IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Şubat 2016, 19:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Stil Sahibi Erkekler İçin Sevgililer Günü Hediyeleri




Erkeklere her zaman hediye almak zor, özellikle de sevgililer günü olduğu zaman. Her erkeğin karakteri, duygularını yaşama biçimi oldukça farklı. Durum böyle olunca da hediye seçmek biz kadınlar için oldukça zor bir hal alabiliyor. Bu noktada kurtarıcımız erkek stiline uygun, stil sahibi erkekler için de oldukça etkileyici olabilecek, zevkle seçilmiş hediyeler oluyor.

Stil Sahibi Erkekler İçin Sevgililer Günü Hediyeleri
Erkekler için hediye deyince akla ilk gelen kol saati oluyor. Ancak şık bir kol saati seçmek pek de kolay değil. Erkekler için kol saati imajlarını gösterebileceği güçlü aksesuarlardan biri. Hatta kol saati takmayan erkek mi olur diye söylendiğinizi duyar gibiyiz. Bu durumda hediye alacağınız erkeğin tarzını bilmeniz ilk kurallardan biri. Tarzına uygun bir kol saati seçmeniz hediye aldığınız kişi için oldukça önemli. Klasik ya spor bir kol saati arasında imaj olarak birçok farklılık var. Kadranının tasarımı, deri ya da metal kayış gibi birçok özellik imaj ve erkeğin stili için önem taşıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Söz konusu erkekler için aksesuar ise kol saatinin dışında kol düğmesi, kravat gibi aksesuarları da tercih edebilirsiniz. Özellikle işi gereği her gün klasik giyinmek zorunda kişiler için klasik takım elbiseleri canlandırmak için kol düğmeleri büyük kurtarıcı oluyor. Kol düğmesi seçerken yine kişinin tarzı oldukça önemli. Klasik ve modern kol düğmeleri takım elbiseler için önem taşırken, kişiye özel kol düğmeleri ile üstüne isim yazdırabilir ya da spor giyinen bir erkek için lego, star wars vb. ürünlerden esinlenerek tasarlanan özel tasarım kol düğmeleri alabilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


erkekler için hediyeler
Erkekler için hediye seçerken hobilerini düşünerek de bazı hediyeleri seçebilirsiniz. Bu da bir erkek için etkileyici olacak ve onun hobileri ile sizin de ilgilendiğiniz imajı verebilir. Fotoğraf makinası, maketler, ahşap oyma ve gravür setleri, müzik albümleri ya da plak ya da film arşivleri gibi birçok hobiye uygun hediyeleri de seçebilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Erkekler için hediyeler
Stil sahibi erkekler için alabileceğiniz hediyelerden biri de elbette ayakkabı. Stiline düşkün her erkek için ayakkabı oldukça önemlidir ve titiz bir seçim ister. Yoksa siz sadece kadınların mı ayakkabı düşkünü olduğunu sanıyordunuz?



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
erkekler için hediye, erkekler için hediyeler, erkeklere hediye önerileri, sevgililer günü erkekler için hediye, stil sahibi erkekler için


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Romantik Bir Sevgililer Günü İçin Tüyolar Rhytia Ah Kadınlar 0 28 Ocak 2014 21:19
Sevgililer Günü Tarihçesi, Sevgililer Günü Nedir, Neden 14 Şubat Sevgililer Günü PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 08 Şubat 2013 19:18
Erkekler İçin Evlilik Yıldönümü Hediyeleri Liaaa Aile Evlilik ve Çocuklar 0 29 Mayıs 2012 15:19
Sevgililer Günü İçin Güzel Sözler PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 02 Kasım 2011 12:50