IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Aralık 2010, 14:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
iPhone 5 ile ilgili bilmedikleriniz!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


iPhone 4 piyasaya çıktı, sorunları yüzünden çok eleştirilen iPhone 4'ten sonra Apple, iPhone 5'te ne gibi değişikliklere gidecek?iPhone 5 piyasaya ne zaman çıkacak..? Sizler için iPhone 5 ile internette dolaşan dedikoduları bir araya topladık.

Uzun zamandır Verizon iPhone hakkında dedikodular dolaşıyordu. Bir gün mutlaka gerçeğe dönüşeceği söylenen bu telefon Wall Street Journal'a göre iPhone 5 olmayacak ve Verizon iPhone, şu anda AT&T tarafından satılan iPhone 4'ü andıracak. Wall Street Journal, iPhone 5 ile ilgili ayrıca değişik bir noktaya parmak basmıştı. Gazete, Apple'ın daha değişik bir tasarım uygulayacağını söylemişti; "iPhone'a yakın biri; beşinci nesil iPhone'lar, şu an piyasada olanlardan daha değişik bir tasarımla piyasada olacağını açıkladı."


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Chinese Economic Daily'nin iPhone 5 ile ilgili yaptığı habere geçelim. Bu gazeteye göre; iPhone 5'in özellikleri devrimsel nitelikte değil de evrimsel nitelikte olacak. Ayrıca Apple iPhone 4'teki Infineon yonga takımını Qualcomm'la değiştiriyor. Bunun dışında ise yeni iPhone için alınacak tüm malzemeler yine aynı firmalardan alınacak.

Evrimsel özellikler dendiği için çok büyük yeniliklerin dışında şu andaki özelliklerinin bir ya da iki seviye üstünü düşünebiliriz. Yani yeni bir anten, 1.2GHz işlemci, 3.5 inç ekranın yerine 3.7 inç bir ekran gibi. Ayrıca USA Today iPhone 5'in LTE destekleyeceğini söylemişti. LTE Amerika'daki süper hızlı bir mobil internet ağı. Bu da iPhone 5'i 4G bir telefon yapabilir. Tabii kullanıcıların bu isimlerle kafasının karışması da olası.

Yeni iPhone'un telefonu bir cüzdan haline getireceği de konuşulanlar arasındaydı. Yani iPhone 5'iniz yeni kredi kartınız olabilir. Ancak Techeye, Apple'ın bu olasılığı daha önce de değerlendirdiğini ve yapmadığını söylüyor. Yani bu özellik için biraz daha bekleyebiliriz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Peki ne zaman çıkacak bu iPhone 5? Apple'ın her yıl Haziran ya da Temmuz ayları sırasında yeni bir iPhone modeli çıkarttığını düşünürsek, geleneğin bozulmayacağını söylemek zor değil. Ancak iLounge'un haberine göre; Apple iPhone 4'teki hatalar nedeniyle yeni telefonun Ocak 2011'de piyasada olabilir. Tabii tarihin erkene atılma gibi bir ihtimali olsa da bu kadar erken bir tarihin iPhone 5 için çıkış tarihi olması çok zor gibi görünüyor.

Fiyat konusuna gelirsek iPhone 5'in daha çok evrimsel bir telefon olduğunu söylemiştik. Bu yüzden iPhone 4 ile arasındaki fiyat farkının çok olmaması da beklenenler arasında. iPhone 5, aşağı yukarı iPhone 4 ile aynı fiyatta piyasada olabilir.
Kaynak : Chip.

__________________
Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti.

Kahraman Tazeoğlu
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
5


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dinozorlar Hakkında Bilmedikleriniz Desmont Merak Ettikleriniz 0 05 Şubat 2015 18:46
Su Hakkında Bilmedikleriniz! Dilara Sağlık Köşesi 0 13 Nisan 2009 13:57
Run hakkında bilmedikLEriniz :):) Lord- Komik Loglar 9 24 Kasım 2007 15:00
Soğuk algınlığında bilmedikleriniz. Lee Sağlık Köşesi 2 06 Kasım 2007 01:58