IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Feronia

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ekim 2018, 13:25   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kızınıza verebileceğiniz 9 güçlü kadın mesajı




Kızınıza verebileceğiniz 9 güçlü kadın mesajı

Bir kız çocuğunuz olduğunda, güçlü kadın mesajları onun yoluna çıkacak engellerle yüzleşirken daha güçlü olmasını sağlayacaktır. Genç yaşta karşılaşmaya başlayacakları zorbalıklar yüzünden onları güçlü, metanetli ve bağımsız yetiştirmek için özgüven vermek önemlidir. Günümüzde hala kadınların pek çok zorlukla yüzleşmek zorunda kaldığı düşünüldüğünde, hayata hazırlanma aşamasında onu güçlü mesajlarla tanıştırmanız zorunluluk derecesindedir.


1- İçe yönelmek
Kendi içinde olup bitene yönelmesini öğretmek kızınız için oldukça önemli. Bir kitabi asla kapağı ile yargılamaması gerektiğini bilmeli. Ona gerçek güzelliğin içeride olduğunu öğretmek hem başkalarına hem de kendisine olan yaklaşımını değiştirecektir. Hayatta güzel olan pek çok şeyin gözle görülemeyeceğini ona öğretin, bu ister bir insanla ilgili ister bir deneyimle ilgili olsun…


2- Güzellik çeşitli formlarda gelir
Toplum ne derse desin, ona güzelliğin ideal bir hali olmadığını öğretin. Ona güzelliğin içten geldiğini, muhteşem görünmesine rağmen kötü bir kişiliği olan insanların hiç de iyi olmadığını öğretin. Ona insanları farklılıkları ile kabul etmeyi ve kendisine benzemeyen insanların içindeki güzelliği de görmeyi öğretin. Her zaman derine bakmak ve güzelliği yeniden tanımlamak, onun yaşam deneyimlerini çok daha zengin kılacak.


3- Kaba kızların asla kazanamayacağını bilsin
Kızınız yalancıların asla başarılı olamayacağını, sahtekarların asla kazanamayacağını ve kaba kızlardan asla gerçek arkadaş olmayacağını bilmeli. Şefkat, merhamet, hoşgörü ve iyiliğin önemini vurgulayın. O popüler olmak için asla körü körüne çoğunluğu takip etmemelidir.

4- Her şeyi başarabilir
Bugünün kızları yarının liderleri. Kadınlar gerçekten her şeyi yapabilir ve bu yüzden doğumlarından itibaren hayallerini kovalamaları için teşvik edilmelidir. Neye ilgi ve alaka duyuyorsa o konuda ilerlemesi için ona destek olmalısınız. Bir doktor, sanatçı, avukat ya da her ne istiyorsa olabileceğini bilmeli. Hayalleri ne olursa olsun, onların peşinden gitmesi gerektiğini öğretin.


5- Affetmek onu güçlendirir
Kadın güçlüdür. Karakterin güçlü olması en önemli konulardan biridir, ona büyüdükçe affetmenin onu daha da güçlü kılacağını öğretin. Kin tutmak kolay ve genellikle caziptir. Affetmek zordur, ama buna değer, haksızlık yapan kişi özür dilemese bile…


6- Saygı kazanılır
Her ne kadar çocuklar büyüklerine saygı göstermek zorunda olsa da aslında saygı kazanılmak zorundadır. Kızınıza saygı kazanmak için göstermesi gerektiğini öğretin ve hak etmeyen birine zoraki saygı göstermemesi gerektiğini. Ona anlamadığı ya da katılmadığı şeyleri sorgulamayı öğretin. Ona kendinden ödün vermeden, farklı görüşlere saygı duymayı öğretin.


7- Her zaman kendine güvenmeli
Her kızın ve kadının kendisine güvenebileceğini bilmesi çok önemlidir. Eksiksiz, mutlu ya da değerli hissetmek için kimseye ihtiyacı yoktur. Bir partnerinin olması harika olsa da sırf bir ilişki yaşamak için kötü bir ilişkiyi sürdürmek zorunda olmadığını bilmelidir. Ona ne kadar güçlü olduğunu öğretin, herkesten önce kendisine güvenmesi gerektiğini öğretin.


8- Kendi mutluluğunu yaratabilir
Mutluluğu, hedefleri ya da memnuniyeti için beklemek zorunda olmadığını bilmeli. Tüm bu beklentilerini kendi kendine karşılayabileceğini ona ispatlamalısınız ve bunun için yapması gereken tek şeyin peşlerine düşmek olduğunu bilmeli. Her şeyin kendi ellerinde olduğunu ve gerçekleşmesi için mucizelere ihtiyacı olmadığını bilmeli.


9- Yeterli olduğunu bilsin
Yeterli ve harika olduğunu bilmeli. Akıllı, güzel, nazik, sevgi dolu olduğunun farkında olmalı ve tüm bunlara sadece kendisi olmayı başardığı için sahip olduğunu... Kendisi için dik durması gereken her şeyi ona sağlayın. Güçlü, şefkatli, açık fikirli ve kendine has niteliklerinin her zaman farkında olması gerektiğini ona öğretin.

Haberturj

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
güçlü, kadın, kız, mesaj


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Güçlü bir kadın, zorlu bir yaşam Sanem Kişisel Gelişim 0 15 Şubat 2018 13:41
Güçlü bir kadın olmanın yolu Lcia Ah Kadınlar 1 15 Mart 2015 02:55
Gülben Ergen - Güçlü Kadın Amelia D, E, F, G 0 24 Mart 2014 22:26
Nasıl güçlü kadın olunur! Ruj Ah Kadınlar 0 19 Eylül 2010 01:59