IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Eylül 2010, 17:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
iPhone 4 tarifeleri burada!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Electro World'ün iPhone 4 fiyatlarını duyurmasının ardından cep telefonu operatörleri Vodafone ve Turkcell de kampanyalı iPhone 4 satış fiyatlarını ve sundukları hizmetleri duyurdular.

Vodafone, iPhone 4'ü, 24 Eylül'de kullanıcılarıyla buluşturdu. Vodafone, taşıdığı yeni özellikler sayesinde çoğu kişinin sabırsızlıkla beklediği iPhone 4'ü, çok uygun tarife ve hizmet seçenekleriyle müşterilerinin beğenisine sundu. Telefonlarını Vodafone Cep Merkezleri'nden aylık 65 TL'den başlayan fiyatlar ile sunuyor.

Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Gökhan Öğüt, "Teknoloji meraklıları uzun zamandan beri iPhone 4'ün Türkiye'ye gelmesini sabırsızlıkla bekliyorlardı. iPhone 4'ü mobil iletişim lideri Vodafone'un ayrıcalıklı hizmetleriyle tüketicilerimizle buluşturmak için çok önceden çalışmalarımıza başladık. Bugün, iPhone 4'ü, Vodafone farkıyla Türkiye'de kullanıcılarımızla buluşturmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye'nin tek uluslararası operatörü olarak, global gücümüz, müşteri odaklı yaklaşımımız bizi diğer operatörlerden farklılaştıran en belirgin özelliklerimiz" dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Öğüt sözlerine şöyle devam etti: "iPhone'larını Vodafone'dan alan abonelerimize özel fiyatlarla sunduğumuz tarife paketleri içinde yer alan 30 MB mobil internet kullanım haklarını yurtdışında da kullanabilmelerine olanak tanıyoruz. Yine müşterilerimize paketlere dahil dakikalarını yurtiçinin yanı sıra yurtdışında kullanma fırsatı sunuyoruz.

Herhangi bir iPhone 4 paketinden birini alan müşterilerimize sunduğumuz en önemli ayrıcalık ise Vodafone Red üyeliği. Müşteri odaklı yaklaşımımızın bir yansıması olan Vodafone Red dünyasında üyelerimize, kendilerine özel, hayatlarını kolaylaştıracak hizmetler sunuyoruz. Vodafone Red üyelerilerimiz, kendilerine hizmet vermek üzere oluşturulan Özel Müşteri Hizmetleri ekibine 7 gün 24 saat anında ulaşabilecek. Vodafone Red Team adını verdiğimiz bu ekibimiz, müşterilerimizin bulunduğu yere gelerek iPhone'larıyla ile ilgili anında teknik hizmet ve destek verecekler."

Vodafone Red'in üyelerine sağladığı diğer avantajlar arasında Red Back-Up Kişisel Asistanlık Hizmeti, İndirimli Havaalanı Servisi ve Türkiye ve dünyadaki birçok seçkin markaya ait ürün ve çok özel mekânlarda indirim avantajı yer alıyor.

İşte Vodafone tarifeleri



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kontratlı Mobil İnternet Paketleri


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Cep Avantaj ve İş Ortağım tarifelerini seçenler, mobil internet paketine 24 ay taahhüt vererek ücretsiz iPhone, ücretsiz internet deneyimi ve Red dünyasının ayrıcalıklarına sahip olacak:

Vodafone iPhone 4 ile ilgili tüm bilgilere [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden ulaşılabilecek.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Turkcell, Apple'ın son teknolojik mucizesi iPhone 4'ü 24 Eylül Cuma gününden itibaren Turkcell ayrıcalıklarıyla meraklılarıyla buluşturuyor.

