IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Aralık 2020, 13:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Güzel Kızların Erkekler tarafından bilinmeyen 10 özelliği




Çevrenizde bulunan güzel kızlar hakkında fikir edinmekte zorlanıyor musunuz? Sizler için hazırladığımız bu içerik sayesinde güzel kızların sırlarını ortaya döküyoruz. Bu sayede hiç zorlanmadan kız arkadaşlarınızı etkileyebilirsiniz.



Güzel kızlar hakkında bilinmeyen şeyleri buraya aktarmadan önce belirtmek isteriz ki, güzellik göreceli bir şeydir. Herkesin sevdiği kendisine güzeldir. Hani Yıldız Tilbe’nin ekranda anlattığı bir hikaye var ya… “Sen bir de Leyla’yı benim gözümden gör…” İşte, demek istediğimiz de bu… Şimdi gelelim asıl konumuza…

Yıllardır süregelen erkeklerin kızları çözme çabası, günümüzde de devam etmektedir ancak, sonuç verme umudu göstermektedir. Yaratılış gereği kadınlar yapı olarak karmaşık bir anatomiye ve düşünce şekline sahiptir. Hayatınızdaki kişinin her geçen gün yeni özellikler ortaya çıkarması ve yenilenmesi gerçekten tuhaf bir olgu olsa gerek. Kız ne kadar güzellik olarak gelişmişlik gösterirse yapısını çözmek o denli zorlaşıyor ve karmaşık bir hal alıyor.


Eğer kadınlar hakkında daha geniş bilgiler öğrenmek isterseniz "Kadınlar Hakkında Hiç Duymadığınız 19 İnanılmaz Gerçek" içeriğini okuyabilirsiniz.

İşte, güzel kızları etkilemekte zorluk çeken erkeklerin, bu kızlar hakkında bilmesi gereken ve hayat kurtaran özellikleri...

1. Narin Yapı


Kadınlar, yapısı gereği narin ve hassas bir yaklaşım gösterir. Bu hassasiyet hem duygusal hem de fiziksel anlamda yoğunluk gösterir. Ancak güzelliği göz dolduran kızlara baktığımız zaman, özellikle duygusal anlamda, çok büyük bir hassasiyet göstermektedir. Söylediğiniz en ufak kelimeyi bile beynini yoracak derecede düşünüp, kendine pay çıkaran güzel kızlar, narin yapılarından dolayı size göre ortada bir neden yokken, çoktan kırılmıştır.


2. Duygusal Özellikler


Güzel kızların en baskın özelliklerinden birisi de çok yoğun şekilde yaşadığı duygulardır. Güzel olduğunun farkında olduğu için, sürekli ilgi bekler ama herkesten bu ilgiyi göremediği için karamsarlığa sürüklenir. Hayatındaki bütün insanlardan kendine ilgi göstermesini bekler. Ancak sadece belli başlı kişiler onu anlar ve gereken hassasiyeti gösterir.

3. Ayna İle Konuşma


Belki tuhaf bir özellik olarak lanse edilebilir, ancak güzel kızlar saatlerce ayna karşısında kendisi ile konuşur ve kendisine iltifatlarda bulunur. Öyle gözüküyor ki toplumdan göremediği ilgiyi kendi kendine göstermeye çalışıyor.

4. Saf Yaklaşım


Güzel kızlar hemen hemen her olaya sanki ilk defa duymuş gibi bir yaklaşım gösterir. Gerçekten şaşkınlık ifadesi mi, yoksa bilerek daha sevimli bir görüntü sergilemek için mi böyle bir yaklaşım sergiliyor merak konusu. Geçmişten günümüze yapılan araştırmalar gösteriyor ki güzellik ve zeka aynı anda kadınlara bahşedilmiyor. Bir kız çok güzelse beyin yapısı olarak problemlidir ya da çok zeki ise güzellik yönünden problem yaşayabilir.

5. Partnerine Yaklaşımı


Aslında bakarsanız her erkeğe göre partneri en güzelidir, ancak göreceli bir kavram olan güzellik çoğunluğun nasıl yaklaşımda bulunduğuna bakar. Bu yüzden gereken ilgiyi sevgilisine gösteren erkekler, illa ki karşılığını sevgi olarak alacaklardır. Güzel kızlarda ise partnerine yaklaşım; uğruna canını bile verebilecek şekildedir. Gerekirse sevdiği için ailesini ve bütün arkadaşlarına düşman olurlar. Güzel kızların en büyük zaafı belki de bağlılıktır.

6. Seçim Sorunu



Toplumda gördüğümüz, güzel kızların yanındaki çirkin erkek modası, tamamen güzel kızların seçme sorunu özelliğinden gelmektedir. kendine bedenen en çok yakışanı değil, duygularıyla oynayanı ve huzursuz edeni seçmektedirler.

7. Yalan Söyleyeme


Bu özellik güzel kızlarda, yalan söylememek değil de yalan söylemeyi becerememek olarak nitelendirilir. Güzel kızlar yalan söylemeyi asla beceremezler ve kendi kendileri ele verirler.

8. Şefkat ve Nefre

Şefkat ve nefret tamamen zıt duygular olmasına rağmen, güzel bir kız en yakınına karşı bile bu iki duyguyu aynı anda hissedebilir. Bu özellik gerçekten karmaşık ve çözmesi zor bir faktördür.

9. Orantısız Zeka


Güzel kızların her daim yaptığı orantısız zeka kullanılmış espriler vardır. Bu esprilere sadece başka bir güzel kız gülmektedir. Aralarındaki iletişim şekli de budur.

10. Sevimlilik


Her güzel kızın, şeytan türü olarak da adlandırılan sevimli bir yanı vardır. Bu sevimlilik tam haksız durumlarda ortaya çıkar ve kendini haklı çıkarana kadar sürer. Karşısındakine laflarını unutturacak derecede bir sevimliliktir.

kaynak: neoldu.com

__________________
Sanalı Bıraktım
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
güzel kızların erkekler tarafından bilinmeyen 10 özelliği


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rüyalar Aleminin Bilinmeyen 14 Özelliği AftieL Rüya Tabirleri 0 30 Ağustos 2014 00:03
HTC One Serisinin Bilinmeyen Özelliği Kızın1i Cep Telefonlar 0 14 Eylül 2012 22:36
Develerin bilinmeyen 7 özelliği Candy Merak Ettikleriniz 0 20 Eylül 2010 20:44
Office'in bilinmeyen özelliği Slipknot Windows 0 05 Ağustos 2010 13:47
Pek bilinmeyen bir özelliği! Slipknot Bilim Dünyasından Son Haberler 0 12 Temmuz 2010 16:16