IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Nisan 2021, 12:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aşık Erkek İle Arkadaş Kalınır Mı?




Eski sevgili ile arkadaş kalınır mı? Sorunuzun yanıtı haberimizde!

“Bir kadının bir erkekle empati kuramadığı durum hangisidir?” sorusunun cevabı şudur: “Kendisine âşık erkekle hemen arkadaş olabileceklerine gerçekten inandığı hal!”

Âşık erkekten arkadaşlık bekleyen bir kadının, bunu teklif etmeden önce, rolleri değişerek bazı sorulara cevap vermesi gerekir:

Sevdiğiniz erkek bir gün ayrılmak istediğini söyledi ve onu beraberliğinizi sürdürmeye ikna edemediniz. Size dedi ki: “Ayrılıyoruz diye görüşmeyecek değiliz. Sonuçta bir arkadaşlığımız var.” Dün geceye kadar beraber uyuduğunuz, sıcaklığını hissettiğiniz erkek, arada bir buluşup kahve içip yemek yemekten, havadan sudan konuşmaktan, belki hayatına girecek kadınlarla ilişkilerini size anlatmaktan bahsediyor. Ne hissedersiniz?

Onu hiç görememektense arkadaş sıfatıyla bir araya gelmeyi kabul ettiniz. Çok âşıksınız ve sizin için onsuz yaşamak işkenceye eşdeğer. Arkadaşça sizi aramasını mı beklersiniz? Arkadaşlarını aradığı sıklıkta sizi aramasını hemen sindirebilir misiniz? Onu aramamak için kendinizi ne kadar süre tutabilirsiniz?

Artık arkadaşsınız ya... Buluştunuz ve karşınızda oturuyor. Eli masanın üzerindeyken ona dokunma arzusu duyuyorsunuz? Ne yaparsınız? Elini götürdüğü yanağına, dudağına artık öpücük konduramayacağınızı düşünmez misiniz? Bunun yarattığı yoksunluk hissiyle o anda nasıl başa çıkarsınız?

Düne kadar “Canım”, “Tatlım”, “Aşkım”, “Bir tanem” diye hitap ettiğiniz biricik aşkınıza birdenbire sadece ismiyle hitap edebilir misiniz?

Madem artık arkadaşsınız, birbirinize özel hayatlarınızdan bahsedebilirsiniz. Sizin ona olan aşkınızı anlatacak haliniz yok, dinliyorsunuz. Ama o heyecanla tanıştığı birinden bahsediyor. Kontrolünüzü kaybetmemek, ağlamamak için ne yaparsınız?

Sizce ona duyduğunuz aşk, bu arkadaşça buluşmaların kaçıncısından itibaren sönmeye başlar? Bu arkadaşça buluşmalar, ona karşı beslediğiniz duyguların değişmesine, dönüşmesine yardım eder mi yoksa onları körükler mi?

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşık erkek ile arkadaş kalınır mı?


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kadın ve erkek arkadaş olabilir mi Sarya Aşk ve İlişkiler 0 09 Ocak 2021 07:07
Aynı kadına aşık olan iki yakın arkadaş 'üçlü' bir ilişki yaşıyor NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 04 Ocak 2021 19:19
Kadın ve Erkek Arkadaş Olabilir mi? Rhytia Aşk ve İlişkiler 0 28 Şubat 2014 18:06
Erkek kadınla niye arkadaş olamaz? Sue Ah Kadınlar 2 01 Ağustos 2012 16:47
Arkadaş aşık SerLockS Komik Loglar 6 10 Şubat 2009 00:46