IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ağustos 2014, 17:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Krem Seçerken Dikkat Etmeniz Gereken 6 Madde!




Antiaging etkili içerik!
Gece, vücudun kendini onardığı zamandır. Hücre yenilenmesi gündüzle kıyaslandığında daha hızlıdır, bu yüzden sürdüğünüz kremden cildiniz daha çok faydalanır. Özellikle 35 yaşından sonra uykunuzdan maksimum faydalanabilmek adına antiaging etkili bir gece kremi kullanmaya özen gösterin. Sorunlara yönelin! Krem veya serum alırken sorunlarınıza yönelik bir ürün seçmeye özen gösterin. C vitamini ve yeşil çay gibi antioksidan özelliklere sahip kremlerden cilt tipi veya yaşı ne olursa olsun herkes faydalanabilir. Eğer cildinizde zaman zaman sivilce çıkıyorsa veya güneşin verdiği hasarı onarmak istiyorsanız, içinde alfa hidroksi asit bulunan ve hücre yenilenmesini hızlandıran ürünleri tercih edin.

Ciddi kırışıklıkları düzeltmek için kolajen üretimini artıran peptidler ve retinol içeren kremler kullanın. Hem UVA hem UVB! Cildinizin gençliğini korumak için yazkış koruyucu kullanmak son derece önemli. Hem UVA hem de UVB ışınlarına karşı koruma etkisi olan bir ürün seçin. Güneşten koruyucunuzun içinde aramanız gereken aktif maddeler, avozolone ve mexoryl gibi, zararlı ışınları bloke eden etkili maddeler olmalıdır. Artı olarak antioksidan desteği de sağlayan ürünleri tercih edin.

Sivilceler için özel içerik! Sivilcelere karşı ilk silahınız, salisilik asit içeren temizleyiciler ve sadece o bölgeye sürülen tedavi edici ürünler olmalı. İnatçı sivilceler için sadece sivilce üzerine sürülen ve bakterileri öldüren benzoyl peroxide içeren bir ürün de kullanabilirsiniz. Yaşa göre… Vücudunuzdaki en ince deri göz çevresinde bulunur. Bu yüzden yaşlanma belirtilerinin ilk görüldüğü yerlerden biri göz çevresidir. Yani ne kadar erken göz kremi kullanmaya başlarsanız, o kadar iyi. Dermatologlar, güzellik rutininize 20’li yaşlardan itibaren bir göz kremi eklemeniz gerektiğini belirtiyor. Burada dikkat edeceğiniz en önemli nokta, kremin içeriğinin yaşınıza göre olmasıdır. Hangi yaşta olursanız olun güneş koyucu içerik her zaman gerekli. Çok fonksiyon çok fayda! Eğer sabahları fazla vaktiniz yoksa antiaging ve nemlendirme özellikleri olan bir fondöten ve güneşten koruyucu edinin. Eğer cildinizde lekeler varsa, lekelerle savaşan, cilde nem veren ve güneşten koruyan bir ürün kullanın.

__________________
Kırk yılda bir gibisin...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
6, dikkat, etmeniz, gereken, krem, madde, secerken


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Spor yaparken dikkat etmeniz gereken hususlar System Sağlık Köşesi 0 09 Ekim 2011 20:57
Jinekoloğunuzu Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler Sim Kadın Sağlığı 0 17 Ağustos 2011 12:18
Saç kestirirken dikkat etmeniz gereken ipucları Ezgi Ah Kadınlar 0 03 Ağustos 2010 20:39