IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Deep

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2011, 02:54   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
iPhone 5'ten ilk sinyaller!




iOS beta kodlarından iPhone 5 çıktı!
iOS 5.1 yayınlandı, gizli saklı köşelerinden merakla beklenen iPhone 5 ve iPad 3 çıktı...

Apple'ın merakla beklenen yeni cihazları iPhone 5 ve iPad 3 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Üstelik bu defa firmanın yeni 1080p TV'si de konuşulanlar arasında. Sadece geliştiricilere açık olan iOS 5.1'in içinde yeni cihazlara ait bazı bilgiler bulundu. İlk olarak geçtiğimiz günlerde Apple, cihazların pil sürelerini iyileştirmesi beklenen iOS 5.1'i geliştiricilerin incelemesine sunmuştu. Kısa bir süre sonra ise programcılar yazılımın kaynak kodunda "iPhone 5,1","iPad 3,3" ve "AppleTV 3,1" gibi bilgilere rastladılar.
iPhone 5,1: Steve'siz ilk iPhone
Dedikodulara bakılacak olursa iPhone 5 aslında çıkmak üzereydi fakat bundan vazgeçildi. Bunun en büyük nedeni ise devasa ekranın uygulamaların kalitesine olumsuz etki yapacağı ve iPhone serisine aykırı olacağıydı. Bu bağlamda tamamen elden geçirilmiş olan iPhone 5'in çıkması ancak Jobs'un vefatından sonra mümkün olabilecek gibi. Telefonun çıkış tarihi olarak 2012 yazı işaret ediliyor. Kaynak kodlarından çıkan yeni bilgiler de bu konuda sürüp giden ateşi adeta körükledi. iPad 3 ve yeni
Apple TV nasıl olacak?
Firma içinde yeni iPhone, iPhone 5.1 olarak anılıyor. Daha önce de ilk iPhone'un ardından gelen iPhone 3G de firma içinde iPhone 1.2 olarak adlandırılmaktaydı. Sızan numara 4.x olmadığı için kullanıcıları büyük değişikliklerin beklediğini çıkarabiliriz. Bu bağlamda telefonda Apple'ın en son işlemcisi A6 yer alacak. Diğer olasılıklar arasında ise 4" ekran ve alüminyum kasa yer alıyor.
iPad 2.4 ve 3.3
Yeni iPad piyasaya farklı seçeneklerle çıkabilir. Zira 9to5mac.com'a göre kodda sadece iPad 2,4 değil aynı zamanda iPad 3,3 de yer alıyor. 2.4'ün var olan iPad'e göre basit bir yükseltme olacağı düşünülürken 3.3'ün tamamen yeni bir tablet olması bekleniyor. Mart 2012 için beklenen iPad 3'ün daha ince olacağı, A6 işlemcisiyle çalışacağı ve HD ekran ile geleceği tahmin edilmekte.
Apple-TV: Nihayet 1080p?
Apple kodları yeni Apple TV hakkında daha önceden de ipucu vermişti. 9to5mac.com'a göre Apple TV halihazırda epey geliştirilmiş durumda. iOS Beta'da J33 veya 3.1 olarak anılan cihazın çift çekirdekli A5 işlemci ile çalışacağı ve 1080 çıkış sunacağı tahmin ediliyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
5ten, ilk, iphone, sinyaller


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
iPhone 5'ten ilk sinyaller! Slipknot Apple 1 21 Ağustos 2010 18:25
iPhone 3G ^SpeeD Apple 0 16 Haziran 2008 11:19
Evliliği tehlikeye sokan sinyaller Heidi Aile Evlilik ve Çocuklar 0 12 Nisan 2008 05:24