IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By diShy

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Ocak 2015, 15:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vazgeçilmeyen kadın olmak




Hoşsunuz, güzelsiniz, başarılısınız, akıllısınız fakat yalnızsınız. Ve aynalar maalesef yalnızlığa çare değil. Düşündüğünüz kadar zor değil erkeklerin etrafında pervane olduğu kadınlar gibi olmak. İşin püf noktası, nasıl davranacağınızı bilmekle başlıyor. Aşağıda sıraladığımız seçeneklerin bir kısmını uygulamanız bile, size bu yolda büyük adım attıracaktır. En başta gevşeyip rahatlayın ve artık nerede, nasıl davranacağınıza odaklanın.
• Bakışlar önemli yani göz teması kurun; Hiçbir zaman beğendiğiniz veya ilginizi çeken erkeğe baygın, ezik veya hayran bir ifade ile bakmayın. Aksine cesur olun ve direk göz teması kurun, ilk bir dakika doğru atılan bakış oldukça önemli. Daha sonra göz temasını kesin ve başka bir yöne bakın. Erkeklerde en çok tutan yöntemdir “vur-kaç yöntemi”. Bu bakış gözlerden başlamalı, yüzü, kolları ve elleri ile devam ederek onu heyecanlandırmalıdır.

kadın28 • Çekici olun; Kesinlikle tamamen cinsellik veya seksilik olarak algılanmamalıdır. Tabii ki çekiciliğin %50 sini seksilik oluşturuyor. Unutmayın güzel ve bakımlı, nerede nasıl giyineceğini ve davranacağını bilen kadın çekici kadındır. Cilvenin dozu ve yeri çok önemlidir. Nerede nasıl vuracağını bilen kadın karşı konulmaz ve çekicidir.
• Kendinize güvenin; Kendisi ile barışık ve yine kendisini tiye alabilen bir kadının cazibesi ve ışıltısı çok farklıdır. Erkekler için, kendisine güvenen ve bunu doğal, neşeli bir ruh hali ile sunan kadınlar karşı konulmazdır. Kadının asıl çekiciliği bu güvenli duruş ve yansıtmasından kaynaklanır.
• Espri anlayışlı olan gülümseten kadın olun; İnce ve ayarında bir espri anlayışı ile kendisini güldürebilen kadınlara bayılır erkekler. Doğduklarından itibaren ciddi olmaları öğretilen erkekleri güldürebilen kadınlar onların hayatında fark yaratır.
• “Tatlı dil” atasözünü unutmayın; Önce kendiniz açısından düşünün, devamlı sizinle emir cümlesi ile konuşan, saldırgan veya sert tarzı olan biri ile ne kadar mutlu olursunuz veya onu ne kadar hayatınızda tutarsınız? Hele bir de kadın olmak ayrı bir misyon iken ve her yönü ile ayrı bir lezzet bütünü oluştururken, tatlı dili ayırmak mümkün değildir.

İşte size en bilinen tüyo; sevgi sözcükleri ile başlayan cümleleriniz farkında olmadan onun için zaten emir cümlesi olacaktır. Sevgi ile bakan gözlere ve sevgi ile başlayan bir cümleye kim karşı koyabilir?

etki2 • Romantik olun; Sanki sadece erkekler romantik olmak zorundaymış gibi bir inanış mevcuttur. Aslında doğası gereği, kadın daha romantik olmalı ve bunu da dozunu kaçırmadan göstermelidir ki; erkeğin içindeki belki de göstermeye çekindiği romantizm canlansın ve hareketlensin.
• Erkek olduğunu hissettirin; Bir erkek yanındaki kadını, dişi olarak görmeyi tercih eder. Bir anne ya da fedakar bir kadın olarak değil. Onun yanında her zaman bir kadın olmanın edası ile davranmayı unutmayın. Nasıl ki doğa onu erkek, sizi kadın yaratmış, kendinizden taviz vermeden sadece ona öyle hissettirmeniz yeterli olacaktır.
Erkekler her zaman kendilerine ait ayrı zamanları, özgür alanları olsun isterler. Buna göstereceğiniz saygı ilişkinize artı değer kazandıracaktır. Ve erkekler her zaman uç noktalarda bir tarz içermeyen dürüstlüğü severler. Yalan, onlar için ilişkinin bitmesinin birinci sebebidir. Yine ailesi ve çevresi ile kuracağınız ilişkilerin samimiyeti de sizin kazancınızdır. Onu dinlemek, anlamak ve onaylamak ise yine size kazandıran başka bir şıktır. Zira kadınlar dinlemekten çok dinlenilmeyi sever. Ama bu noktada mutlaka susun ve dinleyin, onu anlayın, anlamaya çalıştığınızı belirten sorular sorun. Küçük dokunuşlar ile ona sevginizi göstermeyi ihmal etmeyin. Bazen sözcüklerden daha kıymetlidir o küçük dokunuşlar. İşin kolayına gitmeyin ve mutlaka ama mutlaka sizin için emek harcamasına izin vermeyi unutmayın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 15 Mart 2015, 03:27   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Vazgeçilmeyen kadın olmak




~ herzamannn
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
iz bırakmak iyidir.

__________________
𝓚єndí hαlíndєlígє ,
σmurgαlí durusα

αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
kadın, olmak, vazgeçilmeyen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Erkek olmak" - "kadın olmak" önemli olan ; "insan olmak"‏ aŁmiηa IF Ekstra 4 08 Şubat 2020 16:25
7/24 kadın olmak! Sue Serbest Kürsü 14 10 Eylül 2012 02:39
Dünyada Tuhaf Ama Vazgecilmeyen Gelenekler Ay Esrarengiz Olaylar 2 01 Şubat 2012 11:58
Kadın Olmak !! Deitra Ah Kadınlar 0 04 Ocak 2012 15:50
Kadın Olmak ! Heidi Serbest Kürsü 4 28 Ocak 2008 15:13