IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Haziran 2012, 17:21   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung GALAXY S3: Sizi en iyi o anlar!




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Samsung Electronics’in tarihinde en kısa sürede (Temmuz), on milyon adet ile en çok satan akıllı telefon olarak yeni bir ilke imza atacak Samsung GALAXY S3'ü, kullanıcısının ne istediğini anlayarak, onun hayatını zenginleştirecek ve çok farklı bir mobil deneyim yaşatacak üstün akıllı özellikler sunuyor. Samsung GALAXY S3'ün yenilikçi özellikleri, kişisel mobil cihaz deneyimini en akıllı seviyeye taşıyor.

Samsung GALAXY S3 ile internette gezinirken siz ona baktığınız sürece ışık düzeyi değişmiyor, mesaj yazmakta olduğunuz kişiyi aramak için sadece telefonunuzu kulağınıza götürmeniz yetiyor, yokluğunuzda gelen çağrılardan ve mesajlardan özel olarak haberdar olabiliyorsunuz, 1GB boyutundaki bir filmi yaklaşık üç dakikada gibi çok kısa bir sürede diğer bir Samsung Galaxy S3 ile paylaşabiliyor, aynı ekranda bir yandan v...ideo izlerken, aynı anda diğer yandan internette gezinebiliyor ya da e-postalarınızı kontrol edebiliyorsunuz. Samsung GALAXY S3 aynı zamanda, Çoklu Çekim modunda art arda yirmi kare fotoğraf çekebiliyor, En İyi Fotoğraf modunda ise sekiz kare art arda çekerek içlerinden en iyi kareyi sizin için seçiyor. Bu sayede elverişsiz fotoğraf koşullarında bile en iyi sonucu almanızı garanti ediyor. Samsung Smart Sinema uygulaması ile GALAXY S3, ev eğlencesi kavramını yeniden tanımlıyor. Samsung GALAXY S3 kullanıcıları; RHI Entertainement, Walt Disney ve Warner Bros içeriklerinden; her ay güncellenecek yüzlerce dizi, film ve çizgi filmi ve National Geographic içeriklerini ücretsiz izleme fırsatı elde ediyor.

Akıllı hayat için yenilikçi özellikler:

Akıllı Bekleme: Samsung GALAXY S3, ön kamerasıyla gözlerinizi takip ederek internette gezindiğinizi ya da kitap okuduğunuzu anlayıp ışık düzeyini korumaya devam ediyor. Böylece, okuma keyfinizi ara vermeden sürdürebiliyorsunuz.

Akıllı Arama: Arkadaşınıza mesaj yazarken, vazgeçip kendisini aramak için telefonu kulağınıza götürdüğünüzde, Samsung GALAXY S3 aramak istediğinizi önceden seziyor ve otomatik olarak aramaya geçiyor.

En iyi fotoğraf: 8MP kamerası sıfır gecikmeli deklanşör hızına sahip olan Samsung GALAXY S3, art arda çekilmiş sekiz fotoğraf içinden en iyisini sizin için seçer. Çoklu Çekim özelliği ile birbirini izleyen yirmi fotograf çekerek anı yakalamanız da mümkün.

Akıllı Uyarı: Samsung GALAXY S3 cevapsız çağrılarınız ve yeni mesajlarınız ile ilgili sizi bilgilendirmek için telefonu elinize aldığınızda kısa bir titreşimle uyarır.

S Beam: Basit bir dokunma işlemiyle, 1GB boyutundaki bir filmi yaklaşık üç dakikada gibi çok kısa bir sürede diğer bir Samsung Galaxy S3 ile paylaşmaya olanak tanır. Üstelik bunun için iki Samsung Galaxy S3’ün Wi-Fi Direct özelliği yeterli...

Pop-up Play: Aynı anda başka görevleri yürütürken ekranın bir bölümünde v...ideo oynatabilmenizi sağlar; böylece yeni e-postaları kontrol ederken veya internette gezinirken v...ideoyu kapatıp yeniden başlatmanıza gerek kalmaz.

S Voice: S Voice, bilgi arama olanağı ve temel cihaz-kullanıcı iletişimine ek olarak, cihazın kontrolü ve komutlar ile ilgili güçlü işlevler de sunuyor. Telefonunuzun alarmı çaldıysa ve siz biraz daha dinlenmek istiyorsanız, Samsung GALAXY S3'e ertele demeniz yeterlidir. S Voice ile en sevdiğiniz şarkıları dinleyebilir, sesi yükseltip kısabilir, kısa mesaj ve e-posta gönderebilir, randevularınızı planlayabilir veya otomatik olarak kamerayı çalıştırıp fotoğraf çekebilirsiniz. Samsung GALAXY S3, 4.8 inç HD Super AMOLED ekranıyla büyük ve canlı bir görüntü deneyimi sunuyor. Super AMOLED ekranda HD ve 16:9 geniş boyutlu izleme özellikleri daha da geliştirildi. Samsung GALAXY S3, 1.999 TL tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı ile tüm satış noktalarında kullanıcılarla buluşuyor.

CEP TELEFONU



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
anlar, en, galaxy, iyi, s3, samsung, sizi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Samsung'dan Galaxy S2 müjdesi! Deep Samsung 1 27 Mayıs 2012 14:04
Samsung GALAXY Ace Plus Türkiye'de! Deep Samsung 0 28 Mart 2012 15:49
Samsung Galaxy Mini ALeMCi Türk Telekom 0 27 Mart 2012 13:22
Samsung'dan bir Galaxy daha! Deep Samsung 3 05 Ocak 2012 17:02
Samsung Galaxy'ler geliyor! Slipknot Samsung 0 29 Haziran 2010 19:36