IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Nisan 2012, 13:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni Yöntem Alexa Grupları




Bildiğiniz üzere günümüzde halen Google tarafından çok fazla önemsenen Alexa değerleri arama motoru optimizasyon çalışmalarının arasında çok ayrı bir yere sahiptir. Bu yüzden birçok webmaster Alexa'da yükselmek için çeşitli yöntemleri denemekteler.

Bunlardan alexa toolbar önemli bir yere sahip şüphesiz.Yalnız Alexa artık sitelerin yalnız hitine bakmayıp, sitede geçirilen ortalama süre, gezilen sayfa sayısı vb. öğeleri de dikkate almaktadır.Hal böyle olunca da Alexa sıralamanızı yükseltmenin iki önemli yöntemiyle karşılaşıyoruz.Bunlardan birisi epey zamandır bilinen, fakat ekonomik ağırlığı sebebiyle çoğu site sahibinin uygulayamadığı hit siteleridir.

Bir diğer yöntemse son zamanlarda özellikle forumlar üzerinde oldukça hit olan Alexa gruplarıdır. Siz de bu gruplardan birine üye olarak Alexa sıralamanızı daha hızlı ve kolay bir şekilde yükseltebilirsiniz. Alexa gruplarında açılan bir konuya herkes sitesini yazarak üye olur. Konuya üye olan herkesten istenilen ise konuda belirlenmiş sitelere hergün girmeleri, belirtilen sayıda sayfa gezmeleri ve belirtilen süre sayfalarda kalmalarıdır.Konuyu açan kişi ya da kişiler her gün düzenli olarak takibi sağlarlar. Üyeler ise hergün girdikleri ip numaralarını konuya yazarlar ki kontrol yapılabilsin. Girişleri aksatan üyeler ve siteleri ise gruptan çıkarılır. Bu oldukça etkili bir yöntemdir ve tamamen organik hit olduğundan hiçbir sakıncası da yoktur.

Yeterli talep olması durumunda burda da böyle gruplar açarak Alexa sıralamalarımızı yükseltebiliriz.Bu konuda katılımda bulunmak isteyenler yorumlarını yazarsa ayrı bir grup konusu açarak işe başlayabiliriz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
alexa, grupları, yeni, yöntem


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Terörle mücadalede yeni yöntem Feronia Haber Arşivi 0 22 Temmuz 2010 14:21
Obezite tedavisinde yeni yöntem PuSAt Sağlık Köşesi 0 01 Mayıs 2006 07:20