IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Mart 2012, 13:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (8)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung Galaxy Mini





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Fiyatı da Akıllı Kendisi de!

Android işletim sistemli akıllı telefon Samsung Galaxy Mini tarifeye ek ayda 13 TL'den başlayan fiyatlarla sadece Avea'da.

Siz de hemen Avea bayilerine gelin kampanya kapsamında belirtilen birbirinden avantajlı faturalı tarifelerden seçiminizi yapıp çok özel fiyatlarla Samsung Galaxy Mini'ye sahip olun.

Özellikleri
Samsung Galaxy Mini
Android Gingerbread İşletim Sistemi
Android Marketten yüzbinlerce ücretsiz uygulama
3G bağlantı
3,14" Hassas Dokunmatik Ekran
3,2 MP Kamera
Wifi, Bluetooth, FM Radyo
A-GPS
2GB MicroSD Kart Hediye
Kampanya DetayLari
Kampanya 11 Haziran 2012 tarihine kadar geçerlidir.
Samsung Galaxy Mini Cihaz Kampanyası'ndan sadece belirtilen faturalı ses tarifelerinden birininden hizmet alan mevcut veya yeni tüm bireysel ve kurumsal faturalı müşterilerler yararlanabilir.
Kampanya kapsamında müşterilerden 24 aylık taahhüt alınacaktır.
Taahhüt boyunca Samsung Galaxy Mini'nin aylık cihaz taksidi vergiler dahil 23 TL olup kampanyaya katılan müşterilerin faturalarına hizmet aldığı tarifeye göre belirlenen tutardaki aylık tarife indirimi yansıtılacaktır.
Kampanyadan; Avea ile abonelik sözleşmesi imzalaması üzerinden en az 6 ay geçen ve 6 aydır faturalarını düzenli olarak son fatura ödeme tarihinden itibaren en geç 7 gün içinde ödeyen veya aktif otomatik ödeme talimatı olan ve son 3 aydır faturalarını otomatik ödeme ile düzenli olarak ödeyen bireysel faturalı ve kurumsal müşteriler ve kurumsal müşterilerden belirtilen 2 koşulu da sağlamayan ancak Avea kredi kontrol sürecinden geçerek kredi kontrol sonucu olumlu olan kurumsal müşteriler ve daha önceden Avea müşterisi olmayan ancak bu kampanyadan yararlanmak için Avea müşterisi olan ve Avea kredi kontrol sürecinden geçerek kredi kontrol süreci olumlu olan kurumsal faturalı müşteriler aylık ödemeleri Avea Faturası ile ödeme şeklinden yararlanarak kampanyadan faydalanacaktır. Bu koşulları, sağlayamayan müşteriler, ilk 12 ay boyunca, aylık cihaz taksit tutarı toplamını anlaşmalı kredi kartlarından biriyle, 12. aydan sonra ise aylık ödemeleri Avea faturaları aracılığıyla ödeyeceklerdir.
Kampanya kapsamındaki anlaşmalı banka kredi kartları :Akbank Axess, City Axess, Garanti Bonus, TEB Bonus, Denizbank Bonus, ING Bonus, Şekerbank Bonus, Yapı Kredi Worlcard, Vakıfbank Worldcard, TEB Worldcard, Anadolubank Worldcard, Albaraka Worldcard, Fortis, Mileniumbank wordkartları, Money Card, Bonus Business Card, Türkiye Finans Katılım Bankası Happy Kart, Eurobank, Tekfen ve Sanal kartlar.
Kampanya kapsamında müşteriler, ödeme şekillerini değiştiremez.
Taahhüt süresinin sona ermesinden önce müşterilerin hattının kapatılması, faturasız tarifeye geçiş yapılması, hattının tarifesini kampanya taahhütnamesinde belirtilen koşulların dışında kalacak şekilde değiştirmesi, fesih/devir işlemleri durumunda, ilgili durumun gerçekleştiği tarihten itibaren kalan cihaz taksitleri ve taahhütüne bağlı kaldığı sürece faturasına aylık olarak yansıtılan indirim bedellerinin toplamı kadar cihaz kampanyası iptal bedeli yansıtılacaktır.
Tarife değişikliği sadece kampanya taahhütnamesinde belirtilen tarife grupları içinde yapılabilir, gruplararası veya kampanya dışı tarifeye geçilmesi durumunda kampanya sona erecek ve müşteri faturalarına cihaz kampanyası iptal bedeli yansıtılacaktır.
Kampanya konusu cihazlar, müşterilere bayiler tarafından tedarik ve fatura edilecek olup, cihaz bedelleri Avea tarafından "tahsilatına aracılık edilen tutarlar" kapsamında tahsil edilecektir.
Bir müşteri bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir taahhütlü cihaz kampanyasından yararlanabilir. Başka bir Avea taahhütlü cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için ayrı bir GSM hattıyla kampanyaya dahil olması gerekmektedir.
Bireysel müşterilere ait bir TCK nosuna bağlı en fazla 3 GSM numarası kurumsal müşterilere ait vergi kimlik numarasına bağlı en fazla 4 GSM numarası kampandan faydalanabilir.
Samsung Galaxy Mini cihaz kampanyası öncesinde tarife indirimi verilmiş ve indirimli tarife ücreti kampanya kapsamında verilecek indirimden daha düşük olan müşteriler belirtilen koşullarda kampanyadan yararlanamayacaktır.
Kampanya stoklarla sınırlıdır.
Taahhütname için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
galaxy, mini, samsung


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Samsung, Galaxy Mini 2'yi tanıttı! Deep Samsung 0 12 Mart 2012 16:07
Samsung'dan bir Galaxy daha! Deep Samsung 3 05 Ocak 2012 17:02
Samsung Galaxy'i değiştiriyor! Spy Samsung 0 15 Ekim 2011 14:04
Samsung'dan iki yeni Galaxy S! dreamy Samsung 0 01 Ekim 2011 22:50
Samsung Galaxy'ler geliyor! Slipknot Samsung 0 29 Haziran 2010 19:36