IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Nisan 2013, 21:08   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kadınlar mı daha büyük yalancı yoksa erkekler mi?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Geçtiğimiz hafta yakın arkadaşlarımla yemekte buluştuk. Gecenin en büyük sürprizi (sürekli geç kalan arkadaşımızın erken gelmesinin yanı sıra) evli bir iş arkadaşımızla işe yeni başlayan çıtır kızı baş başa basmamız oldu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bizi görene kadar ikisi de gayet keyifliydi. Kız sürekli gülüyor, bir eliyle saçıyla oynarken diğerini de evli adam tutabilsin diye masanın ortasında dolaştırıyordu. Adamsa kahkahalarını saklamıyor, masaya durmadan yeni bir şey ısmarlayarak kıza hava atıyordu.
Tabii bu sahne çıtırın tuvalete giderken bizi fark etmesiyle tamamen değişti. Evli olduğu için asıl utanıp sıkılması gereken adam, rahatını bozmazken, kız bütün gece kızarıp morardı. Anlaşılan kız yaptığından olmasa da bizden ve yakalanmış olmaktan utanmıştı. Bunun karşılığında adam, karısını bilmem kaçıncı kez aldatıyor olmanın rahatlığında, gecesine devam ediyordu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


O anda adamın orada olmak için kaç tane yalan söylemiş olabileceğini düşündüm. Mesela gecenin o saatinde evde olmayışını karısına nasıl açıklamıştı? Kızı oraya getirmek için “Karımla aramız çok kötü, boşanmak üzereyiz” yalanını mı kullanmıştı? Yanına gidip “Ne iş” diye sorsam bana da “İş yemeği” yalanını mı uyduracaktı?
Bu durum bana erkeklerin ne kadar yalancı olabileceklerini hatırlatınca merak ettim. Her şeyi araştıran bilim adamları eminim bunu da araştırmıştır dedim ve kimin daha yalancı olduğunu kanıtlayan araştırmalara baktım. Ve bakın neler buldum…


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Londra’daki Bilim Müzesi’nce yapılan bir araştırmaya göre erkekler kadınlara oranla üç kat daha fazla yalan söylüyormuş. Ayrıca bu araştırmaya göre erkeklerin sadece yüzde 23’ü yalan söylediğinde kendini kötü hissederken bu oran kadınlar yüzde 62’ye çıkıyormuş.
Scientific American dergisinde yayınlanan başka bir araştırmaya göre ise erkekler kadınlara göre yalan söylemeye daha eğilimliymiş. Bu araştırma aynı zamanda erkeklerin ahlaki değerlerinin kadınlara göre de daha düşük olduğunu göstermiş.
Şimdi tüm bu “bilimsel veriler” ve tecrübeyle sabit kanılar karşısında bir kez de size soruyorum. Sizce kadınlar mı daha büyük yalancı yoksa erkekler mi?


Erkekgiller


Madem bugünün konusu yalanlar, o zaman erkekgillerin konusu da “Erkekler ve yalanları” olmalı. Gelin erkeklerin en çok söylediği yalanlara beraber bakalım.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



-Mesela klasiklerin arasına yerleşmiş “Geç saate kadar çalışacağım” ile başlayalım. Bunun deşifresi, “Yapmama izin vermediğin bir şey yapacağım”dır çoğunlukla. Arar da ulaşamazsanız diye bunun bir de “Toplantıdaydım” versiyonu vardır. Bu yalanı tercih ederler çünkü konu iş olunca çemkiremeyeceğimizi bilirler.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



-
Gelelim “İş yemeğim var”a... Eğer aylardan Ramazan ise bu yalan “İftar yemeği var” halini de alabilir. İşte o zaman iftar yemeğinden eve nasıl alkollü gelinebildiğini anlatmak için çabalamalarını izlemek de ayrı bir keyiftir.


-
Halı saha maçım var” ve “Salona gidiyorum”u da unutmayalım. Bunlar aslında onların en çok işine gelen yalanlardır. Çünkü bu sayede hem telefonlara bakmamak hem de eve gelir gelmez duşa girmek için bahaneleri olur!


-
Benim kişisel favorimse iş gezileridir. Akıllı olanlar yakın mesafeleri seçer yalan olarak. Böylece kadın gelmek için ısrar etmeyecektir. Aptal olanlar ise Ukrayna, Rusya, Moldova gibi ülkelerde iş peşinde koştuklarına inanmamızı bekler. “Ben de geleyim o zaman” dediğinizde de “Hiç kimse karısını götürmüyor aşkım” derler (sanki çapkınlığa giderken karılarını yanlarında götürmemeleri anormalmiş gibi...)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



-
Gelelim “Erkek erkeğe takılacağız”a. Bayılırım buna. “Ben de geleyim” diyemezsin. İki kez arasan “Aşkım ayıp oluyor çocuklara, kimsenin sevgilisi senin kadar aramıyor” filan derler. Azıcık şüphelensen “Hayatım hepsi evli barklı ne çapkınlığı” yanıtını alırsın (çünkü evli erkek asla aldatmaz!) Zaten ne hikmetse her erkek erkeğe çıkışta telefonun şarjı da mutlaka biter. Ve eve geldiğinde ayakta duramayan sevgili, en fazla bir tane bira içmiş olur hep.

Kısacası erkekler yalan söyler.
Kadınlara da bu yalanları yemiş gibi yapmak düşer…

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
büyük, daha, erkekler, kadınlar, mi, , yalancı, yoksa


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkekler daha yalancı Süslü Ah Erkekler 20 09 Haziran 2010 00:30
Kadınlarmı Daha Kıskanc , yoksa Erkekler'mi ? Hasan Merak Ettikleriniz 64 19 Şubat 2008 19:29