IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Liaaa

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Mayıs 2012, 13:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çocuklarınızla Gidebileceğiniz Doğal Mekanlar





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İşte haftasonunu çocuklarınızla birlikte keyifli vakit geçirerek değerlendirebileceğiniz, doğal mekanlar...

Gold Country Park

Şehrin merkezinde fakat doğa ortamında bir yer Gold Country Park. 160.000 m2'lik bir alana kurulmuş, oldukça geniş bir alana sahip. Gönüllerince rahat hareket edebilecek olan çocuklarınızla ister Brunch isterseniz piknik ve mangal keyfi de yapabilirsiniz. Midilli at, Paintball, Airsoft, Atv kullanımı, Lunapark, halı saha aktiviteleri ile eskilerin tabiriyle adeta kurtlarını dökecekler...

Adres: Fındıklı Mah. Başıbüyük Yolu No: 10 Maltepe/İstanbul


Polonezköy Country Club

Çocukları en çok mutlu eden yerlerden biri de Polonezköy Country Club. çünkü içindeki hayvan çiftliğinde domuz, karaca, kızıl geyik, çakal, kara leylek, ibibik kuşu, saka, sincap, balıkçıl, turna gibi birçok yabani hayvanı çıplak gözle görme şansları var. Tesisin yanında ana yol ve yerleşim merkezi yok. Ağaçlı bir yolun sonunda bulunuyor. Dolayısı ile sessiz ve huzurlu bir yer. çocuklar için de birçok aktivite var. Zengin açık büfe kahvaltı yapabilir, piknik alanından yararlanabilirsiniz. Sıcak günlerde yararlanılabilecek bir de yüzme havuzu var. Dilerseniz barbekü restorandan da faydalanabilirsiniz.

Adres: Polonezköy - Beykoz İstanbul



Giardino Cappuccino

Doğanın içinde adeta bir cennet bahçesi Giardino Cappuccino. Bahçesinde İtalya'dan özel olarak getirilmiş ağaçlar dışında hemen girişinde iki adet 12 metrelik hurma ağacı var ki bunlar da Mısır'dan özel olarak getirilmiş. Bahçe ortasındaki Dionysos heykeli de ayrı bir hava katıyor. çocuklarınızla leziz yemeklerden yiyip bahçesinden keyifle yararlanabileceğiniz gibi bünyesinde bulunan Pony Club ile de onları atlarla tanıştırabilir, at sevgisini aşılayabilirsiniz.

Adres: çavusbaşı Yolu Caddesi Atış Sokak No: 2 çekmeköy İstanbul



Garden Fiesta

Şehir merkezine yalnızca 15 dakikalık bir uzaklıkta olan Garden Fiesta, gürültü ve kalabalıktan kurtulup doğanın size sunduğu güzelliklere yelken açacağınız bir noktada. RengArenk dağ çiçekleri ve kuş sesleriyle güzel havanın size kattığı enerjiyi rahatlıkla hissedebileceğiniz bir yer. Oldukça geniş bir alana kurulu olan Garden Fiesta muazzam atmosferi ile belki de çocuklarınız için her hafta sonu gitmeye can atacakları bir adres. Oyun parkı ve palyaçoları, çocuklarınızın eğlenceli vakit geçireceklerinin garantisi. Ayrıca hafta sonları sabahtan gelenler için açık büfe kahvaltı seçeneği de mevcut.

Adres: Bahçeköy, Kılıçpınar Mevkii Sarıyer / İstanbul



Florya Belediye Tesisleri

Avrupa Yakası'ndaki anne-babalar için tavsiye edebileceğimiz yerlerden biri de Florya'daki Belediye Tesisleri. Oldukça geniş bir alana yayılan ve deniz kenarında yürüyüşler de yapılabilecek tesiste çiçekler ve ağaçlarla harikulade bir atmosfer var. Oldukça temiz ve modern olan tesiste kapalı alanda yemek yiyebilir, güzel bir manzarası da olan kafeden yararlanabilirsiniz. çocuklarınızın rahat hareket edebileceği bir başka yer. Otoparkı da oldukça geniş.