Turkcell Bireysel İş Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, konuyla ilgili açıklamasında, müşterilerine Turkcell 3G hızı ve Turkcell farkıyla en üst düzeyde iPhone 4 deneyimi sunacaklarını vurguladı. Sevilengül, Apple ile yine başarılı bir işbirliğine imza atmış olmaktan dolayı mutlu olduklarını ve yeni nesil iPhone'un iletişim kültürünü bir üst seviyeye taşıyacağını belirterek şunları söyledi: "Bugüne dek 300 bin'den fazla iPhone'u Turkcell farkıyla müşterilerimize ulaştırdık. Apple'ın en yeni akıllı telefonu iPhone 4'ü Türkiye'ye Turkcell kalitesiyle ve ayrıcalıklarıyla sunmaktan mutluyuz".

iPhone'un 4. nesil modeli iPhone 4, sahip olduğu çözünürlük düzeyiyle göz kamaştırıyor. Dünyanın en yüksek çözünürlüğe sahip telefonu olma ünvanını elinde bulunduran iPhone 4, aynı zamanda HD kalitesinde video kaydetme özelliğine, 5 megapiksel kameraya ve LED flaş özelliğine sahip. 9,3 inç milimetre inceliğiyle en ince akıllı telefon olan iPhone 4, ayrıca performanstan ya da batarya ömründen ödün vermeden aynı anda farklı uygulamaları kullanabilme özelliğini de barındırıyor. 200.000 den fazla uygulamayı sahip App Store, iPhone4'e özel uygulamalarıyla da ilgi çekmeye devam ediyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


iPhone 4'e Turkcell müşterileri ek bir ücret ödemeden, aylık 95TL'den başlayan ödemelerle kontratlı olarak sahip olabilecek. Üstelik farklı ihtiyaçlara yönelik paket seçeneklerinin içinde dakikalarca konuşma, SMS ve mobil internet avantajları da yer alıyor. Ayrıca büyük ve orta paketle Turkcell'in ayrıcalıklar dünyası Turkcell Platinum'a da üye olunuyor.

Turkcell Platinum müşterileri Turkcell hatları ve telefonlarıyla ilgili hizmeti bulundukları yere kadar getiren Özel Hizmet Ekibi, kendilerine özel hizmet aldıkları 0532 757 1 532 numaralı Özel Müşteri Hizmetleri, diledikleri faturalarında indirim ve özel cihaz tekliflerinden faydalanıyor. Ayrıca Turkcell Platinum müşteriler kendilerine özel kontenjandan faydalanarak yazın Turkcell Kuruçeşme Arena konserlerine bir konuklarıyla birlikte katılabiliyor.

Turkcell Platinum müşterileri yine bir konuklarıyla birlikte vizyondaki filmleri ön ve özel gösterimlerde izliyor, kendilerine özel davetlerde ağırlanıyorlar. Dönemsel olarak pek çok özel markada Turkcell Platinum müşterilerine özel indirim ve hediyeler sunuluyor.

İşte Turkcell fiyatları



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


iPhone 4'ü, kontratsız olarak alan Turkcell müşterilerini de avantajlı teklifler bekliyor. iPhone 4 16 GB peşin olarak KDV dahil 805 Euro, iPhone 4 32 GB ise KDV dahil 950 Euro karşılığı alınabilecek. iPhone4'ü kontratsız alan Turkcell'liler, 1 GB internet paketinden 12 ay boyunca indirimli olarak ayda 25TL'ye yararlanacak ve haftada 2 gün Turkcell'lilerle ücretsiz konuşma ve mesajlaşma avantajına sahip olacak. Ayrıca, iPhone 4, Turkcell'de World ile peşin fiyatına 10 taksit fırsatıyla satışa sunulacak.

Turkcell İletişim Merkezleri'nde ve anlaşmalı mağazalarda satılacak iPhone 4 ile ilgili ayrıntılı bilgi için: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kaynak : Chip.

__________________
Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti.

Kahraman Tazeoğlu
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
4, burada, iphone, tarifeleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ünlülerin yılbaşı gecesi tarifeleri Violent Haber Arşivi 0 09 Aralık 2014 20:37
Smile Adsl Tarifeleri MT EkoL Ağ, Network ve Networking 0 12 Kasım 2009 22:54
KartalCell Tarifeleri. MT EkoL Türk Telekom 6 12 Kasım 2009 20:23