IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Mart 2010, 18:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çocuklarımız





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Hepimizin en öncelikli hedeflerinden biri evlenip bir yuva sahibi olmak tabi sonra da çocuk sahibi olup onları büyütmek okutmak hayatlarını rahat bir şekilde yaşayacak düzeye getirmektir. Bunun için de okumaları şart, okumadan iyi bir meslek sahibi olamazlar öyle olunca da iyi bir gelire sahip olamazlar, çocuklarımızı okuturken her türlü soruna göğüs germemiz gerekiyor.

Bunların başında da ÖSYS denen canavarla boğuşmak geliyor. Bunun için dershane, özel öğretmen derken hem veli hem öğrenci epey bir yoruluyor. Çocuğumuzun almış olduğu puan bulunduğu şehre yetmiyor, puanı tutan başka bir yere de tercih yapma hakkı var. Tamam buraya kadar her şey iyi de ya ikamet edilen yerin dışında bir üniversite kazanırsa ne olacak genelde tutucu bir toplum olduğumuz için çocuğunu göndermemeyi düşünenler de olabiliyor böyle olunca da ne oluyor çocuğun istikbali engelleniyor.

Şimdi herkes yurtların hali nedir? diye soruyor olabilir. Ama çocuklarımıza güvenip onlara gerekli bilinci kazandırırsak rahatlıkla yurtta okuyabilirler. Benim çevremde yurtta okuyan çok kişi var hepsi de başarıyla okuyup okullarını bitirip geldiler. Hatta yurtdışında üniversite bitirip gelenler bile oldu. Tamam yurtlara güvenmiyorsanız özel ev tutup çocuğunuzu okutabilirsiniz. Sıkıntılar olacaktır ama burada önemli olan bizim sıkıntılarımız değil çocuklarımızın okuması onlar için her şeye katlanmak zorundayız. Nasıl dünyaya getirdiysek ve yaşamlarını devam ettiriyorsak tabi ki sonuna kadar mutlu olmalarını da sağlayacağız. Özellikle kız çocuklarımızın okuyup ellerine bir meslek alıp hayatlarını tek başlarına sürdürmeleri konusunda elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bu erkek çocuklara ilgi göstermeyeceğiz anlamına gelmiyor kızların biraz daha fazla ihtiyaçları olduğundan bahsediyorum.


Alıntı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cocuklarimiz, Çocuklarımız


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çocuklarımız (dini Şiir) Seyra İslamiyet 0 22 Ağustos 2014 16:32
Sen Ben ve Çocuklarımız - Nevzat Tarhan Liaaa Ne Okumalıyım? 0 20 Mart 2012 12:44
Dikkat!! Çocuklarımız internette! VaLerKa Genel Paylaşım 1 09 Aralık 2007 20:41