Adres: İtfaiye Arkası Florya/Yeşilköy



Beyaz Bahçe

Stresli ve yorucu bir tempodan uzaklaşıp çocuklarınızla başbaşa kalmak için ille de uzaklara gitmeniz gerek yok. İstanbul'un yeni gözdelerinden Cumhuriyet Köy'de bulunan Beyaz Bahçe, yıllar geçse de değiştirmediği aynı yerdeki mekAnında hissedilir dokunuşlarla oldukça tercih edilen bir hafta sonu kaçamağına dönüşmüş bir yer. Sabahları köy kahvaltısı ile güne başlayabilir, dostlarınızla ve çocuklarıyla sakin bir ortamda güzel bir gün geçirebilirsiniz. Orman yolunda yürüyüşler yapıp ata ve bisiklete binebilir, futbol ve basketbol oynayabilirsiniz. Evcil hayvanınızla da rahatlıkla gelebileceğiniz bir yer. Etleri de oldukça lezzetli. İşletmenin kendi bünyesindeki kasabı ve fırınından da alışveriş yapabilirsiniz. Beyaz Bahçe'nin de oldukça geniş ve rahat bir otoparkı bulunuyor. Ağaçların altında huzurlu bir gün için belki de adresiniz Beyaz Bahçe. İşletmenin ayrıca aynı yerde bir butik oteli de var.

Adres: Cumhuriyetköy, Merkez Beykoz-İstanbul



İstanbuldere Alabalık Evi

Sapanca'nın yüksek rakımındaki İstanbuldere Köyü'nde yemyeşil bir vadide bulunan yer, nehrin etrafında ikiye ayrılıp sonra tekrar birleşiyor. Köprülerle üzerine geçilen bir adanın tamamını kapsıyor. Siz orman kokusu, akan su ve kuş sesileri eşliğinde huzur bulurken çocuklarınızsa yeşillikler içinde mutlulukla Oyunlar oynayacak. çocuklarınız için son derece yararlı olan leziz mi leziz balıkların yanında buraya sabah saatlerinde gelirseniz harikulade bir serpme kahvaltı yapma şansınız da var.

Adres: Erdemli Köyü (Istanbuldere) - Sapanca

Bahar Country

Bahçeköy'deki Bahar Country, sadece hafta sonları için son derece güzel ve akılda kalıcı bir yer değil, yeni evlenenler için de unutulmaz anların yaşandığı sempatik bir kır düğünü mekAnı aynı zamanda. Açık havada çimlerin üzerinde özgürce hareket edebileceğiniz, çocuklarınızla birlikte geçirdiğiniz keyifli anların tanığı Bahar Country, 130 dönüm orman arazisi içine kurulu bir bahçeler ülkesi. Barbekü keyfinin ve hafta boyu aranan temiz havanın eksik olmadığı, dilerseniz eşsiz kahvaltı sofrasından da yararlanabileceğiniz Bahar Country, çocuklarınızon Oyun oynaması için de geniş alanlar vaad ediyor...

Adres: Bahçeköy Cd. No: 35 Sariyer / İstanbul



Bizim Köy

Et mangal ve kahvaltının keyfini en güzel çıkarabileceğiniz yerlerden biri de Şile'deki Bizim Köy. Opsiyonel olarak 'kendin pişir kendin ye' seçeneği de var. Yeşillikler içinde, son derece samimi bir ortamda çocuklarınızla geçireceğiniz keyifli bir gün için bir başka alternatifiniz de burası. Bu yüzden özellikle çocuklu aileler için vazgeçilmez bir kaçamak noktası diyebiliriz. Doğanın güzelliğini doyasıya yaşayabilecek çocuklarınıza özel olarak, içinde hayvanların da olduğu bir park da var. Şile Kavşağı'nda Ahmetli Köyü'nde Saklıdere kenarındaki bu şirin yer, serin ve temiz havasıyla sizi büyüleyecek.

Adres: Ahmetli Köyü (Şile Kavşağı)



Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi

Mutlaka gidilip görülmesi gereken, çok çeşitli bitki ve ağaçların bulunduğu muhteşem bahçenin her bir köşesi ayrı güzellikte. Metropolün ortasındaki bu eşsiz vaha, insana yüklediği oksijenle onu sarhoş ettiği gibi doğanın ne kadar verici olduğunu da hatırlatıyor. Botanik Bahçe'nin çocuklar kadar büyükler için de günlük ve hafta sonu eğitim programları var. Yetişkinler için bahçıvanlık, botanik ve bitki ressamlığı kursu, çocuk etkinliği olarak da; 'Bahçıvan çocuk' projesi bulunmakta.Göz kamaştıran bahçe, 4 ana adadan oluşuyor. Merkez ada, Ertuğrul Adası, Mesire Adası ve İstanbul Adası.

Adres: Ataşehir Atatürk Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Cd. TEM Otoyolu Anadolu Otoyol Kavşağı İstanbul


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
Çocuklarınızla, doğal, gidebileceğiniz, mekanlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çocuklarınızla sanal alemde de arkadaş olun! KarakıZ İnternet Dünyasından Haberler 0 11 Aralık 2011 17:02
Dar Mekanlar Kalemzede Ev Dekorasyonu 0 21 Eylül 2011 00:40
Dekorasyonda Kırmızı Mekanlar Ruj Ev Dekorasyonu 0 24 Aralık 2010 14:18