IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2011, 12:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Küçük Sağlık Önlemleri




Şeytan tırnağı oluşumu nasıl önlenir, nasıl tedavi edilir? Boyun ağrısı yaşamamak için ne yapmak gerekir? Mide bulantısı nasıl önlenir? Soruların yanıtlarını ve daha fazlasını yazımızda bulabilirsiniz. Dikkatle okuyun ve uygulayın!

Şeytan Tırnağı:

Şeytan tırnağı, tırnağınızın etrafındaki kurumuş deri çatlayıp açıldığında oluşur. Bunu önlemek için cildinizi nemlendirin. Ellerinizi yıkayıp kuruladıktan sonra nemlendirici kullanın. Özellikle kuru ve çatlamış eller için yoğun nemlendirici içeren kremler bu durumla karşılaşmanızı engelleyecektir.

Akşamdan kalma olmayın:

Ertesi sabah kendinizi kötü hissederek uyanmamak için, biraz dikkatli içmek yararlı olacaktır. İçkinizle beraber sebzeli pizza yiyin. Alkol, akşamdan kalma olmanıza neden olan bazı kimyasal bileşenler içerir. Nişasta, karbonhidrat ve sebzeler, bu bileşenleri etkisiz hale getirir.

Boyun ağrısı:

Masanızda otururken destek alabilmek için, kuyruk sokumunuz iskemleye dayanacak şekilde dik oturun. Sırt boşluğunuza da küçük bir yastık veya katlanmış bir havlu sıkıştırın.

Ayakkabı vurması:

Sivri burunlu ayakkabı alırken yarım numara büyük alın ve parmaklarınızın yerleşeceği bölgeye veya ayak pedi koyun. Bu pedler ayağınızın öne doğru itecektir. Böylece parmaklarınız ezilip su toplamayacaktır.

Kaslar:

Yorucu bir egzersizden sonra 20 dakika buz koyun. Kas ağrılarını engellemek için egzersizden sonraki üç gün boyunca tekrar edin. Buzu bir havluya sarın ve ağrıyan yere koyun.

Mide Bulantısı:

Beslenmenizdeki yağ oranı bir miktar azaltın. Araştırmalar gösteriyor ki, mide ağrısı çekmeyenler, çekenlere göre en az 10 gram daha az yağ tüketiyor. Yağ, yemek borusunun gevşemesini ve mide sıvılarının yukarı çıkmasını kolaylaştırıyor. Az yağlı süt içerek veya az yağlı peynir yiyerek, tükettiğiniz yağ oranını azaltabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
önlemleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sel Nedir Önlemleri Varmıdır YapraK Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri 0 05 Mayıs 2009 21:29
TemeL GüvenLik Önlemleri ... ad3m Güvenlik Açıkları 0 27 Ekim 2006 21:05