IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Ocak 2015, 12:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İkinci Kadın Olmak




İkinci Kadın Olmak

bir kadının yaşayacağı en zor şeylerden biridir belki de bir erkeğin hayatındaki ikinci kadın olmak... hayatta hiç bir şeyi paylaşmaktan yana olmayan kadın, en sevdiğini, hayatındaki erkeği paylaşmaya razı olur. en zor yanı budur belki de... hayallerini süsleyen o adam, senin kurduğun hayalleri başka bir kadınla gerçekleştirmektedir ve sen bu duruma razı olacak kadar aşıksındır. onun için yaptıklarıyla kendine yapılanları kıyaslar durursun. hep ikinci plandasındır. bilirsin. üzülürsün. ama bir şey diyemezsin, isyan edemezsin, karşı gelemezsin. bu durumu bilerek razı olmuşsundur her şeye. başından kurallar bellidir aslında. ama sen görmek istememişsindir.

önce, beraber vakit geçiriyoruz büyütülecek bir şey yok diyerek başlarsın ona hayatında yer vermeye... zamanla beraber geçen vakitler artar. yanlış yaptığını bilmene rağmen, o anlık mutluluğuna yenik düşersin. yaptıklarına yeni kılıflar uydurursun. o yanında olsun senle olsun istiyorsundur ve o seninledir. gerisi önemli değildir. yine kendi kendini kandırmaya devam edersin. ben onun için değil kendim için yapıyorum tüm bunları, şimdilik mutluyum başka da bir beklentim yok dersin. ama zamanla beklentiler artar. sen onu düşünürsün, onun için bir şeyler yaparsın karşılık beklemeden. ama kadınsındır, içten içe düşünülmeyi beklersin. sen on kere fedakarlık yaptıysan bi kere de o yapsın istersin. olmadığı her an üzülürsün, ağlarsın ama bir şey diyemezsin.. çünkü baştan bilerek çıkmışsındır yola. onla olmak uğruna, aşkın verdiği pervasızlıkla, düşünmeden kendini ateşin içine atmışsındır. tutuştuktan sonraysa kurtulmak çok zordur artık..

sen ona ihtiyaç duyduğunda, sen istediğinde değil de o istediğinde gerçekleşir buluşmalar. içinden geldiği gibi arayamazsın. merak etme lüksün yoktur. bildiklerin onun verdiği bilgilerle sınırlıdır. sana ihtiyacım var gel diyemezsin. ya mesguldür, ya uygun değildir, ya da o kadın yanındadır. her zaman bir bahanesi vardır telefonlarını açmamak için... o seni aradığında ise, hayır demeyi çok istesen de diyemezsin. çok özlemişsindir, kokusu burnunda tütüyodur, ona sarılmak için çıldırıyosundur. hayır diyemezsin.. bir gece gelir , ve apar topar gider... sabaha beraber uyanamazsın çünkü evine dönmek zorundadır. hep aceleyle dar vakitlere sıkıştırılır aşk... daha doğrusu senin aşk sandığın bu garip ilişki... istemezse ona asla ulaşamazsın. aranıza kalın duvarlar örer, çünkü koruması gereken şeyler vardır. uzak durmalısındır hayatından.. bişey yapamazsın elinden hiç bişey gelmez. sadece ağlarsın... ne ağladığın gecelerden haberi olur, ne de onu özlediğinden... sığınacak bir limasındır onun için. o yüzden hep güçsüz olmaya hakkın yoktur.ne zaman mutsuz huzursuz olsa gelir yanına. senin sevginle iyi hisseder, mutlu olur ve yaşantısına geri döner... tüm bunları yaşamana tek sebep, içindeki o umuttur. bir gün senin kıymetini anlayıp, seni yedek olarak görmekten vazgeçecek umudu... ama ne yaparsa yapsın kabul ettiğin için, asla kıymetin bilinmez ve hep sığınılacak son liman olarak kalırsın. her gece başını yastığa koyduğunda, bi gün de iyi zamanında, beni özlediği için gelse keşke diye iç geçirirsin. benim için ufak da olsa bişeyler yapsa diye hayal edersin.. olmayacağını bile...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kadın, olmak, İkinci


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Erkek olmak" - "kadın olmak" önemli olan ; "insan olmak"‏ aŁmiηa IF Ekstra 4 08 Şubat 2020 16:25
İkinci Kadın Olmayın Sue Aşk ve Sevgi Köşesi 0 05 Temmuz 2012 19:22
Kadın Olmak Liaaa Kişisel Gelişim 0 03 Nisan 2012 18:04
Kadın Olmak !! Deitra Ah Kadınlar 0 04 Ocak 2012 15:50
''Kadın Olmak'' ^^İremCe^^ Ah Kadınlar 0 02 Aralık 2008 18:51