IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Nisan 2021, 20:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kadınların Mutsuzluğu




Kadınların Mutsuzluğu



İşte yine buradayız, tam burada! Yağmur yağıyor, şemsiyenin tam altındaki SEN yine mutsuz. Tıpkı bir Travis şarkısındaki gibi, "Neden yağmurlar hep benim üzerime yağıyor?"

Yapılan araştırmalar, başarı, aşk, kariyer, cinsel özgürlük, çoluk çocuk arasında sıkışan kadınların mutsuzluğunun giderek arttığını söylüyor. Sonuç; etrafta kafası bi' dünya, midesi antidepresanlarla tıkabasa dolu binlerce kadın...

Erkekler mi? Sormayın, onların keyfine diyecek yok!

Öncelikle bunun feminist bir yazı olacağını düşünenlere dikkat tabelası asmakta fayda var! DİKKAT! Bu yazı erkekleri mutsuz düşüncelerimize alet edip hıncımıza onlardan çıkarmak için yazılmadı! Bir tabela daha! DİKKAT! Bu yazıdaki bilgiler, tamamiyle araştırmalar sonucu elde edilmiş olup kesinlikle karşı cinsi hedef göstermemektedir.

Dünya Sağlık Örgütü'nün raporunda, kadınların baş ettiği hastalıkların başında ilk sırada ne var, bilin bakalım? DEPRESYON! Yaşadıkları hayatın hep kenarında köşesinde kaldıklarını düşünen kadınların genlerinde dolaşan 'umutsuzluk kurdu' neden hep orada, gitmek bilmiyor? Şikayetler peşpeşe... Sürekli sızlanıyorlar çünkü evlenmek istiyorlar, sızlanıyorlar çünkü bebek sahibi olmak istiyorlar ve yine sızlanıyorlar çünkü evde olmak sıkıcı, işe dönmenin sırası ve yine ama yine sızlanıyorlar çünkü bebeklerini evde bıraktıkları için pişmanlık duygusu duyuyorlar.

Sızlanmak için neden çok, şikayet etmek için de. Tüm bu mutsuzluk nedenlerine bile bile kendilerini sürükleyen dişi dünyalar, bir de sorumluluk duygusunun altında ezilmenin vahşi lezzetini de tadarken, aslında her şeyi kendi kendilerine körüklediklerini fark etmiyorlar.

Aşk hayatı mutsuz giden bir kadın, iş hayatını da aynı mutsuzlukla götürüyor. Başarısız olan bir kadınsa ilişkisine hırsını yansıtıp üzerinde günler, aylar, yıllar boyu çalışıp didindiği sevgisini bir anda çarçur edebiliyor? Neden ne? Sızlanmak, ağlamak, şikayet etmek, bir sürü ses ama neden?

Oysa erkekler dünyasına baktığınız zaman durum tam tersi. Sinirlenmeyin kadınlar, onlar en iyisini yapıyorlar!
Dünya Sağlık Örgütü'nün raporunda erkeklerin baş ettiği hastalıklarda depresyonun yerini merak ediyorsanız, bu 'canavar'ın 10. sıralarda kendine anca yer bulduğunu söyleyelim.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kadınların mutsuzluğu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Mutsuzluğu Bir Görselle Anlatacak Olsaydın O Ne Olurdu?" Sorusuna Gelen 33 Hüzünlü Cevap Nogitsune Fotoğraf Kulübü 0 01 Mart 2016 16:23
Mutsuzluğu Yenmek İçin Ruj Kişisel Gelişim 0 12 Eylül 2011 15:49
Kadınların 7 gerçeği! KraLiSHE Ah Kadınlar 0 12 Nisan 2009 17:51
Kadınların 'Yok Bir Şey'i Kralice Ah Kadınlar 4 21 Haziran 2008 13:02