IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Aralık 2011, 08:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Romantik Evlenme Teklifi İçin Uygun 5 Şehir’de Evlenme Teklifi




Benimle Evlenirmisin?

Evlilik yolunda attığınız ilk ve en zor adım evlenme teklifidir. O an, onu ne kadar sevdiğinizi, ona verdiğiniz değeri ve sizin için ne kadar özel olduğunu göstereceğiniz andır. Bu anı unutulmaz kılmak için teklifinizi yapacağınız yeri de titizlikle seçmeli, teklifinizi atmosferle güçlendirmelisiniz. Bu makalede hayatınızın en önemli teklifi için yaratacağınız atmosfere yardımcı olacağını düşündüğümüz bir kaç öneri bulabilirsiniz.
Egzotik Bir Mekan Olan Mardin’de Evlenme Teklifi
En özel anınızı unutulmaz kılmak için farklı bir seçenek Mardin. Adeta bir açık hava müzesi olan Mardin mimari, etnografik ve görsel değerleri ile zamanın durduğu izlenimini veren şiirsel bir şehir. Tarihi dokusuyla, egzotik atmosferiyle evlilik teklifi için büyülü bir mekan olabilir. Haftanın beş günü yapılan uçak seferleri ulaşımınızı kolaylaştıracak, internetten yapacağınız küçük bir araştırma sonucu bulabileceğiniz ucuz uçak bileti ile Mardin, eşsiz atmosferi ile sizi kucaklayacaktır.

Nevşehir, Kapadokya’da Evlenme Teklif Edin
Evlilik teklifinizin, bu dünyaya ait değilmiş gibi görünen kaya oluşumlarıyla, hayal ile gerçeğin iç içe geçtiği bir an olsun istiyorsanız önerimiz Kapadokya. Peri bacalarının görkemli manzarası üzerinde, bir balonda gökyüzünde süzülürken veya butik otele dönüştürülmüş gerçek bir Peri bacasında, bölgenin enfes şarabı eşliğinde gün batımını izlerken yapılan bir evlenme teklifini geri çevirmek mümkün mü?

Evlenme Teklifi İçin Bir klasik: Venedik
Bir çok romantik hikayeye konu olan Venedik, dünya üzerindeki en sihirli mekanlardan biridir. Bir gondolda kanallar arasında romantik bir yolculuk sırasında veya çiçek kokulu sokaklar arasında, sokak çalgıcısının romantik şarkısı eşliğinde teklif edebilirsiniz beraber yaşlanmayı. Şehir tamamen sular altında kalmadan bu fırsatı değerlendirmek istiyorsanız, hemen uçak biletinizi alın ve Venedik’ in sihirli ortamına doğru uçun.


İstanbul da Romantizm
Evlenme teklifi deyince romantizm, romantizm deyince de İstanbul gelir akla. Tarih boyunca büyük aşklara tanıklık eden bu büyülü şehir,
evlilik teklifi için de mekan zenginliği ile birçok seçenek sunar. Asya ile Avrupa’nın kesiştiği noktada, efsaneleri ile bilinen görkemli İstanbul manzarası ile aşkın sembolü Kız Kulesi, Tarihin kapılarını aralayan “Lale Devri” diye bilinen, çiçek ve müzik Aşkı döneminin en önemli simgelerinden Çırağan Sarayı, iki kıtayı birleştiren Boğaz Köprüsü’nün büyülü manzarası ile sahilleri, İstanbul’u Evlenme teklifi için çekici bir seçenek haline getiriyor. İstanbul dışında yaşıyorsanız, iki havalimanına ev sahipliği yapan İstanbul’a uçak bileti bulmak hem kolay, hem de ucuz.


Rüya Şehir İzmir, Evlenme Teklifi İçin Bir Diğer Alternatif…
Homeros’un “gök kubbenin altında ki en güzel şehir “ olarak tanımladığı, Aristo’nun İskender’e “ görmezsen eksik kalırsın” dediği, Victor Hugo’nun onu hiç görmeden adına şiir yazıp bir “prenses” e benzettiği rüya şehir İzmir, mükemmel bir dekor olabilir o romantik dakikalara. Kordon boyunda, yakamozlar eşliğinde İzmir Körfezi’ni izlerken bir faytonda evlenme teklifi almak unutulmaz bir başlangıç olmaz mı? Yapacağınız tek şey Izmir’e uçak biletlerinizi alıp, bulutların eşliğinde romantik yolculuğunuza başlamak.


__________________
You got me G-U-I-L-T-Y
모르게 너를 속여 전부를 뺏어 또 playing a game
재미로 해 둬 수백 가지 거짓말
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
evlenme, romantik, teklifi, şehir’de


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Evlenme teklifi Feronia Haber Arşivi 0 23 Nisan 2011 18:05
Evlenme teklifi Süslü Aşk ve Sevgi Köşesi 0 16 Ekim 2010 20:41
Evlenme teklifi Lady Aşk ve Sevgi Köşesi 0 12 Temmuz 2009 15:47
Evlenme Teklifi İçin Özel Yüzük Kutusu Kralice Aile Evlilik ve Çocuklar 0 31 Mayıs 2008 13:44