IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Temmuz 2012, 12:02   #1
Çevrimdışı
Sue
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Neon Ojeleri Nasıl Kullanmalı?




Neon Ojeleri Nasıl Kullanmalı?




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sezonun trendi neon renkler, özellikle bronzlaşan teninizde tırnaklarınıza uyguladığınız zaman çok daha eğlenceli ve hoş bir görünüm verebilir. Ancak bu noktada, bu renkleri nasıl kullanmanız gerektiğini bilmeniz gerekiyor.

Neon renkler oldukça iddialı. Pembe, yeşil, mavi, mor, sarı derken, bu renkler günlük hayatımızda giydiğimiz her şeyle, gittiğimiz her yere uygun olmayabiliyor. Ancak eğer siz renk seçimini neye göre, nasıl yapacağınızı bilirseniz, işiniz çok daha kolay olacaktır. Biz de Womenist.net olarak size için neon ojeleri nasıl kullanmanız gerektiğine dair birkaç ufak bilgi vermek istedik.

Renk seçimi

Bu sezon neon renkte ojelerin birçok ton alternatifi bulunuyor. Dolayısıyla, kendinize yakıştırabileceğiniz, sizi yansıtan bir renk bulmanız oldukça kolay. Pembeler, mercan ve sarı tonları herkes için uygun olabilecek renklerden. Ayıca bu renkleri hem işe giderken hem de tatilde kullanabilirsiniz.

Ofiste neon ojeler

çalışma saatlerinde farklı oje, ofisten çıkınca farklı oje sürmek gibi bir lüksümüz elbette yok. Dolayısıyla eğer siz ofiste de neon ojelerinizle etrafınıza ışık saçmak istiyorsanız, yapmanız gereken şey çok basit; kıyafetlerinizin renginin daha sakin olmasına dikkat edeceksiniz. Siyah, beyaz, bej, toprak tonları ya da lacivert kıyafetlerinizle neon ojelerinizi kombinleyebilirsiniz. Turkuaz, yeşil, parlak mavi tonları ofis için pek uygun olmayacaktır. Bunun yerine pembe, lila ve sarı tonları ofis saatlerinde rahat edebilmeniz açısından çok daha uygun olacaktır. Ancak belirtmeliyiz ki, bu sınırlama kreatif işlerde çalışan kadınlar için fazla geçerli olmayabilir.

Tırnaklarınız fazla uzun olmasın

Neon renkler yeterince dikkat çekiciler. Dolayısıyla bu görüntüyü upuzun tırnaklarla daha da vurgulamaya gerek yok. Hatta çok uzun tırnaklarda bu renkler tahmin ettiğiniz kadar hoş da görünmeyecektir. Bizce eğer siz de bu yaz neon oje çılgınlığına kapılmak istiyorsanız, tırnaklarınızı orta boy hatta eğer sizin için imkansız değilse, kısa tutmaya çalışın.

Ten renginizi unutmayın

Neon ojelerinizi seçerken dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli konu da seçtiğiniz neon oje rengiyle teninizin uyumlu olması. Bunun için oje almaya gittiğinizde tırnaklarınızın ojesiz olması yeterli. Birkaç tane renk deneyin ve teninize hangisinin daha çok yakıştığına karar verin. Sarı oje eğer teninizi solgun gösteriyorsa, sırf moda diye, güzelliğinizden feragat etmek zorunda

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kullanmalı, nasıl, neon, ojeleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Flormar Neon Oje Kataloğu, Flormar Neon Ojeleri Violent Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 01 Temmuz 2012 19:04
Neon Oje Modası, Neon Oje Sürümü Violent Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 01 Temmuz 2012 19:01
Neon Nasıl Giyilir ? Violent Ah Kadınlar 2 26 Haziran 2012 19:14
Neon Tetra - Neon Tetra Balığı Özellikleri - Neon Tetra Hakkında Liaaa Hayvanlar Alemi 0 03 Mart 2012 17:31