IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Kasım 2014, 16:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sanal İhanetin İzleri!




Ortadoğu Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümü Başkanı Prof. Ahmet İnam ‘ilişki’nin ancak yüz yüze yaşandığında ilişki tanımına uyacağını insanın bir başkasının yüzünü görmedikçe gelişemeyeceğini söylüyor. Prof. İnam şöyle konuşuyor: ‘Fotoğraflarlabirtakım teknolojik aletler aracılığıyla kurulan ilişkiye ben sadece yüzsüz ilişki diyebilirim. Her türlü ihanete açık yaşamaktan yaşamdan korkan insanlar yüzünü saklama ihtiyacıyla böylesi sanal ilişkiler kurarlar.’

İkinci telefona dikkat

Evlilik ve aile terapisti Selin Özkök Karacehennem’in aldatıldığından şüphelenen evli kadınlara bir uyarısı var:

‘Kocanızın ikinci bir cep telefonu varsa bu telefonu eve geldiğinde kapatıyorsa ya da tuvalete bile yanında götürüyorsa gecenin bir vaktinde mesaj geliyorsa kimsenin duyamayacağı ortamlarda telefon görüşmeleri yapıyorsa araştırma zamanı gelmiş de geçiyor demektir.’

Sanal ihanetin ipuçları

Akşam yemeği sonrası sohbet etmek hafta sonu ortak etkinlik yapmak gibi bilinen ‘evli çift ritüellerinden’ kaçınmaya başlar.

İnternet başında saatlerce takılır.

Odaya her girişinizde bilgisayarda oyun sitesini açar.

Tertemiz bir ‘web geçmişi’ olur.

SMS kutusu bomboş görünür.

Sohbet odaları ve sanal seks buluşma yerleri geç saatlerde ‘havaya girer’. Bu nedenle ‘sanal seks yaparak’ eşine ihanet eden kişinin uyku düzeni bozulur.

İnternet için yapılan ödemeleri saklamak amacıyla kredi kartı sanal sevgiliyle görüşmeler nedeniyle de telefon faturaları saklanır.

Gözle görülür biçimde ‘değiştiyse’ tehlike zilleri çalıyor demektir.

En meşhur mesaj: Tostumu yedim

Yüz yüze söylendiğinde hiç de özel bir anlam ifade etmeyen kelimeler mesaja döküldüğünde büyük yanlış anlamalara yol açabiliyor. Aynı otelde kaldığı meslektaşına cep telefonundan mesaj çeken manken Çağla Şikel örneğinde olduğu gibi.

O sıralarda manken Yüksel Ak’la evli olan Şenol İpek’in evliliği Çağla Şikel’in telefonuna gönderdiği mesajla sarsılmıştı. Mesajda ‘Tostumu yedim. Odamdayım. Gelmeyeceksen casinoya ineceğim’ deniyordu.

Sevgiliye teknolojik tuzaklar

Casus kameralar: İstediğiniz yere yerleştireceğiniz casus kamera sayesinde eve gidip geleni evde olup bitenleri rahatlıkla görebilirsiniz.
Aşk e-mail’lerini okuyun: Realtime-Spy plus adlı programı sevdiğiniz kişinin bilgisayarına yüklediğinizde ona gelen e-mail’leri kendi adresinize de gönderebilirsiniz. Bu sayede kimlerle yazıştığını kolaylıkla görebilirsiniz.

Yazışmalara sıkı kontrol: İnternetten indirebileceğiniz ‘msn sniffer’ adlı programı şüphelendiğiniz kişinin bilgisayarına yükleyebilirsiniz. Bu program sayesinde msn’de yapılan tüm yazışmalar kaydedilir.

Otomobilini takip edin: Takip etmek istediğiniz kişinin aracına stopper adlı cihaz taktırabilirsiniz. Bu sayede araca cep telefonunuzun kapsama alanı içindeyken cep veya sabit telefonunuzdan yaptığınız arama ile ulaşabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ihanet, sanal, İhanetin, İzleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İhanetin Korkunç Bedeli Zen Tarih 0 12 Mayıs 2014 22:26
İhanetin eşigi.. Sihir Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 19 Eylül 2011 18:29
İhanetin Uğultusu Rodrigo Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 23 Ekim 2010 14:04