IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Mayıs 2012, 13:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gelinlere Gülümsemek Yakışır





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Prensesler gibi güzel mi güzel, hayatının en mutlu günü, rüyalarındaki gibi bir düğün.Peki ama gelin neden hiç gülmüyor? Nedeni sararmış dişler olmasın? Sağlıksız görünen dişler gelinlerin en özel günlerini bile zehir edebilir. Tüm gün somurtan, fotoğraf çektirirken gülümsemekten çekinen bir gelin olmak istemeyenler.

Düğün öncesi diş hekimine gidip sağlıklı ve bembeyaz dişlere kısa sürede kavuşuyor.

Diş hekimliğinde estetik ve restoratif maddelerin gelişmesi sayesinde pek çok renk, şekil ve konum bozuklukları günümüzde kolaylıkla çözümlenebiliyor. Bunların arasında yer alan renklenmiş dişlerin beyazlatılması Bleaching, diğer restoratif metotlara kıyasla daha ekonomik, kolay ve zahmetsiz bir yöntem.

Gelinliği içinde kuğu gibi zarif, damatlığı içinde bir jön kadar yakışıklı olmayı hayal eden çiftler, son yılların trendine uyarak Bleaching yöntemi ile bembeyaz dişlere sahip oluyor. Diş beyazlatma ile dişlerin yüzeyindeki gözenekli mine yapısında oluşan renkli, organik ve inorganik maddeler gideriliyor.

Düğün sezonun başladığı bugünlerde çok talep gören Bleaching, hem uygulaması kolay hem de kısa sürede etkili sonuç veren bir yöntem. Bu özellikleri ile de düğün telaşı içinde olan çiftleri fazla yormadan ve vaktini almadan çekici bir gülüş hediye ediyor.

Diş hekimi Dr. Özkan Çankaya, Bleaching'in beslenme, fazla çay, kahve tüketimi, sigara kullanımı gibi çeşitli nedenlerle renk değiştirmiş dişleri beyazlatmak veya kişiye özel diş rengini birkaç ton açmak için ideal bir yöntem olduğunu vurguluyor. Dr. Çankaya, Bleaching yönteminin gelişen teknoloji ile birlikte çok kolay uygulanabildiğini de sözlerine ekliyor.


Düğün öncesi diş hekiminde çok zaman geçirmek istemeyenler Bleaching yöntemini evde kendileri uygulayabiliyor. Dileyenler klinik ortamda uygulama yaptırmayı seçebiliyor. Power ve Home Bleaching olmak üzere iki farklı şekilde gerçekleştirilebilenyöntem sayesinde diş renklerinde 6 – 8 ton arasında açılma sağlanıyor.

Power Bleaching klinik ortamda sadece 1 saatte gerçekleştirilebiliyor. Beyazlatıcı jel ve ışıktan oluşan yöntem ile diş rengi hızlı ve güvenilir bir şekilde 6 – 8 ton açılabiliyor. İkinci yöntem olan Home Bleaching ise ağızdan alınan basit bir ölçü ile kişiye özel hazırlanan plastik ağızlıkların içine çeşitli jeller konularak gerçekleştiriliyor.

Ağızlıklar ev ortamında belli bir süre takılıyor ve 7- 10 gün arasında bir sürede yaklaşık 6 – 7 ton renk beyazlama sağlanıyor. Dr. Özkan Çankaya, bu yöntemin klinikte gerçekleştirilen diş beyazlatma işleminden daha az maliyetli olduğunu ama biraz daha uzun sürede gerçekleştirildiğini belirtiyor.


Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
gelinlere, gülümsemek, yakışır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gelinlere 2012 Saç Modelleri AnqeL Saç Modelleri ve Bakımı 0 16 Şubat 2012 16:01
Gelinlere Hızlı Rehber! Dilara Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 23 Ağustos 2010 17:21
Gelinlere Makyaj Önerileri! Dilara Makyajın Püf Noktaları 0 10 Temmuz 2010 17:20
Gülümsemek... Süslü IF Ekstra 0 06 Haziran 2010 17:23