IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Elysian

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 05 Haziran 2014, 20:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Anasonlu Grissini





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler

İki buçuk su bardağı kepekli un
1 paket (10 gram) yaş maya
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı tozşeker
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1 su bardağı su

Üzeri için:
1 adet yumurtanın akı
2-3 çorba kaşığı anason

Anasonlu Grissini Yapılışı

DERİN bir kaba un, yaş maya, tuz, tozşeker, sıvıyağ ve suyu alıp, 4-5 dakika yoğurun. Hamurun üzerini nemli bir bezle örtün ve 10 dakika dinlendirin. Hamuru 15 eşit bezeye ayırın ve her birini düz bir zemin üzerinde yuvarlayarak uzatın. Daha sonra uzun çubuk haline getirin ve yağlanmış fırın tepsisine dizin. 10 dakika bu şekilde bekletin ve üzerlerine yumurta akı sürüp, anason serpin. Oda sıcaklığında 30 dakika mayalanması için bekletin ve önceden ısıtılmış 170 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Soğuyunca servis yapın.

sofra

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
anasonlu, grissini


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Salamlı Grissini Elysian Aperatif ve Atıştırmalıklar 0 31 Mayıs 2014 13:50
Anasonlu Kurabiye oneofgirl Hamur İşleri 0 22 Ağustos 2013 16:41
Anasonlu kahke (kilis) Sır Yöresel Yemekler 0 22 Ocak 2011 14:40