IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Mart 2017, 18:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni Single : Müge Zümrütbel "SUS"





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Müzik kariyerindeki ilk adımlarını henüz lise yıllarında başladığı eğitimlerle atan, güçlü sesi ve duygu yüklü yorumuyla dikkatleri çeken Müge Zümrütbel, Sony Music Türkiye imzası taşıyan yeni single çalışması "Sus" ile müzikseverlerle buluştu. Söz ve müziği Zeki Güner'e, aranjesi ise Hakan Yeşilkaya'ya ait, bu yılın hit olmaya aday duygusal şarkısı "Sus" ile Müge Zümrütbel adından sıkça söz ettirecek...

İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ni kazanarak piyano ve çello öğrencisi olarak başladığı müzik hayatı, bir sene sonra İstanbul Üniversitesi Yarı Zamanlı Şan Bölümü'nü kazanmasıyla ses alanında ilerleme yoluna girdi. İki okulu bir arada yürüten Müge Zümrütbel, henüz 15 yaşındayken AKM'de senfoni orkestrası ve koro eşliğinde solist olarak sahneye çıktı. 16 yaşında profesyonel opera şarkıcılarının yarıştığı Lions Soprano-Tenor Şan Yarışması'nın yaşı küçük tek yarışmacısı olarak Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü. Birincilikle kazandığı Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü'ndeki lisans eğitiminin ardından kendini başka tarzlarda da geliştirmek isteyen Müge Zümrütbel, müzikal şarkıcılığı da okudu. Opera, müzikal, caz, funk, soul, türk müziği gibi birbirinden farklı disiplinlerde vokalini yıllar içinde geliştirdikten sonra popüler müzik sektöründe solo projeler üzerinde çalışan Müge Zümrütbel; Sertab Erener, Zerrin Özer, Nilüfer, Burcu Güneş gibi isimlere de hem sahne hem de albüm çalışmalarında vokal yaptı.

Duygusal şarkısı "Sus" ile dinleyicilerin karşısına çıkacak olan Müge Zümrütbel, video klibinde yönetmen Hakan Kemixiz ile çalıştı. Görüntü yönetmenliğini Altuğ Ozan'ın yaptığı video klipte Müge Zümrütbel, sesinin yanı sıra güzelliğiyle de göz doldururken, sanatçıya profesyonel dansçılar Mehmet Arkan ve Oksana Arkan eşlik etti.

Bir başkası için terk edilen bir insanın duygularını en naif haliyle dile getiren "Sus" ile Müge Zümrütbel, tüm radyolar, müzik kanalları ve dijital platformlar aracılığıyla dinleyicilerle buluştu.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
müge zümrütbel, sus, yeni single


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni Single : Özgün'ün Buray imzalı yeni şarkısı: "Gelmiyor Musun?" daiSy Albüm Tanıtımları 0 08 Mart 2017 20:08
Yeni Single : Deniz Tuzcuoğlu "Kader İzmir'den Yana" daiSy Albüm Tanıtımları 0 04 Şubat 2017 13:51
Yeni Single : Ferhat Göçer "Aşkın Mevsimi Olmaz ki" daiSy Albüm Tanıtımları 0 04 Şubat 2017 13:40
Yeni Single : mor ve ötesi'nden 20. yılında yeni single: "Melekler Ölmez" daiSy Albüm Tanıtımları 0 16 Aralık 2016 12:44
Yeni Single : Zeynep Casalini'nin yeni şarkısı: "Köprüler" daiSy Albüm Tanıtımları 0 16 Aralık 2016 12:43