IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Rin

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Nisan 2012, 11:02   #1
Çevrimdışı
Rin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bugün ve Yarın AÖF günü trafige dikkat! öf sınav yeri öğrenme




ÖF sınav yerleri 2012 aöf sınav yerleri öğren, AÖF 2012 sınavları 7-8 nisan 2012 AÖF sınav giriş yerleri. AÖF sınav yerleri için AÖF Sınav giriş belgesi. AÖF sınav yerleri 2012 AÖF sınav giriş belgesi anadolu.edu.tr adresi, AÖF sınav giriş belgesi. AÖF sınav giriş

AÖF 2012 sınavları 7-8 nisan 2012 tarihinde yapılacaktır. 2012 AÖF sınav yerini öğren, aöf sınav yeri öğrenme 7 nisan aöf sınav yerleri habermolasi.com'da!, 8 Nisan aöf sınav yerleri, 2012 AÖF sınav giriş belgesi, 2012 AÖF vize sınav giriş yeri öğrenme sayfası. 2012 AÖF sınavı giriş yerleri.


Açık Öğretim Fakültesi 7 ve 8 nisan cumartesi ve pazar günü yapılacak olan Aöf sınavına girecek adayların sınav giriş yerlerini açıkladı.

AÖF tarafından AÖF giriş belgesi ile ilgili yapılan açıklamaya göre bu yıl öğrencilerin adreslerine AÖF sınav giriş belgesi gönderilmeyecek.

AÖF 2012 sınavları 7-8 nisan 2012 tarihinde yapılacaktır. 2012 Açıköğretim Fakültesi Vize Sınavlarına Giriş Belgeleri yayımlandı.

SINAVA GELİRKEN YANINIZDA BULUNMAMASI GEREKENLER

Aşağıdakilerden herhangi birinin, kapalı durumda olmasına rağmen yanınızda bulunduğu tespit edildiğinde sınavınız geçersiz sayılacaktır.
1. Cep telefonu, telsiz, çağrı cihazı vb. iletişim araçları.
2. Dersle ilgili her türlü kitap, not vb.
3. Fotoğraf makinesi, kamera vb. görüntü kaydetmeye yarayan cihazlar.
4. Databank, taşınabilir bilgisayarlar vb. veri depolamaya elverişli elektronik cihazlar.
5. Ruhsatlı veya ruhsatsız her türlü silah

ÖNEMLİ UYARILAR

1. Kimlik kontrolleri, üst arama ve salona yerleştirme işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi için sınav saatinden bir saat önce sınava gireceğiniz binanın kapısında hazır bulununuz.

2. Sınava 15 dakikadan daha fazla gecikenler sınava alınmayacaktır. Sınav başladıktan sonraki ilk 15 dakika içinde, sınava geç kalan öğrenciler, Bina Sınav Sorumlusunun yazılı izin vermesi halinde sınava alınacaktır.

3. Yumuşak uçlu siyah yazan birkaç kurşun kalem ve iz bırakmadan silen silgi yanınızda olmalıdır. (Cevap Kağıdına siyah kurşun kalem dışında bir kalemle yapılacak işaretlemeler okutulamamaktadır.)

4. Öğrenci ve sınav hizmetleri için yıllık programlardaki öğrenciler [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresini, dönemlik programlardaki öğrenciler [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresini kullanacaklardır.

5. Öğrenci Kimlik Kartı veya Öğrenci Tanıtım kartınızı henüz almamışsanız, bağlı olduğunuz büronuzdan alınız.

6. Sınav sırasında hesap makinesi kullanılabilir. Ancak, alfabetik tuş takımı bulunan hesap makineleri (Databank, taşınabilir bilgisayarlar vb. özel elektronik cihazlar) kullanılmayacaktır.
7. Kıtalarından izinli olan er-erbaşlar dışında, resmi kıyafetle sınava girilmeyecektir.

Açıköğretim sistemindeki tüm programlar 2012-2013 öğretim yılında dönemlik-kredili sisteme geçiyor. Üniversitemiz web sitemizden ve bürolarımızdan bilgi alabilirsiniz.

2012 Aöf 7-8 nisan aöf ara sınav giriş yerlerinizi öğrenmek için Açık Öğretim Fakültesi nin resmi sitesinden öğrenci işleri kısmından T.C numaranızla giriş yaparak sınava hangi okulda gireceğinizi öğrenebilirsiniz.

Bu öğrencilerin sınava girecekleri okul ve hangi gün hangi derslerden sınava girecekleri adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapılarak öğrenilebili

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2012, aöf, nisan, sınav, sınavları, tarihi, yerleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dün, bugün, yarın.. Aruz Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 12 Ocak 2012 21:36
Bugün Yarın Dilara Fıkra 3 08 Eylül 2010 22:23
Dikey geçiş sınav başvuruları yarın başlıyor. Sükût YGS ve LYS'ye Hazırlık 0 11 Mayıs 2008 11:57