IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Violent
  • 1 Post By yoSun

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Haziran 2012, 00:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Babanıza İyilik Armağan Edin




Babanıza İyilik Armağan Edin

Susuzluğunu giderdiğiniz bir köy halkının mutluluğu, ya da bir yetimi sevindirmenin değeri ölçülebilir mi? Yıllarca katarakt yüzünden kör kalmış bir Afrikalı’nın yeniden görmeye başladığında yaşadığı sevinci hangi kelimeler anlatabilir?

Fakir bir Afrikalı çocuğun sünnet olurkenki neşesi ne ile ölçülebilir? Kimse Yok Mu, bu Babalar Günü’nde kendilerini büyütüp bu günlere getiren babalarına eşsiz bir hediye vermek isteyenlere, hepsi birbirinden değerli, paha biçilemez “iyilikleri” babalarına hediye etme fırsatı sunuyor.


Kimse Yok Mu, Anneler Günü’nde başlattığı iyilik hediyeleri kampanyasına Babalar Günü’nde de devam ediyor. Türkiye genelinde 28 şubesi bulunan, dünyada başta Afrika olmak üzere Asya ve Latin Amerika da dahil toplam 75 ülkede ihtiyaç sahiplerine farklı projelerle yardım götüren Kimse Yok Mu, bu Babalar Günü’nde babasına farklı bir hediye vermek isteyenler için Dünya genelinde yürüttüğü yardım projelerinden farklı hediye paketleri oluşturdu.


Paha Biçilemez İyilik Hediyeleri


Susuzluğunu giderdiğiniz bir köy halkının mutluluğunu ölçebilir misiniz? Ya da Sudan’da ve Filistin’de bir yetimin gülümsemesinin, onu sevindirmenin değeri ölçülebilir mi? Katarakt yüzünden yıllarca ışığa hasret insanların körelmiş gözleri açıldığında yaşadığı mutluluk hangi kelimelerle anlatılabilir? Afrikalı yoksul bir çocuğun sünnet olurken yaşadığı neşe, anne babasının sevinci ne ile ölçülebilir? Kimse Yok Mu bu paha biçilemez ve hepsi birbirinden değerli mutlulukları babanıza hediye etmenizi sağlayacak iyilik paketleri hazırladı. Kimse Yok Mu’nun Su Kuyuları, Katarakt, Yetim ve Sünnet Kampanyaları’ndan oluşturulan İyilik Hediyelerini babalarına armağan etmek isteyenlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden seçtikleri kampanyaya bağış yaptıktan sonra açıklama kısmına Babalar Günü için yaptıklarını ve babalarının adı soyadıyla birlikte posta adresini belirtmeleri yeterli. İyilik Hediyeleri için bağış yapılmasından sonra ilgili kampanyalara özel, bağış yapanın babası adına düzenlenmiş iyilik sertifikaları posta ile sahiplerine gönderilirken, bir örneği de bağışcının e-mail adresine gönderiliyor.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



İyilik Hediyeleri


Kimse Yok Mu’nun 4 farklı iyilik hediyesi bulunuyor. “Su kuyuları” seçildiğinde Somali, Nijer, Filistin, Sudan, Kamerun veya Burkina Faso’da susuz yerleşim birimlerinde su kuyuları açılıyor. Bağış yapanların ülkeleri kendilerinin belirlediği bu iyilik paketinin fiyatını açılacak kuyunun niteliğine göre 5500 ile 9500 dolar arasında değişiyor. “Katarakt” seçildiğinde bağışcı babası adına 100 dolar karşılığı TL bağışlayarak Sudan’da katarakt yüzünden kör kalmış bir insanın ameliyat edilmesini ve yeniden görmesini sağlıyor. “Yetim” seçildiğinde ise bağışcı babası adına Sudan’da veya Filistin’de bir yetimin bir yıllık masrafını karşılıyor. Sudan’da bir yetimin yıllık sponsorluk bedeli 250 dolarken, Filistinli bir yetimin yıllık sponsor bedeşi 750 dolar. Babası için “Sünnet” iyilik hediyesi alanlar ise 50 dolar karşılığı TL bağışlayarak Somali veya Sudan’da fakir bir çocuğu hem sünnet ettiriyor, hem de ona sünnet hediyeleri veriyor.


Sertifikalarda Yetimlerin, Katarakt Hastalarının ve Su Kuyularını Fotoğraflarıyla Bilgileri Yer Alıyor!



Kimse Yok Mu’nun iyilik sertifikalarında bağışçının veya adına bağış yapılanın adı soyadının yanı sıra, yetim için olanlarda bir yıllık masrafı karşılanan yetimin adı soyadı ve fotoğrafı bulunuyor. Katarakt ameliyatları için gönderilen sertifikada da bağışçının veya adına bağış yapılanın adı bulunurken, katarakt ameliyatı yapılan hastanın fotoğrafı ve kimlik bilgileri de bulunuyor. Su kuyuları için gönderilen sertifikada ise bağışçı veya adına bağış yapılanlar için tercihlerine göre Somali, Sudan, Nijer, Kamerun, Filistin veya Burkina Faso’da adlarına açtırılan su kuyularının fotoğrafı ve ayrıntılı bilgilerine yer veriliyor. Sünnet Kampanyaları için yapılan bağışlarda ise bağış belgesi gönderiliyor.
44 44 593 numaralı telefonu arayarak da bilgi alabilirsiniz. Ayrıca [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresini de ziyaret edebilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 16 Haziran 2012, 15:29   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Babanıza İyilik Armağan Edin




Annemde babamda böyle günlerde hediye almaktan hiç hoşlanmasalarda yinede alıyorum fakat hediyesini verdiğim anki mutluluğu ile ona bi öpücük kondurup iyiki varsın demem bambaşka bi mutluluk yaratıyor onda iyiki varsın ilk aşkım.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
armağan, babanıza, edin, iyilik, İyilik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Babalar Gününde Babanıza Burcuna Göre Hediye Alın N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 11 Haziran 2012 10:40
Ak Oğlanlar İyilik Tanrıları Liaaa Felsefe 0 07 Mayıs 2012 15:01
İyilik İçin Son Gün 10 Mayıs! Thetis Kültür ve Sanat 0 05 Mayıs 2012 03:00
Kadınlar Armağan Mıdır Armağan Eden Mi? Liaaa Aile Evlilik ve Çocuklar 0 05 Mart 2012 15:04
İyilik meleği. MavipikSeL Komedi ve Mizah 1 25 Ağustos 2007 09:14