IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2013, 12:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eşinizle Yaz Tatilini Güzel Geçirme Tüyoları




Eşinizle baş başa, tartışma yaşamadan, sıkılmayacağınız ve zevk alacağınız bir tatil geçirmek istiyorsanız bu yazı sisin için.
Tatil, çok iyi tanıdığınızı zannettiğiniz eşinizin o güne dek görmediğiniz yönleriyle karşılaşmanıza olanak sağlayabilir. Aynı şekilde eşiniz de sizin farklı yönlerinizle karşılaşabilir tatilde. Tüm bu nedenlerle mutlu başlayan tatillerin kavgayla, hatta ayrılıkla sonuçlandığı çok olmuştur.

Nasıl bir tatil yapacağınız, nereye gideceğiniz konusunda mutlaka eşinizin de fikrini alın, böylece tatilin iyi ya da kötü olması halinde sorumluluğu paylaşmış olursunuz. Eşinizin memnuniyetsizliği halinde sizi suçlayarak sinirlendirmesinin ya da tam tersi, sizin onu suçlayarak bir tartışma yaratmanızın önüne geçmiş olursunuz.

Tatili ne kadar kısa süreli ayarlarsanız o kadar tadında olur. Çünkü baş başa geçireceğiniz tatil günlerinde sadece birbirinizi görmekten sıkılabilirsiniz bir süre sonra. Durumun birbirinizden bıkma boyutuna geçmemesi için olabildiğince kısa ve doyurucu bir tatil ayarlayın.

Tatilde sadece ikiniz varsınız ama birbirinize yalnız kalma fırsatları yaratın. Örneğin, siz kaldığınız otelin odasında dinlenmek isterken eşiniz otelin kafesinde bir şeyler içmek isteyebilir. Onu sizinle birlikte gelmesi için zorlamayın, biraz yalnız kalmasına izin verin.

Tatilde gezilecek yerler konusunda sadece kendi isteklerinizin dikkate alınmasından vazgeçin, eşinizin de gitmek istediği yerleri gezi planına dahil edin.

Yaptığınız tatil türüne uygun giysiler götürün yanınızda. Bol bol yürüyeceğiniz bir seyahate sizi yoracak ayakkabılar, hareketlerinizi kısıtlayacak giysiler alarak tatil zamanınızı sorun yumağına dönüştürmeyin. Bu, tatil arkadaşınız olan eşinizi bir süre sonra sıkacak bir durumdur

Eşinizle baş başa olacağınız bir tatilde tek eğlence ve zaman geçirme kaynağı olarak eşinizi düşünmeyin. Yanınıza, eşiniz olmadan ya da sizinle aynı şeyi yapmak istemediğinde de iyi zaman geçirmenizi sağlayacak şeyler alın. Kitap, dergi, tablet bilgisayar bunların başında gelebilir.

Bir yurt dışı seyahatindeyseniz, yola çıkmadan önce gideceğiniz yerler üzerine sıkı bir çalışma yapın. Harita ve rehberi tatil öncesinde iyice inceleyin ve notlar alın. Tatil esnasında yolunuzu kaybetmek, nereye gideceğiniz konusunda kararsız kalmak tartışma çıkmasına yol açabilir. Bu tatsızlıkları tatil öncesi çalışma ile önleyin.

Tatilde kendinizi rahat bırakın. Spontane gelişmelere, plan dışında bir yerlere gitmeye, üzerinizin kirlenmesine açık olun. Eşiniz tüm bunlara açıkken siz sürekli kendinizi sakınma halindeyseniz tatil sizin için çok zor geçecek demektir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
gecirme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hamileliğinizi eşinizle paylaşın. Sevda Aile Evlilik ve Çocuklar 0 09 Nisan 2013 01:15
Berrak Tüzünataç Çeşme'de Tatilini Sürdürüyor Thetis Haber Arşivi 0 06 Temmuz 2012 17:55
Su Geçirme Hakkı Liaaa İslamiyet 0 23 Mart 2012 13:20
Sınava hazırlananlar Tatilini Planlamalı Belirsizlikten Kurtulunmalı Süslü YGS ve LYS'ye Hazırlık 0 23 Ocak 2010 18:48
Eşinizle Boşanıyorsunuz... Peki ya Çocuklarınız ??! Kralice Aile Evlilik ve Çocuklar 0 04 Temmuz 2008 10:17