IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Mart 2010, 18:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Doğuma Hazırlık Kursu




Memorial Doğuma Hazırlık Kursları ile doğum korkularınızı yenin…

Memorial Doğuma Hazırlık Kursları ile anne adayları, kaygılardan uzak mutlu bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum dönemi geçirecek.Ücretsiz olarak düzenlenecek olan Doğuma Hazırlık Kursları, anne adayları için Mart ayında tekrar açılıyor. Memorial İstanbul Hastanesi ve Memorial Ataşehir Tıp Merkezi’nde düzenlenecek olan kurslarda, hamilelik süresince dikkat edilmesi gereken hususlardan, gebelikte vücutta oluşacak değişiklikler ile doğum süreci ve hamilelik sonrası anne bebek sağlığına kadar bilinmesi gereken her şey, uzman hekimler tarafından anne adaylarına anlatılacak.

Memorial Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü’nden Op. Dr. Cihangir Yılanlıoğlu anne adaylarını gebelik dönemi ve sonrası ile ilgili bilinçlendiren Memorial Doğuma Hazırlık Kursları hakkında bilgi verdi.

“Önceden Bilgi Sahibi Olun”

Hamilelik, hayatta birkaç kere karşılaşılan farklı ve özel bir durumdur. Bu nedenle, gebelik dönemi hakkında önceden bilgi sahibi olmak ve gerekli tedbirleri almak sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmek ve problemleri en aza indirgemek açısından için önem taşımaktadır.

Ülkemizde yaygın olmayan doğuma hazırlık kurslarının önemi anlaşılmış değildir. Memorial Doğuma Hazırlık Kursları ile çoğu hayatlarında ilk defa hamilelik yaşayan kadınlar ve ilk defa baba olacak olan erkekler, uzmanların tecrübelerini teorikte ve pratikte görme imkanına sahip oluyorlar. Olası bir problemde ne yapmaları gerektiğini bilen ebeveynler, Doğuma Hazırlık Kursu’ndan kazandıkları pratik ve basit bilgiler ışığında hayati önem taşıyan bazı problemlerin önüne geçebiliyorlar.

“Korkularınızı Yenin”

Doğuma Hazırlık Kursu hamilelerin doğum denen hadiseyi anlamalarını ve bu olaydan korkmamalarını sağlar. Hamileler, doktorların kendileri için yaptıkları işlemler konusunda bilgi sahibi olurlar. Böylece hangi test ve tahlillerin ne sıklıkla, hangi amaçla yapıldığını bilirler.
“Gebelik Dönemi ve Sonrası Hakkında Bilinçlenin”
Memorial Doğuma Hazırlık Kursları, rahat bir hamilelik için önemli noktalar, gebelikte beslenme, gebelikte cilt ve ağız sağlığı gibi pek çok konuda anne adaylarını bilinçlendiriyor. Kur süresince anne adaylarının çok merak ettiği ağrısız doğum, normal doğum, sezaryenle doğum ve ideal doğum şekilleri ile ilgili pek çok soru yanıtlanacak.
Doğuma Hazırlık Kursları gebelik dönemi dışında doğum sonrası bebek bakımı ile ilgili pek çok faydalı bilgi içeriyor. Yeni doğan bakımı, bebeğin beslenmesi, doğru emzirme şekilleri, bebeklik ve çocukluk dönemi aşıları ve bebek bakımı ile ilgili pratik bilgiler de kurs süresince uzman doktorlar tarafından anlatılacak. Programda ayrıca anne adaylarına, rahat bir doğum için yapılacak egzersizler fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı tarafından anlatılacak, egzersizler de fizyoterapist tarafından uygulamalı olarak gösterilecek.

Anne adaylarının eşleriyle katılabilecekleri ve genel çalışma saatlerine göre ayarlanan Memorial İstanbul Hastanesi’ndeki kurs, altı hafta sürecek. Her Perşembe 18.30 – 20.30 saatleri arasında gerçekleşecek olan kurs bitiminde katımcılar, konuyla ilgili katılım belgesi alacaklar.

Memorial Ataşehir’de düzenlenecek olan Doğuma Hazırlık Kursu ise her Cumartesi 13.00 – 14.30 saatleri arasında, 4 hafta boyunca anne adaylarının katılımına açık olacak.

Program:

Memorial İstanbul Doğuma Hazırlık Kursu

Başlangıç tarihi: 04.03.2010 (6 Hafta Boyunca Perşembe)
Bitiş Tarihi: 08.04.2010
Saat: 18.30 -20.30
Yer: Memorial Hastanesi Konferans Salonu


Memorial Ataşehir Doğuma Hazırlık Kursu

Başlangıç tarihi: 06.03.2010 (4 Hafta Boyunca Cumartesi)
Bitiş Tarihi: 27.03.2010
Saat: 13.00 -14.30
Yer: Memorial Ataşehir Konferans Salonu

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
doğuma, doguma, hazirlik, hazırlık, kursu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Doğuma Hazırlık Kursları Zen Aile Evlilik ve Çocuklar 0 17 Aralık 2012 14:59
Doğuma İki Ay Thetis Haber Arşivi 0 05 Mayıs 2012 19:49