IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Nisan 2019, 04:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Uzun ömürlü bir evlilik için 7 sır




Uzun ömürlü bir evlilik için 7 sır


Sağlıklı ve uzun ömürlü bir evlilik için dikkat etmeniz gereken bazı şeyler var...

Evlilikte karşılıklı anlayış ve mutluluk için sürekli bir çalışma ve mücadele gerektiğinin farkına varmalısınız. Tüm olası sorunlar ve engellere rağmen sevgi, tutku ve dostluğunuzu korumak için elinizden geleni yapın.


Kimliğinizi geliştirin
İki insan evlendiğinde, finansal kararlar almak ve çocuk büyütmek için bir olurlar. Ve bu tür durumlar kendi kişiliğini kaybetmek için çok elverişlidir. Ayrıca kocalarını memnun etmek isteyen kadınlar onlar için özveride bulunmaktan da çekinmezler. Uzlaşmayı bilmek önemlidir ama ödün verilmemelidir. Kendi sevdiğiniz ve önem verdiğiniz şeyleri unutmayın. Arkadaşlarınızı, ilgi alanlarınızı ihmal etmeyin.


İrtibatta olun
Hepimiz o kadar meşgulüz ki bazen eşimizle iletişim kuracak kadar bile zaman bulamıyoruz. Günümüzde teknolojiyi de kullanarak gün içinde iletişimi koparmamak çok daha kolay halbuki. Kendi ajandanızı yaşarken arada nefes alıp sevdiğiniz insana bir mesaj atmayı ya da arayıp sesini duymayı ihmal etmemelisiniz. Onunla iletişim kurmak için akşam eve gitmeyi beklemeyin.


Ortak ihtiyaçlarınıza odaklanın
Başarılı bir evliliğin en önemli sırlarından biri, ortak ihtiyaçlar üzerinde durmaktır. Eşlerin sadece kendilerine odaklanmak yerine birbirlerini de düşünmesi gereklidir. İhtiyaçlarını karşılamak için ortak bir arzu duymak, uzun ömürlü ve sağlıklı evliliğin temelidir.


Olumlu görüş
Negatif yaklaşım tüm ilişkileri olduğu gibi evliliği de yoğun olarak etkiler. Eşlerden birinin bile depresif davranması evliliği olumsuz etkiler. Pozitif kalın, ailenin atmosferini önemli ölçüde etkileyeceksinizdir. Gerekirse kendini kötü hisseden tarafa destek olmayı ihmal etmeyin.


Aşkınıza inanın
Muhtemelen aşkın en büyük kanıtı güvendir. Güven aslında her türlü ilişkinin özüdür. Aşkınıza inandığınızda, hayatın getireceği her türlü zorluk ve sıkıntıya birlikte göğüs gerecek kadar güçlü ve yenilmez hissedersiniz. Zor zamanlar aşkınızın gücünü ve samimiyetini kontrol etmek için en iyi dönemlerdir.


Tabu olan kelime
Evlendiğiniz zaman ‘boşanmak’ sözcüğünü unutmanızda fayda var. Boşanmak sorunlarınızı çözmenin en iyi yolu değildir. Bunu gündeme getirmekten çekinin. Zor durumlarda yapmanız gereken şey bir yol bulmak için tüm eforunuzu sarf etmek olmalı. Vazgeçmemek evliliğinizi kalıcı ve güçlü kılar.


Mutlu evliliği olan çiftlere danışın
Eğer bir fırsatınız ve isteğiniz varsa, mutlu bir evliliği olan çiftlere işin sırrını sorabilirsiniz. Bu bilge ve deneyimli insanlar neşeyle fikirlerini paylaşacak ve size öğütler verecektir. Her çiftin mutluluk için kendine has anahtarları vardır. Belki bir gün sizinkileri soran insanlar da olur.

Hbrturk

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aile, evlilik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
En uzun ömürlü hayvan hangisidir? Desmont Merak Ettikleriniz 0 07 Şubat 2015 00:05
Toshiba'dan Uzun Pil Ömürlü Ultrabook SeckiN Bilim Dünyasından Son Haberler 0 20 Kasım 2013 23:00
Uzun pil ömürlü 5 cep! Deep Cep Telefonlar 0 25 Ocak 2012 18:18
İmplantın uzun ömürlü olması için ona iyi bakın System Sağlık Köşesi 0 15 Eylül 2011 20:31
En Uzun Ömürlü Kim? Heidi Merak Ettikleriniz 0 18 Ağustos 2008 15:27