IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2013, 12:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Monotonlaşan İlişkiyi Tazeleme Yolları




Güzel bir ilişki içerisinde hayatınız devam ederken olumsuz durumlar belirmeyemi başladı.Bu olumsuzluklar karşısında ne yapacağınız konusunda fikir sahibi değilmisiniz.Peki ilişkinizin bu duruma gelmesinde ne gibi sorunlar ortaya çıktı bunları biliyormusunuz.

İlişkinin tazelenmesinde en önemli nokta unutmayınki sorunları bulmaya çalışarak onları çözmeyte çalışmaktır.Bu sorunlar kimden kaynaklanıyorsa kabullenmesi ilişkiyi hem yeniden canlandırmak hemde tazelemek için önemlidir.



İlişkinizi tazelemek için yapabilecekleriniz;

İletişim kurun
İlişkinizi bitme noktasına gelmeden kurtarmak istiyor iseniz iletişimi tekrar kurarak ilişkinize canlılık katmaya çalışın.En basit konularda olsa mutlaka birşeyler konuşun.Kısa ama öz konuşmanız bile yeterli olacaktır.

Birlikte geçmişi hatırlayın
Geçmiş günlerde yaşadığınız güzel,özel günleriniz varsa hatırlayarak tekrar o güzel günleri yaşamayı deneyin.Uzun bir ilişki birlikte paylaşılmış bir sürü güzel ve özel anıyı içinde barındırır. Aranızdaki tutkuyu tazelemek için bunlardan yararlanın. Eski tatil fotoğraflarınıza bakın, ilk randevunuzu, birlikte yaşadığınız komik anılarınızı hatırlayın ve bunlardan bahsedin. Birlikte geçirdiğiniz zamanı anmak aranızdaki aşkın derinliğini tekrardan kavramanızı sağlayacaktır.

Sadece size özel bir gün planlayın
Hayatınızda çalışma koşullarından dolayı iş, çocuklar ve sorumluluklardan dolayı baş başa vakit geçirmeyeli ne kadar oldu? Oysa ara ara birlikte geçireceğiniz özen anlar aranızdaki tutkunun tekrar tazelenmesinde çok önemli. Bu nedenle beraber bir gün planlayarak, yapmaktan hoşlanacağınız şeyleri seçin. Konsere gidin, tekne kiralayın veya sahilde yürüyüşler yapın.

Unutmayınki hayatta çalışmanın yanında sevdiklerinize ayıracağınız bir özel günle bile nelerin değişebileceğini görmeniz mümkündür.

Sevginizi daha fazla göstermeye çalışın
Birbirinizi seviyorsunuz ama bunun yanı sıra bu sevginizi mutlaka sevdiğinize hissettirmelisiniz. Eve geldiği zaman sıcak bir hoş geldin öpücüğü veya sabahları tatlı bir günaydın öpücüğü aranızda ki sevginin bağlarını güçlendirirken, sizi birbirinize daha da yakınlaştıracak. Ayrıca fiziksel temasa önem verin. Elele tutuşun, birbirinize sımsıkı sarılın.Tüm bunlar, sıradanlaşan ilişkinize heyecan katmanın, tutkuyu arttırmanın basit yolları. Bugün ilk fırsatta onu ne kadar çok sevdiğinizi söyleyin ve yukarıda ki önerilerimizi günlük hayatınızda uygulamaya çalışın. Unutmayın sevgi emek ister ve ilişkinize emek verin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
monotonlaşan, tazeleme, İlişkiyi, yolları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Affetmek İlişkiyi Bitiriyor! Zen Ah Kadınlar 2 08 Haziran 2013 20:55
İlişkiyi sabote eden üç şey... Kalemzede Ah Kadınlar 0 29 Mart 2012 13:23
Nikah Tazeleme Liaaa Aile Evlilik ve Çocuklar 0 16 Şubat 2012 15:59
Kıskançlık İlişkiyi Bitirdi Rüzgar Haber Arşivi 0 30 Ocak 2012 23:40
İlişkiyi Bu Aşk Mesajı Bitirdi Kralice Haber Arşivi 0 28 Ekim 2008 09:19