IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Eylül 2013, 21:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
O beni hiç sevmiyor..




Bir kulunu çok sevdim, o beni hiç sevmiyor…Karşılıksız aşk yaşayanlar, sevdiğinden olumlu cevap alamayanlar, sevip sevilmeyenler bu yazım sizin için özenle yazıldı. Aşk acısı nedir biliriz. Hepimiz ömrümüz boyunca en az bir kere aşk acısı denen sınava tabii olduk. Kimimiz bu sınavı geçtik, kimimiz ise hala doğru cevabı arıyor. İşte benim kendimde bulduğum bir cevap: sevmiyorsa zorlamanın anlamı yok…

Gelin bugün kalplerinizde sakladığınız platonik aşkları gerçeğe dökmeye çalışalım…
Onu çok seviyorsunuz ama o sizi sevmiyor. Ona onu sevdiğinizi söylediniz mi? İlk sorum bu. Eğer o sizin onu sevdiğinizi bilmiyorsa ondan olumlu cevap beklemeniz ya da onun ilk adımı atmasını beklemeniz sadece zaman kaybıdır. Zaman değerlidir. Bir insanı sessizce, ondan habersizce yıllarca sevebilirsiniz. Onun ilk adımı atmasını beklediğiniz bir gün onu başkasının kollarında gördüğünüzde şaşırmayın..
O halde yapmanız gereken ilk şey, sevginizi ona söylemek olmalıdır. Ona açık yüreklilik ile sevginizi ifade edin. Onu sevdiğinizi söyleyin. Cevabını bekleyin. Eğer cevabı olumsuzsa bir süre daha bekleyin. Ve beklediğinizi de ona söyleyin. Baktınız hala cevabı olumsuz, hala sizi sevmiyor, bu aşkı platonik olmaktan çıkarın ve acı gerçeği kabullenmeye gayret edin.
Sizi sevmeyen biri için gençlik yıllarınızı asla heba etmeyin. Bu size abla tavsiyesi. Belki yaşınız benden küçük belki de büyük ancak kesinlikle bir gün gelecek ve benim haklı olduğumu anlayacaksınız. Unutmayın, kimse için, değmeyecek hiçbir insan için bir saniyenizi bile boşuna harcamanıza değmez. Bu güzel yıllar, gençlik yılları asla geri gelmeyecek. Günlerinizi sizi sevmeyen, anlamayan, önemsemeyen ve yok sayan birinin peşinde harcamak yerine sizi sevenleri görmeye çalışın.
Gönül gözünüzü açık tutun. Mutlaka bir yerlerde tıpkı sizin gibi sizi sessiz sedasız seven birileri vardır..Onlara fırsat verin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
beni, hic, sevmiyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sevmiyor... Sevda Fıkra 1 13 Mayıs 2013 22:04
Kim Kardashian'ı erkekler hiç sevmiyor... Kalemzede Haber Arşivi 0 26 Temmuz 2012 21:49
Erkekler Bu Kadınları Sevmiyor! Sevda Ah Kadınlar 0 04 Aralık 2010 23:06