IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Zen

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 01 Nisan 2012, 22:33   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türk mezeli acılı ezme brusetta





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Malzemeler
200 gr patlıcan salatası
200 gr Acılı Ezme
200 gr çerkez tavugu
70 gr zeytin ezmesi
20 dilim baget ekmeği
1 diş sarımsak

Süslemek için
Dal maydanoz veya dereotu
İnce dilimlenmiş domates
Salatalık
Limon kabuğu
BRUSETTA TARİFİ

Baget ekmekleri ince dilimleyin ve fırında kızartın. Bir adet sarımsağı ortadan ikiye keserek ekmeklere sürün. Bir fırça yardımı ile sızma tipi zeytinyağı ile lezzetlendirin. Hazırladığınız ( Meze tariflerini sitemizde bulabilirsiniz.) veya marketten hazır aldığınız mezeleri bir çorba kaşığı yardımı ile ekmeklerin üzerine sürün. Mezelerle (patlıcan salatası, antep ezmesi, çerkez tavugu lezzetlendirdiğiniz ekmekleri, maydanoz, dereotu, ya da domates ve salatalık dilimleriyle süsleyin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
acılı, brusetta, ezme, mezeli, türk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Acılı ezme YapraK Soslar 1 19 Mayıs 2013 00:20
Brusetta (Türk Mezeli Kanepeler) Afrodit Dünya Mutfakları 0 01 Nisan 2011 09:47
Nar ekşili acılı ezme salata (mersin) Sır Yöresel Yemekler 0 24 Ocak 2011 17:29
Acılı Ezme - Oktay Usta YapraK Salatalar Mezeler 0 27 Aralık 2009 02:05
Nar Ekşili Acılı Ezme YapraK Salatalar Mezeler 0 22 Mart 2009 19:27