sürpriz yapmak ve cinsel yaşamınıza renk katmak istiyorsanız da kullanabileceğiniz bir ürün.

Günlük Hayatta Jartiyer Kullanılır mı? Rahatsız Eder mi?

Günlük hayatta; işe giderken, bir davete veya yürüş yaparken çok rahatlıkla kullanabilirsiniz ve tercih edebileceğiniz diğer ürünlerden daha rahat olduğunıu kullanınca anlayacaksınız. Günlük hayatta kullanılan külotlu çoraplarınız, diz altı ve, diz üstü çoraplarınızın aşağı kaymasıve çirkin bir görüntü oluşturması tüm kadınların sorunudur. Korsajlı modeli kullanarak kilolarınızı da örtebilirsiniz.Jartiyer ile bu sorunun üstesinden gelebilirsinzi ayrıca altınız açık alması ve hava alması ayrı bir rahatlık katacaktırki bu diğer ürünlerden sağlıklı olmasının başlıca nedenidir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Jartiyer Satın Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Jartiyer satın alırken, en çok bedeninize dikkat etmelisiniz. Her bayan jartiyer kullanabilir. Hatta kilolu bayanlar kilolarını gizlemek için kullanabilirler. Büstiyerli, korseli, ürünler kullanarak bunu sağlayabilirsiniz. Kilolar arttıkça korsajların dahada aşağı doğru inmesi daha güzel bir görüntü yakalamanızı sağlayacaktır. Eğer kilo sorununuz yok her jartiyer modelini kullanabilirsiniz. Büstiyerli modelleri kullanarak göğüslerinizi de toparlayabilir ve daha seksi bir görünüme kavuşabilirsiniz. Jartiyer satın alırken kalitesine çok dikkat etmeniz gerekmektedir. Orta doğu ülkelerinde üretilen ürünlerde sentetik kumaş ve boyalar kullanılabilmekte ve bunlarda cildinizde kalıcı tahribatlara neden olabilmekte bu yüzden alacağınız ürünün markasının uzun yıllar bu sektörde iş yapmış olduğuna dikkat edin çünkü uzun yıllar çalışan bir firma asla ürünlerini kötü göstermek istemez.. Tabi kumaşta önemli pamuklu ve ketenli kumaşları seçmenizde yine sağlığınız açısından önemlidir.





Jartiyer Giymenin Avantajları?

Jartiyer sağlıklıdır; jartiyer seksi bir görünüme sahip olmasını sağladığı gibi tasarımsal olarak da alt kısmınızı hijyenik olarak oldukça rahat tutar. Jartiyer rahattır; jartiyer günlük yaşantınızda iş kıyafetlerinizin altında da oldukça rahat bir şekilde giyebileceğiniz seksi bir iç giyim modelidir. Jartiyer kullanışlıdır; jartiyerinizi farklı jartiyer çoraplarınız ile kullanabilirsiniz, üstünüze farklı gecelik ya da sutyen çamaşırınız ile kombine olarak kullanabilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Hangi Kadın Hangi Jartiyer Modelini Tercih Etmeli?

Yukarıda da biraz bahsettim fakat tekrar değinmek gerekiyor çünkü jartiyer seçimi çok zor bir seçimi. Görüp beğenerek alacağınız jartiyerler den çok size en uygun jartiyer modelini almanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Kilolu bayanlar özellikle bu konuda hassas davranmalıdırlar. Siyah renkleri kiloları örttüğü için kilolu bayanların tercih etmesi gereken modellerdendir. Yine kilolu bayanlar korsajları kalçalarının aşağısına kadar inen modellerle fazlalıklarını saklayabilirler.

Jartiyer Nasıl Giyilir?

Jartiyer giymenin zor olduğu söylenir. Tam aksine çok kolaydır, fazladan jartiyerin üst kısmını çoraplara bağlayan klipsleri var ki bunu takmak çok kolay ve bu sayede açık kalan alt kısmınızın daha sağlıklı ve rahat olmasını sağlar. Jartiyeri giyerken tek zorlanacağınız nokta striplerin klipslerini takarken olabilir. Bunu da jartiyeri giymeden striplerinizi gevşetip giydikten sonra klipsleri takıp daha sonra strip ayarlarını yaparsanız hiç bir zorluk yaşamazsınız.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 15 Mayıs 2012, 18:49   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Jartiyer Hakkında Herşey ve 2012 Jartiyer Modelleri




Hoş kareler !

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 15 Mayıs 2012, 18:52   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Jartiyer Hakkında Herşey ve 2012 Jartiyer Modelleri




Keyifli forumlar !

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 15 Mayıs 2012, 20:06   #4
Milencer
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Jartiyer Hakkında Herşey ve 2012 Jartiyer Modelleri




Hoş sohbetler !

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
2012, hakkında, herşey, jartiyer, modelleri, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2012 Jartiyer Modelleri AnqeL Ah Kadınlar 0 26 Şubat 2012 01:20
Trend: Jartiyer Çoraplar Ruj Ah Kadınlar 1 29 Kasım 2011 15:14
Gallipoli 2012 Jartiyer Modelleri. Sihir Ah Kadınlar 0 12 Kasım 2011 15:31
Seksi Jartiyer Modelleri (2010-2011-2012) Sevda Ah Kadınlar 0 28 Mart 2011 09:15
Seksi İç Çamaşırı Jartiyer Modelleri Ruj Ah Kadınlar 8 14 Aralık 2010 23:15